• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    passionsblomman skrev 2012-12-13 10:10:51 följande:
    Ja. Han låg igår och berättade hela upplägget och han skulle bla göra ett snabbyte från tomte och vara Rudolf med röda mulen och showa lite extra. Han hade veerkligen laddat för detta, så det var ju en jättebesvikelse. Jag är riktigt besviken själv, det hade vaarit mysigt med lite lucia.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Åh. Han kanske kan showa lite för er hemma när han blir frisk? Fast sådana besvikelser kan kännas riktigt jobbiga när man är liten
  • Ninnnis
    passionsblomman skrev 2012-12-13 10:32:51 följande:
    Jag får väl skaffa några små horn och så får vi göra en egen liten show till jul, för morfar och moster eller något...
    Bra idé!
  • Ninnnis

    Tusen tack för trevlig fika idag, Fru Bygg och Lanovia! Så mysigt att träffa er och de små grynen. Och makarna Hoppas vovven bara har en tillfällig dipp, Lanovia. Ge henne en puss på nosen från mig.

  • Ninnnis

    Lanovia, mina största, varmaste, mest innerliga kramar till er. Ni har verkligen fått utstå alldeles för mycket. Jag kan bara än en gång hoppas av hela mitt hjärta att det vänder nu, för er allihop. Kram, fina du! ♥

  • Ninnnis

    Daa, bra att indianerna hittade fram, med tanke på omständigheterna. Hoppas du får må riktigt bra snart. *kramar* 

  • Ninnnis

    Om 10 minuter går jag på julledighet Maken är tyvärr borta till fredag, men sen är han också ledig. Nu ska jag hämta Mini och vovvarna och åka hem och mysa. Kram på er alla fina trådisar!

  • Ninnnis

    Men FY vad läskigt, Bloomis! Vilken tur att inte fler omkom. Men stackars vovven... Vet de hur branden startade? Klippet hackade lite på ipaden så jag fick inte med mig hela. Usch så illa det kunde ha blivit!

  • Ninnnis

    Men vilken tur ändå att det inte blev några personskador, eller ännu värre. *ryser* Hur mår din syster med familj? Har Blompojken blivit så dålig alltså? Stackaren! Hoppas verkligen ni andra klarar er.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård