Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Flamman, jag säger som Heloise: Helt jävla schluuuut i huvé!  Jag orkar inte ens göra en arg gubbe, för den är inte röd nog för att beskriva hettan med vilken jag säger hur trött jag är på den ursäkten till man!

    Jag är stolt över dig att du ringde polisen. Rin dem igen nu när han inte är där, och fråga och resonera vidare, så du kan få lite bättre svar på vad han egentligen lagligt har rätt till och hur de tycker du ska bete dig för att få ut honom ur det som ju nu är DITT hus. Det kan knappast vara lagligt att han på eget bevåg står skriven hos någon som inte ger sin tillåtelse och som inte upplåter sitt hem till honom. Att få vara skriven hos någon måste rimligen kräva ett hyresavtal eller att ma är sammanboende eller gifta. Det är ju helt stolligt annars. Jag skulle ta reda på precis allt jag kunde i saken om jag var du. Tills nästa gång rikspuckort står i hallen.

    Prata även med advokat, för det är inte alltid polisen har så jäkla klart för sig rena lagparagrafer.


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Heloise, jag minns för lite av rutinerna i sonens tidiga år för att kunna bidra någe vidare. Obestämd 

    Ang logoped, så har vi tillgång till en trevlig sådan via det här forumet på lite grannavstånd, vet du kanske? iafall du skulle vilja dryfta saker lite för second opinion och så tänker jag.


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Heloise, jag ska inboxa henne och kolla om det är OK att jag sammanför er. Isåfall lär hon dyka upp antingen här i tråden, eller i din brevlåda...

    Ingis och alla andra som så gulligt engagerar er; på villavagnsfronten intet nytt. Man vill ju gärna tro att "plötsligt händer det" men, det ser som Arne hegfors sa, mörkt ut på kameruns avbytarbänk. (Kan ni fatta att han faktiskt SA det! Jag skrattade så jag höll på att pinka på mig den gången)


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Flamman, det är klart att det är bra att det blir registrerat! Jättebra! Då syns det ju i systemet från och med nu att han håller på. Allt hittills räcker ju mer än väl och det syns ju inte. Så, ju förr desto bättre myndigheterna får nys och lite kött på de magra benen, desto bättre. Tycker jag.
    Han behöver också snarats få klart för sig att han inte har frihet att bete sig så här i det här landet. Att det faktiskt är olagligt.


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman
    Daa skrev 2011-09-23 13:39:41 följande:
    Oj, inläggen ser inte lika långa ut när man skriver i den där rutan...


    Nä. Det måste vara därför mina alltid blir så långa...CoolOskyldig
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Mugglan, ja jag hoppas verkligen få se dig och sessorna här framöver. Ni kommer när det är läge!

    Lanovia. lyssna på klokheterna och ta dem till ditt hjärta på allvar. Du vet ju att du hade sagt likadant till oss andra.
    Fast jag vet hur Skuldspöket jagar en. Det fula lilla stycket.Spöke
    Logiskt eller inte, så viskar det "det är på grund av DIG din odugling som..." och så kan man fylla i med valfritt ur sitt eget liv. Jag kan skriva dit "..som ni inte har ngra pengar ...som din sambo får jobba så hårt ...som ni inte kan få fler barn ..som hunden inte är tillräcligt stiulerad och fostrad ...som du är tjock ... som du inte har någon "riktig" utbildning osv osv. Andra har sina menigar som viskas nästan ohörbart, men som tar energi och glädje ifrån en, och skickar magsyran rakt upp i strupen och lagar magkatarr, sömnlöshet, mardrömmar och misär.

    Jag tror vi behöver go Ghostbusting!


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Daa, under en period-eller man ska nog säga DE perioder-jag inte mått sådär lysande, så måste jag säga att det faktiskt varit blandat det här med att träffa andra. jag menar, visst , man behöver ju någon slags social kontakt och det kan vara nyttigt att i viss mån komma utanför sin bubbla och kanske behöver man då nästan tvingas till det. Eftersom det vid depression finns klara tendenser att isolera sig.
    Samtidigt är huden öm och allting skört och man behöver också skydd från allt lalla andra kan råka ösa över en i allt från okunskap till omtanke. Man orkar inte samma saker som annars och man behöver egentligen ofta väldigt lite av alla de där siskussionerna som jämt går av stapeln runt fikaborden. Jag hade ett klart behov av att få vara ifred med mitt barn och göra som jag själv kände. Och jag lyssnade mycket lite på andras sätt och vis och sket faktiskt rätt högaktningsfullt i om de tyckte si eller så. och jag sa det också. ibland ganska argt...

    Det jag vill komma till, är att om du märker att du tenderar att ramla i skuldträsket sådär, så ska du kkanske skydda dig lite extra mot det där jämförandet? Ibland genom att skita i att gå dit om det känns som en sådan dag, ibland genom att at på ringbrynjan av dvärgsmitt stål under koftan. Du har ju avslöjat en klar fiende till ditt välmående och sinnesfrid hrä. Se nu till att inte släppa in den i huvudet i onödan! Tankens kraft tankens kraft tankens kraft.....


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Heloise, har messats med logopeden, som kommer att hälsa på oss i tråden framgent. Bra va!


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    HJÄLP! Här blev allt jättebråttom alldeles bara för att vi tydligen kommunicert helt om varnadra, jag och sambon. Jag var helt säker på att han jobbar till 19:30 och att vi sedan skulle åka så fort det bara gick. Nej. Han säger att han absoult sagt att han jobbar till 17:30. Så han kom hem här mitt som jag vaxade benen i godan ro (i den mån man nu kan vaxa sig själv i godan något som helst), ochhinte alls var klädd, packad och klar.
    Men nu har jag kastat ner champaGNen i väskan, ihop med klänning och skor, hårspray och vad man nu mer kan behöva. Hunden är kissad och klar och vi har stängt av allt utom den här datorn. Nu drar jag och ska fira in mogna och aktningsvärda ålder ihop med två av mina äldsta (på alla sätt) vänner. Om det så är det sista jag gööööööör!!! *gastar* Kommer fogden sedan, så får jag väl fråga om han vill ha en kantarellmacka eller så.

    SkålSkål

    Kram på er allihop och ha en skön helg!


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård