• Leksi

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hur går det med er inskolning Lanovia?

  • Leksi

    Nä nu måste jag försöka samla ihop resterna av min hjärna och jobba lite... gäsp....

  • Leksi
    Fru sy skrev 2011-08-17 20:48:20 följande:
    Vi kan ju boka in någon dag sedan om några veckor, jag har hela denna och nästa vecka inbokade, sen tar vi oss gärna en tur till malmö.
    Åh vad avis jag blir! *vill också*
    Kanske ska fundera på att göra en weekend-resa i vår med maken eller något. Visa honom mina gamla kvarter... Glad
  • Leksi

    Indianerna har äntligen hittat hit igen! Två år och två månader sen sist så de var efterlängtade! Skönt att veta att kroppen är på banan igen även om jag gärna sluppit mensvärken.

    Håller tummarna för att A ska sova lugnt i natt men har inte så stora förhoppningar. Rynkar på näsan Trots alvedon tog det en timme att få honom att somna. Han var på väg att somna flera gånger men vaknade om och om igen och grät. Så otroligt jobbigt när man inte vet vad som är fel. Gråter Just nu sover han i alla fall och jag borde gå och lägga mig för att skramla ihop så mycket sömn som möjligt.

  • Leksi

    Ja GRATTIS finaste lilla två-åringen!! {#emotions_dlg.flower}

  • Leksi

    Tack för att du påminde Lanovia, och vilken finfin mage du har!! Gravid 

    Vad skönt att det går så bra för E på dagis och att det känns lite bättre för dig nu också. Det måste ju vara perfekt att få några lugna timmar mitt på dagen för dig.

    Det gick bra för A även igår men idag har jag inte fått någon rapport ännu. Det bästa av allt är att han sov bra inatt för första gången på evigheter så imorse kände jag mig helt paff när jag vaknade av mig själv och insåg att jag SOVIT!! =) Nu är det bara att hålla tummarna för att det håller i sig.

  • Leksi

    Apropå sömn så skickar jag en stor kram till dig Daa! Jag förstår att du är helt knäckt. Jag har tänkt på dig jättemycket den här veckan när jag fått sova så lite. Hoppas hoppas hoppas din läkare har någon råd när ni pratar idag.


    Kram!! ♥

  • Leksi
    muggles skrev 2011-08-19 09:16:47 följande:
    Jag har lagt in en ny bild på Ada och Beda i mitt galleri...
    Åhh, vad söta de är! Hjärta
  • Leksi

    Hinner inte kommentera så mycket som jag vill men

    * Flamman, skriver under på det Heloise skrev. JA, skriv ut och sätt upp på kylskåpet!!

    * Heloise, duktiga lilla skvätten! Så härligt att läsa om hennes framsteg! Nu hade du ju iofs en träningsplan för hösten men jag kom att tänka på studsmatta? Sån där stor med skyddsnät du vet. Vi har ingen egen, men min svägerska har och det är skitkul!!   Kan tänka mig att det är en bra aktivitet att göra med barnen när de blir lite större just för att få in träning som inte är tråkig.

  • Leksi

    Daa
    Helvetes jävla skit!

    Flamman
    Härligt med rolig helg! Det är du och flickorna SÅ värda!

    Ingis - härligt att se dig här igen!! Låter som du har fullt upp som vanligt. Grattis till lyckad löneförhandling och ny rabatt! Men vad är det med maken?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård