• Leksi

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    ingenjörsbruden skrev 2011-09-11 20:55:59 följande:

    Tänker också på Bruttan, det har varit ett jordskred i Kittelfjäll och en man dog i jordmassorna.
    Hoppas att allt är bra med dem. *orolig*


    Va?! Förvånad
  • Leksi

    Låter som en underbar helg Ingis! Vad kul att lilla Loppan blev så glad för sin present och mysigt med kompis på besök! Gud så roligt att få åka till London!!! Är det en konferensresa med massa kul aktiviteter och fritid eller är det "jobb-jobb"?

  • Leksi

    Åh det var skönt att få sova 4h på dagen idag!!

    Det kändes ju lite sådär att lämna lille A på dagis imorse och sedan traska hem igen men jag lyckades faktiskt ganska bra i att övertyga mig själv i det onödiga att ha dåligt samvete. Vi hade ju redan tagit beslutet och då var det lika bra att njuta av den otroliga lyxen att vara ensam hemma i nästan sex timmar. Förkylningen är redan mycket bättre och efter upprepad kur imorgon kommer jag nog vara både frisk och utvilad!

  • Leksi

    Wohoo Flamman! HjärtaSkål Du förtjänar en Gud som är god och en man som överöser dig med kärlek. Hjärta
    Skönt att höra att det finns resonabla sidor hos din exman också, kanske kanske kan det ändå bli bra till slut? Vad stark du var som stod emot hans vädjanden!

  • Leksi

    Var nog överdrivet positiv i måndags när jag skrev att jag skulle blir "frisk och utvilad" efter en dag till hemma. Frisk har jag blivit men ordet "utvilad" känns som jag aldrig någonsin kommer få använda om mig själv igen. A fortsätter att sova dåligt och jag är är så trött så trött så trött så jag nästan är yr här vid skrivbordet på jobbet.

    Som exempel, igår somnade A ca 19.00, vaknade sedan 20.30, 22.30, 23.30, 00.30, 3.30 och därefter sov han oroligt ända fram till vi gick upp 5.50. Jag fick alltså 3h i sträck inatt, hurra. Och så här har det varit i över en månad nu, jag blir galen!! Det känns inte som rätt tid att sluta amma heller nu när han precis börjat dagis och är jättemammig så jag vet inte vad jag ska göra? Ibland ger vi alvedon ifall han har ont i tänderna men det verkar inte göra så stor skillnad. Nu ska vi prova att ge lite mindre mjölk och fil ett tag ifall det gör honom uppblåst i magen. Det har nog blivit mycket mer mjölkprodukter sedan han började dagis så hans mage kanske har svårt att vänja sig?

    Sorry för totalt neggo och ego-inlägg men jag läser allt ni skriver och känner och tycker en himla massa med er!! Som Ingis och Lanovia skrivit, tänker jag ofta på er men det är bara en bråkdel som faktiskt blir skrivet här.

    Kul att se Fru E, Villemoa & Solde här igen!

    Spännande, spännande Fru Bygg, snart BF!! Förvånad Skrattande Hoppas lillskrutt kommer snart! Kram!

    För övrigt är jag grymt avis på er resa till Blommis, låter så himla kul & trevligt!

    Apropå Blommis, tyvärr funkade inte din lösning på min dator (att förminska foton), så jag får dras med den här bilden ett tag till tyvärr.

    Stor kram till er alla!

  • Leksi

    Åh vad bra att du tar det lugnt nu Syrinx!! Jobbigt att vara sjuk men du får det att låta riktigt mysigt!

    Hvidis, någonstans har jag ett supergott recept på vegetarisk lasagne om det kan vara intressant? Lätt att göra och grymt gott!

    Blommis, jo absolut det är så vi har tänkt hela tiden fram till nu, att han är orolig och mammig för allt nytt som händer i hans liv. Det känns bara som det varat så länge, men det ju bara en månad sen vi började med inskolningen. *Tålamod tålamod tålamod* *Det är bara en fas, det är bara en fas, det är bara en fas* *Det kommer inte vara så här för alltid, det kommer inte vara så här för alltid, det kommer inte vara så här för alltid*

    Jobbig natt Ninnis! Ja, vi får trösta oss med att det är fredag idag och att helgen kan innehålla lite fler chanser till vila.

    Nej, nu måste jag ta tag i den där tråkiga fakturabunten, har stretchat ut den här lunchen väl långt nu ser jag.

  • Leksi

    Åh vilka härliga nyheter du kommer med Lanovia!!

    GRATTIS GRATTIS Herr & Fru Bygg!!! {#emotions_dlg.flower} Välkommen lilla prinsessan!! SoligNalleSoligNalleSolig

    Duktig tjej och komma på självaste BF.

  • Leksi

    Hoppas du hade ett mysigt frisör-besök Lanovia! Blev det fint?

    Håller tummarna för försäljning Blommis!

    Hur går rallylydnad till Ninnis?

  • Leksi
    ingenjörsbruden skrev 2011-09-20 13:20:41 följande:
    YEY!!!!!! Va SKÖNT! men jisses så fort! Gulp!
    Ja herrejösses!! Förvånad Ska bli spännande att läsa hennes förlossningsberättelse sedan...
  • Leksi
    ingenjörsbruden skrev 2011-09-20 11:04:51 följande:
    NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU har jag lagt upp bilder i mitt "starka galleri", endast för inlagda i min adressbok, kan ni inte se så hojta!
    *hojtar* Jag kan inte se dina fina rabatter
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård