• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Trist med den dåliga godisbilen...

  • Ninnnis
    lanovia 08 skrev 2012-11-10 11:32:07 följande:
    Godmorgon! Halvtolv o har ännu inte ått ur sängen. Barnen o hunden är hos farmor o farfar o vi har sooovit o njutit. Men vad jag har saknat lillgrabben, första gången han är bortlämnad.Det satt långt inne för mig aty låta honom åka med.
    Skönt att ni fick avlastning och att ni fick sova!
  • Ninnnis
    Hvidbrud skrev 2012-11-11 20:28:48 följande:
    En av mina tjejer på jobbet började gråta när hon hörde att jag skulle ta över. Av lättnad. Det är stort detta. Jag får sån lust att ge det hela och köra detta som ett integreringsprojekt, få dem att förstå demokrati och egenvärde...
    Jag förstår att hon grät av glädje över att få dig som chef Heja Hvidis!
  • Ninnnis

    Här har helgen varit väldigt lugn. Lite för lugn för min smak, men kan man knappt gå så är det bara att "foga sig i situationen" som min mamma så fyndigt uttryckte det. Lördagens hundträning föregick tex utan hund, och jag försöker verkligen vänja mig vid att inte kunna röra mig obehindrat. Men jag märker att det tar på humöret att gå runt och ha ont hela tiden.

    På torsdag åker jag på egen hand till lillasyster i Prag, jag hoppas det gör mer nytta än skada att komma iväg över helgen och koppla av utan måsten och vardagsstress. 

  • Ninnnis
    Hvidbrud skrev 2012-11-12 12:19:36 följande:
    Men idag saboterar häxan för mig.... Suck...
    Mäh?! Måste hon jävlas in i det sista?
  • Ninnnis

    Tack för tips om mirakeltejp, Solde! Jag har fått akupunktur idag och har fler behandlingar inbokade nästa vecka plus besök hos sjukgymnast. Imorgon kväll åker jag som sagt till lillasyster över helgen. Har svärmor på besök nu så jag hinner inte skriva så mycket mer nu. Kram till alla!

  • Ninnnis
    lanovia 08 skrev 2012-11-17 23:04:03 följande:
    Mina älskade vänner, jsg kommer inte sluta skriva här för jag behöver er. Men jag känner att året sedan A föddes har mina inlägg blivit tjatiga. O jag tycker synd om er. jag känner mig patetisk när kag loggar in o talar om at nu är vi fottfarandr sjuka har bara but ut sjukdommen. Just nu är vi dock relativt friska. O T har ätit med stor glädje idag också o precis så mkt som hon borde.
    Fast jag tycker ju precis tvärtom! Att du nästan alltid får med någon liten ljusglimt trots sjukdomar, sömnbrist och elände. Jag känner ofta när jag läser dina inlägg att det är beundransvärt att du ofta orkar behålla en viss positivitet, tex hur härliga barnen är trots allt. Du är abslout ingen gnällspik! Jag hade gnällt betydligt mer om jag hade varit i dina skor Förresten är det helt ok att skita i positiviteten också ibland, och bara kräka av sig.

    Och heja heja heja T som åt njurfodret med god aptit!
  • Ninnnis
    passionsblomman skrev 2012-11-17 09:41:32 följande:
    Haha! Där fick ni ett maratoninlägg av gammal hederlig PB-klass så här en lördagförmiddag. SkämsTungan uteCool
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Så himla bra skrivet!
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård