• Leksi

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Och sist men inte minst - GRATTIS TRÅDEN som fyller 1 år idag!!! SkålSolig

  • Leksi

    Vilken otroligt vacker dikt Blomman! Fick ståpäls, så fint skriver du!

  • Leksi

    Nej nu måste jag förberede ett möte kl 13. Puss & hej!

  • Leksi
    Grattis MSW med familj!! Solig

    Välkommen till världen lilla tös! Nalle

    Hoppas ni mår bra allihopa!
  • Leksi

    Flamman, vad härligt med lite omtanke från exet för en gångs skull!! Hoppas pencillinet snart kickar in så det vänder!

    Heloise - underbara nyheter!!

    Muggles, mina sympatier ang festande make... Även om man behöver få ha roligt ibland också och unnar den andre det, så är det ändå lite surt när man själv får dra hela lasset hemma och bara få upphackad sömn. Min make var iväg på ålandskryssning med jobbet förra fredagen och de hade gått och lagt sig 5 på morgonen!!! Förvånad Samma tid som jag gick upp alltså...

  • Leksi
    lanovia 08 skrev 2011-11-17 13:36:38 följande:
    Idag går jag in i v 39. Känner mg så jäkla asocial orkar inte ta tag i någonting.
    Heja heja!! Inte långt kvar nu! *kram & pepp*

    Hur går det med fotoboken förresten? Jag håller på med en för A, har kommit till juni 2010... Det blir inte mycket tid till sådant pyssel. Hoppas det kan bli lite mer sammanhängande tid i jul att sitta med den så jag kommer någon vart.
  • Leksi

    Nämen vilket celebert besök, vad kul att se dig igen Ankan!! Grattis till husköp och vad roligt med syskonförsök! Hoppas du har tid att skriva lite mer framöver. Har tänkt på dig (och Bruttan) lite speciellt, eftersom alla våra tre små är nästan jämngamla. Går det bra för B på dagis?

    MSW, jag är också nyfiken på lillans namn… Och på er A eftersom vi också har en pojke på A!

    Lanovia, jag tror bebisen kommer den 2/12. Baby 


    Grattis till trådens namnsdagsbarn! {#emotions_dlg.flower}

    Härligt med köp av bröllopskläder Syrinx!! Hur är status på din klänning då? Köpt, sydd, beställd eller bara i fantasin än så länge? Vi gifte oss den 23 maj 2009, det var väl där i krokarna ni skulle gifta er också? Mellan hägg och syrén… *drömmer mig bort till våren*

    Stor kram Fru Bygg!! Det har ju verkligen gått i ett för dig, hela sommaren var det ju renovering och sedan en liten bebis på det som inte sover. Inte konstigt alls att du är helt slut! Hur går det?

    Hoppas konserten blev lyckad ikväll Flamman. Synd att man inte kan komma och lyssna, det hade varit underbart!


    Imorgon ska vi ha tre mammor med barn från föräldragruppen på besök, superkul! Vi har inte setts sedan i somras så det ska bli så trevligt och roligt att prata och se hur mycket barnen växt. Men det blir till att stå i köket hela förmiddagen och göra paj. På söndag ska jag åka till mamsen och baka pepparkakor med storasyster, det är tradition! Såå mysigt med första advent men julstämningen är faktiskt noll när det är 10 plus och mulet. Får försöka locka fram den med adventsljusstakar och julmusik.

    Ingis - du är bara så rolig

    Blommis - wow, vad bra ni sålt! Hur mår lilla magen?

  • Leksi

    Största kramen till dig BS! Kan inte föreställa mig hur det skulle kännas att få ett sådant besked. Hoppas att du känner att du får bra stöd från vården och att du har många runt omkring dig som stöttar. Min närmsta chef har MS sedan tio år drygt och nej det är verkligen inte kul alla gånger, men hon jobbar 80%, behöver inga som helst hjälpmedel, reser utomlands titt som tätt & har en suverän läkare som ordnar med mediciner.

    för idiotisk exman Flamman!! Hur kan han bara säga sådant till barnen?!?! Man bara baxnar! Ingen empati what so ever! Ser han inte att barnen blir ledsna?! *eldar upp mig* Tur att han flyttar snart, hoppas han gör det officiellt också så du slipper alla sådana bekymmer!
    Men hurra för musikern! Gud vad du är värd lite Hjärta!

    Heloise, kramar om i ovissheten. Håller tummarna för det bästa. ♥

  • Leksi
    passionsblomman skrev 2011-11-30 22:21:14 följande:
    Själv har jag, när jag så här sent omsider skulle betala in räkningar, lyckats spärra min dosa till internetbanken. Så splittrad i skallen är jag av allt som far runt där ikväll, så nu måste jag ju gå till banken och få den tillfixad. Förbenat!
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Surt! Obestämd
  • Leksi

    *pepp pepp till Lanovia* Den 2:e kommer han...

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård