• Leksi

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Buhu.... lämnat ledsen liten kille på dagis idag Gråter

  • Leksi

    Herregud, har haft superstressigt på jobbet nu igår och idag, och blir helt chockad av dramatiken som varit.

    SKÖNT med ny kontakt med Flamman i alla fall, men herregud nu har han väl fått totalt spel? Börjar bli riktigt otäckt. De största kramar till dig fina Flamman.

  • Leksi

    Hihi Blommis det är ingen fara

    Kanske på tiden att jag byter bild? Har faktiskt funderat på det, men vad ska jag ha? Hm.

  • Leksi

    Pthf! Har nu försökt lägga upp en ny profilbild men alla mina foton är för stora! Suck.


    Och i matchen går det ju bra...

  • Leksi
    passionsblomman skrev 2011-09-11 11:45:36 följande:
    Men? Varför ser jag i listan att Leksi skrivit nytt inlägg här, men när jag öppnar tråden står där inget?
    Ska det krånglas nu igen?
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Ja jag fick en kvart över och skulle gratta Daa och Bellabus i efterskott men så fick jag SYSTEM ERROR när jag försökte posta och när jag kom tillbaka var inlägget borta. Så, vi tar det igen:

    Grattis finaste Daa i efterskott! {#emotions_dlg.flower} Hoppas du hade en härlig dag och att sömnen fortsätter fungera!

    Grattis lilla Bellabus som fyllt 2 år! Nalle Tänk vad tiden går fort!

    *blundar och klickar på Posta"
  • Leksi

    Vad jobbigt att du har så ont Lanovia! Usch inte kul att inte kunna göra någonting, men bra att du lyssnar på kroppen och tar det lugnt imorgon.

    Jag har också precis blivit övertalad av maken att sjukskriva mig imorgon och på tisdag. Är dunderförkyld och har sovit så sjukt jäkla dåligt sista veckan (egentligen senaste månaden) så imorgon är jag så fräck att jag lämnar in A på dagis och sen är det jag som går hem och sover igen. Måste bara få vila mig frisk och ta igen lite sömn.

    Att jag sover dåligt beror på lilleman som inte ger mig mycket sammanhängande sömn. Först fick han tänder och sedan var det dagisstart och gud vet vad han drömmer om, men vaknar skrikandes gör han och sedan vill han bara amma, amma, amma, nypas, amma, kramas. Inatt somnade jag först halv tre! Han vägrade komma till ro.

  • Leksi
    ingenjörsbruden skrev 2011-09-09 20:10:12 följande:
    Idag har jag snott runt här som ett litet skållat troll, mormor är här o passar busan.
    Jag har tvättat o hängt 4 maskiner tvätt, bakat två tårtor, storhandlat, städat tvättstuga, kök och båda badrummen. Gjort kryddningen till currygrytan i morgon.
    Fått ett rejält plåtskåp till mina krukor o planteringsgrajor i vårt minihus (lyxfriggeboden), möblerat om o flyttat in i det....ja....jag har säkert hunnit med ngt annat osså....men det är allt jag kommer ihåg nu.!

    Riktigt produktiv dag

    Nu ska loppan i säng o jag ska avnjuta ett rejält glas rödtjut o snacka med mamma!

    på er allihopa!
    Wow! Vilken dag!

    Blir lite avis, har så mycket jag vill göra men när kvällarna och helgen kommer är det bara att prioritera bort allt annat än att sova, tvätta, dammsuga av det värsta och att fylla på förråden. Det är så himla tråkigt men vi orkar verkligen ingenting just nu.

    Hoppas kvällen med mamsen blev härlig!
  • Leksi

    Blommis, wohoo vad du är duktig!! 12 kg sen januari! Det är ju strålande!! Solig
    Skönt att du börjar känna att du återerövrar ditt liv. Styrkekram inför hösten!

    Flamman, hur har helgen varit? Vill bara understryka det Lanovia skrev, att det är INTE DU som gör dina barn faderslösa utan din exmake och ingen annan. Det ÄR HAN som genom sina handlingar gjort att ni är där ni är idag och det ÄR HAN som avgör hurvida barnen kommer ha någon kontakt med sin far eller ej. Trots skiljsmässa och eventuell flytt långt bort så kan han ändå vara en bra far. Genom skype, genom sms, genom att komma ihåg prov i skolan, köruppvisningar, födelsedagar och genom att finnas där för dem om inte fysiskt så genom allt annat. Det är inte stenåldern längre, vi har väldigt bra kommunikationssätt idag. Gud vad han gör mig arg!!

    Bruttan, hur är det med dig då? Vi saknar dig och dina roliga inlägg här. Hur är det med Grodan? Har hon börjat dagis? Kram!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård