• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    passionsblomman skrev 2012-11-22 16:59:54 följande:
    Ninnis, jamen då ligger du inte pyrt till nu iallafall-det hade ju känts lite jobbigt inför stundande f-ledighet osv antar jag. Det var skönt att höra!

    Jadu, varselvågen över landet och alla åtstramningar påverkar nog stämningen i många hem  för närvarande. Jag försöker säga det til min sambo hela tiden-det är inte bara vi! det beror ite bara på att vi flyttade! Det är inga roliga tider just nu nästan någonstans.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Exakt! Det är nog många som går med en klump i magen och oroar sig inför framtiden.
  • Ninnnis
    Daa skrev 2012-11-22 16:23:39 följande:
    Ninnis: jag har hittat bältet. Eftersom jag har fått det (och inte behövt betala det) tänkte jag låna ut det. Så får vi se senare om det kommer tillbaka till mig eller om det ska skickas vidare tills det är i trasor.
    Åh vad snällt! Kan du tänka dig att skicka det till mig så sätter jag in pengar för frakten till dig? Jag lovar att vara rädd om det
  • Ninnnis

    Ska precis köra från jobbet och hinner inte skriva, men jag ser att Blommis behöver en kram!

    Kraaaaaaaaaam, fina du! Det ÄR okej att bryta ihop och komma igen, det är både moget, sansat och välbehövligt ibland. Kram på dig!

  • Ninnnis

    Flamman, det låter inget vidare med bråkstakarna i T's klass. Jag hoppas ni kan få dem att förstå att det nte är okej att bete sig så. Som vanligt skrev Blommis väldigt träffsäkert.

  • Ninnnis

    Nej men Lanovia! Jag håller helt med om att det räcker för er nu. Stor kram och krya på både T och E. Det går tydligen magsjuka på A's dagis (en flicka hade kräkts och blivit hämtad igår) men jag hoppas vi klarar oss.

  • Ninnnis

    Godmorgon Blommis! Här är en som också har längtat efter vinterstudion. Maken gillar också att titta på skidor och sonen är tack och lov för liten för att protestera Ska du spela föräldramatchen? Goa Blompojken som förstår att mamma behöver en kram

  • Ninnnis

    Maken ska tillbringa dagen med att sätta upp staket i trädgården så att vi får en liten inhägnad till hundarna. Det ska bli skönt att kunna släppa ut dem i trädgåden en stund utan att behöva hålla koll på dem hela tiden, framför allt när lillebror kommer.

  • Ninnnis

    Jag tycker inte heller att man ska låta 12-åringar vinna över sina föräldrar. Men kanske skönt för föräldrarnas stolthet att de vann

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård