• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    *Vinkar mellan pappershögarna*


     


    Flamman: Du kan få vår snö, jag kan med största glädje skicka den till dig! I går kom jag inte till jobbet p g a den!

  • Soldemor

    Skall försöka läsa ifatt, snart...tycker jag missar jättemycket här, inte kul (tänker er ledsen smiley här)!

  • Soldemor

    Blommis: Det där låter som en alldeles eminent mixtur mot allt sattyg som kan drabba ens kropp!


    Här är jag lika trött som jag varit hela veckan, försöker inte att tänka på det, försöker definitivt inte tänka "varninggsignal från kroppen typ" utan ser fram emot fyra dagar ledigt efter i morgon. Arbetsjulen börjar iaf ta form nu.

  • Soldemor

    *vinkar lite matt*


     


    Nu är julracet strax på g, allt är förberett men jag är slut som människa. Skall snart ha julavslutning (sådand är utan Gud ni vet) och sedan skall vi hämta vår julklapp en sådan här:


     


  • Soldemor

    Hej och gott nytt år!


    Här är en som tittar fram från den där lådan det känns som om jag har legat i sedan förra månadsskiftet eller så. Helgerna är över och jag har försökt hämta mig från den den där stressgropen jag föll ner i någonstans i december. Det var inte vidare skojigt. Så naturligtvis blev jag assjuk när vi åkte hem från minisemestern och hade inte någon lust i världen att åka inom Ullared (då är jag sjuk). Hade nästan 40 graders feber och ont i lederna. LIte småförkyld men annars inget sådant. Mår fortfarande inte bra men jobbar ändå. För här är det begravningar på löpande band nästan, och chefen har ju som vanligt annat för sig...


    Detta år har jag som målsättning att få en annan och bättre tjänst.


    Och så har jag ingen som helst koll på vad som händer här, så nu skall jag försöka läsa lite ifatt medan jag fikar. Lugnt och skönt på jobbet, ensam just nu.


    Förresten gick det rätt bra hemma hos oss på nyårsafton. Lunds tuffaste padda satt länge och tittade på alla fyrverkerier, tills det blev lite för mycket pangande, medan hennes bror låg i mitt knäveck, tryggt där. Han var inte specieltt glad att vi åkte bort, sista kvällen ville han inte äta. Och när vi skulle åka hade han mycket runda ögon och kräkte ner överkastet på sängen, så han fick lite Losec för att lugna magen., Det blev bra.


    Kram så länge, skall se om jag kan hitta var jag satte mitt bt-liv på ofrivillig paus...

  • Soldemor
    Syrinx skrev 2012-12-06 23:23:37 följande:
    Nu ligger det fyra bilder på misarna i mitt galleri, varav tre har blivit snedvända fast de var rättvända fram tills att jag laddade upp dem. Ni får helt enkelt vrida på huvudet, om ni vill titta på söta misar!
    Vad fina dina små älsklingar är! Och så gott det känns när de har kommit till umgås-stadiet!
  • Soldemor
    Syrinx skrev 2012-12-09 19:48:25 följande:
    Jaa, visst är de söta, mina små misepärlor! Hjärta

    Solde, hur gick utställningen igår?

    Tack, mycket bra! (vet inte om jag svarat innan, så förvirrad är jag visst!)


    Lilla damen tog sitt tredje cert och var uppe i nominering till panel. Dit kom hon inte så sedan hade hon date med John Blund resten av dagen.

  • Soldemor
    Syrinx skrev 2012-12-12 17:58:50 följande:
    *vinkar till Solde och trollar bort alla pappershögar* Så, nu 0+++++++p7.m (det där var lilla buskattens bidrag till tråden, han gillar att gå på datorn och jaga vad som rör sig på skärmen!) - nu kan du läsa och skriva mer här!
    Ooh, tack för hjälpen!!
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård