• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Skall kommentera så fort tillfälle ges, men kan iaf lämna ett svar:


    Ja, Ingis, det är den hos dig! Om den blir 100 % så söker jag!

  • Soldemor

    Kram till alla!


    Häftigt med vikten, Hvidis! Det går ju jättebra! *hejar och viftar med flaggor*


    Lanovia: Tänker så på dig och vovven samt inkluderar honom i mina förböner.


    Vi har ju också två som bara får äta dietmat - och det är dyrt och lite kämpigt ibland när stora gröna oförstående ögon tittar på en när man tar bort någon annans matskål med SÅÅ MYCKET god mat i. Men de måste ju ha sin mat för att må bra. Ja, många kramar och tankar till dig i detta.


     


    *harvar vidare och hoppas på lite lugn och ro någonstans för att hinna läsa ikapp*


    Oh ja, hon jobbar på bra här i rummet bredvid. Hon har ordnat musiker till julnatten och lovat musiken att jag skall hämta och skjutsa. Ehh, vänta nu, hur kan hon veta var vi skall fira vår julafton? Jag kanske inte alls är i närheten av där musikern bor! Suck!

  • Soldemor
    Klockarbol skrev 2012-09-25 14:45:57 följande:
    Så käckt!? Känns så, så, så... väldigt lite sv. kyrkans kärnvärden? Känns liksom lite mer som, som, som... ett jävla sätt!
    Ja, som det mesta hon gör just nu! Där verkar varken finnas värderingar eller minnen av vad vi faktiskt lovar vid vigningen.
  • Soldemor
    lanovia 08 skrev 2012-09-25 16:39:04 följande:
    På väg hem från vetrinär med hund i bilen. Halleluja vilken lättnad. Än är inte utredningarna över för de är ännu ej på de klara med vad som felas. Så imorgon bitti ska vi ut o jaga urinprov när hon kissar morgonurinen.
    Lycka till! Hoppas det går bra!
  • Soldemor

    Blir inget pälsbollsbesök, uppfödaren har fullt upp med att repetera en julshow han är med och sätter upp. Tråkigt, för den lille skall snart flytta. Å andra sidan gangsterpaddans mamma jättetjock, snart dags för nya halvsyskon! De kan man förhoppningsvis få komma och se på!


    Nu har jag haft fiasko-stickcafe, ingen kom. Får väl jobba med annat istället, finns ju att ta av, typ!

  • Soldemor

    Bra jobbat, Flamman! Du är på rätt väg! Sedan får man ta bakslagen för vad de är, just bara bakslag!

  • Soldemor

    Lanovia: Hur gick det med urinprovet


    *ser framför mig Lanovia med kisseburk i handen jagandes kissande hund*


    (måste vara lite positiv i allt elände!)


     


    Nu skall jag ha första träffen med nya konfirmanderna - spännande och lite läskigt!

  • Soldemor
    passionsblomman skrev 2012-09-26 22:30:24 följande:
    Klockarbol, min sambo skulle behöva din input! Antagligen Soldes också-vad tycker ni en ansökan till arbete som kyrkvaktmästare ska innehålla för snillrika beskrivningar av ens förträfflighet i alla stycken, så att man får jobbet vill säga?
    Jag tycker själv-helt opartiskt-att min sambo skulle passa perfekt,eftersom han både är representati och korrekt därdet behövs (jag menar herregud, han har stått i högvakten, varit på FN-tjänst, stått för ordning, reda och service i åtskilliga offentliga miljöer, vaktat för kung och fosterland-bokstavligen! och är dessutom glad, lättsam och har en ganska ovanlig förmåga att prata med allt och alla. Han är stark frisk och redig och jobbar gärna varierat såväl ute som inne liksom i grupp eller ensam...ja och såvidare. Vore han inte bra då så säg? Säg!
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur

    Det där låter mycket bra! Speciellt det där att kunna prata med alla, det är guld värt, för just vaktmästaren pratar många med, både vid gudstjänster och om vaktmätaren är en sådan som jobbar ute också. Känns som att många föredrar vaktmästaren före ex en präst, för vaktisen är "vanlig" människa.Hoppas han får det!

  • Soldemor

    Lanovis: Så skönt ändå att det inte var njursvikt! Ni får kämpa på med maten och godiset! Jag hade ju lite samma situation förra hösten med Amaretto, när han började störtkräka och slutade äta. I hans fall tog det tre omgångar på djursjukhuset innan de kom fram till att det var magkatarr. Nu mår han bra även om han är benig och äter med god aptit sina fyra-fem torrisar i taget. Bra för honom att jag slutar tidigt idag.


    Flamman: GRATTIS på den stora dagen!


    Ninnis: Hur mår vovvan?


    Ingis: När får man komma på bebissyn?


     

  • Soldemor

    Nu skall jag åka hem och städa (jiipii - inte) för jag skall ha ett dopsamtal hemma i eftermiddag. Hade ambitionen att böjra i går eftermiddags, men huvudvärken från den onde gjorde mig oförmögen till det mesta. Den gillade mig såpass att den satt kvar när jag vaknade i morse. Den kommer alldeles för ofta! Mistänker att chefen har något att göra med den...hmm. Funkade iaf hjälpligt att gå på lite aerobic.


    Trevlig helg till alla om jag inte tittar in mer idag. Och glöm inte ni som bor i denna del av världen - det är äpplemarknad i Kivik i helgen!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård