• Leksi

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Flamman, kan tyvärr inte komma på trådträffen på onsdag, jobbar då.

  • Leksi

    Grattis på födelsedagen finaste Flamman! Hoppas du har det underbart i Stockholm!

  • Leksi

    Skönt med avklarat tandläkarbesök dfk! Nu kan du pusta ut och klappa dig själv på axeln!

  • Leksi

    Ja vilka UNDERBARA nyheter Heloise!! Så härligt! Hjärta
    Grattis i efterskott på 1-årsdagen lilla Elise! Jag fortsätter hålla tummarna för ett lillasyskon!

  • Leksi

    Vi har haft ännu en omgång med förkylning och krupp-hosta för A med allt vad det innebär av dålig sömn, klängig son, vab-dagar, stress på jobbet och itvingande av medicin. Jag är så jä**a trött! Skrikandes Dessutom passade en ny tand på att komma mitt i alltihopa. Han har bara två tänder nere ännu och nu kom en gigantisk hörntand! Förstår att det måste göra jätteont... Men nu är han i alla fall frisk och glad igen, så skönt. Hoppas han får var frisk ett tag nu.

    Hoppas E slipper febern imorgon Hvidis.

    Stor kram till er alla och trevlig helg! Skål

  • Leksi

    Ninnis, kul att ni hade ett trevligt besök på jobbet och att Mini visade sig från sin bästa sida! Måste förresten tacka för kladdkakan du tipsade om för ett tag sedan (den med dajmgrädde). Jag gjorde den förra helgen och det var banne mig den godaste kladdkakan jag ätit!! Tungan ute Det receptet kommer jag vårda ömt kan jag säga.

  • Leksi
    Hvidbrud skrev 2011-10-07 22:44:53 följande:
    Bä för krupp Leksi. Det är så hjärtskärande tycker jag. Första året på dagis var det sjukdom typ varannan vecka. Inte kul, men det blir mindre sen, hoppas vi! Den flytande panodilen tog slut igår, sÅ jag fick köpa fl. Alvedon på Ica. Det var inte populärt... Första skeden gick ner (hon sov väl typ fortfarande...) men andra halvan sprutmålade hela sängen... Så det blev inhndlat den goda medecinen som gör att hon kommer med flaskan i ena handen och örontermometern i andra...

    Lillkillen vaknar hela tiden i kväll. Kan det vara en uv fas på gång? Eller så vill han bara helt naturligt passa på att få lite uppmärksamhet medan klätterapan feberskutt sover och är utom räckvidd...
    Så flytande panodil är gott? Hm *antecknar för framtida bruk* Vi brukar ge Alvedon-suppar mot feber/ont i tänderna och det fungerar väldigt bra men just vid tandont tar det väldigt lång tid innan det verkar så då kanske det är bättre att ge flytande?
    Hostmedicinen är 5 ml flytande, den smakar blä tycker A så den måste vi tvinga i med spruta. Det är verkligen hemskt! Kan ingen uppfinna medicin som smakar gott?

    Jobbigt med två (barn alltså), är det inte den ena så är det den andra... Vi njuter just nu av en lugn, harmonisk, frisk kille så det är en ren fröjd att vara mamma. Måtte denna fas hålla i sig länge nu!
  • Leksi

    Hade ni trevligt på IKEA igår Syrinx?

    Jag kan också tycka det är kul att åka dit om vi inte har varit där på länge, men vi åker ju inte dit bara för att strosa runt precis. Det blir ju när vi behöver något liksom.

  • Leksi

    Tada! Nu har jag äntligen fått till en ny bild. Tyckte smörgåstårta kunde passa bra här... hehe

  • Leksi

    Ja välkommen hit September! Vad kul att du vill hänga med oss!

    Välkommen du också MSW! 1 månad kvar... är det till BF? Spännande i så fall!

    Härligt att ni är klara med renoveringen nu Lanovia! Var detta det sista som stod på agendan nu innan förlossningen? Har ni mycket kvar sedan på huset? Jag tycker det känns som ni har renoverat det mesta nu men jag kanske blandar ihop.

    Egentid ja... det är väl när man inte jobbar och inte har ansvaret för barnen eller på och städar/lagar mat/tvättar/handlar typ? Håller med om att det kan vara skönt att åka till Maxi ensam och storhandla men att kalla det egentid? Nja... Däremot att sitta framför soffan och se på tv en hel dag, vad skulle det vara om inte egentid?! Att träna är också egentid. Det som jag njuter allra mest av som egentid just nu är att få vara ensam hemma och skrota. Så himla skönt! Har jag tur blir det ett par sådana timmar per helg.

    Var det dfk som hade den träningstokige maken? Låter varken snällt eller rättvist att du ska behöva backa för att han ska kunna hålla sitt intresse på den nivån. Eller jo, det kan det väl vara, men då ska man ju vara överens och det låter det inte som ni är? Jag har faktiskt funderat på om man skulle ha ett schema över veckan där man i efterhand fyller i hur dagarna blev. Jobb har en färg, egentid en annan, hemsysslor en tredje o.s.v. Jag tror jag läste det tipset i en tidning för länge sedan. Vi är väl inte där riktigt än, men det är alltid sånt här vi gnabbas om. Då blir det ju ganska tydligt om det är någon som får mycket mer tid för fritidsintressen än den andra.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård