• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hvidbrud skrev 2012-11-12 12:19:36 följande:
    Men idag saboterar häxan för mig.... Suck...
    S--kärring, men det är kanske hennes hämnd så här på slutet?
  • Soldemor
    Ankan80 skrev 2012-11-14 08:49:38 följande:
    Den 11/11 10:02 kom vår lilla flicka. Började med vattenläckage. Vattnet gick kl.23. Kl 01 började värkarna och 9 h senare är hon född. Ett stygn blev det. Hemma nu med en lite för exalterad storebror.
    GRATTIS! Känns som det gick fort!
  • Soldemor

    Ninnis: Jag hörde på radio Kristianstad i förrgår om någon sorts mirakeltejp för foglossningar. Någon som hade typ dansat ut från naprapaten efter att ha blivit tejpad. Låter som något för dig! Du får kolla deras hemsida, där kan man lyssna på program i efterhand (tror jag)

  • Soldemor
    passionsblomman skrev 2012-11-14 14:16:21 följande:

     


     


    Solde, om du vill får du gärna ge mig en vanlig mailadress, det kan vara smidigt att ha.


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Uppdrag utfört!
  • Soldemor

    Börjar bli dags att packa ihop för dagen. Inte sluta men iaf låta datorn vila lite. Skall försöka hinna läsa lite i Patrik Sjöbergs bok innan vi drar igång kvällens stick-cafe. I morgon skall jag på kurs och lyssna på ovan nämnda man hela dagen. Ämnet är övergrepp på barn och hur man kan försöka fånga upp olika signaler. Hemskt men såå viktigt!


    Passionis: Har talat med min extra bankman som skall försöka fixa detta ikväll!

  • Soldemor

    Hej alla!


     


    Tyckte att det var dags att vara lite solidarisk med alla som varit sjuka här, så jag fick en rejäl förkylning med hög feber, så pass att jag fick stanna hemma två dagar och ligga i sängen, orkade ingenting. Men Amarettto och Soldis tyckte det var jättemysigt med sällskap i sängen. Nu har jag tagit mig tillbaka till jobbet, och eftersom jag inte har uppfostrat gosedjuren i mina fåtöljer på jobbet att göra mina saker, så har jag typ tusen och grejer framför mig. Advent på söndag, lucia och annat smått och gott. Är ganska seg fortfarande, men det går.


    Har en ny telefon också, och vi är väl inte de bästa vänner än, så jag har inte kunnat hänga med här (och datorn hemma vill ju inte samarbeta speciellt mycket). Så jag arbetar på att uppdatera mig här.


    I går så ordnade maken biljetter till Spök på Cirkus i Stockholm hösten 2013. Fin 50-årspresent!

  • Soldemor

    Hej!


    Här kör det på för fullt, med fler dop och begravningar, och dessutom nya ordningar för alla typer av gudstjänster, som skall provas ett år med start på söndag. Plötsligt har man inte stenkoll på exempelvis begravningsordningen. Det blir ju bra, men allt tar såå himla mycket mer tid och så skall man förklara det här för begavningsbyråerna också...


    Var på aerobic igår och provkörde ny rosa sport-bh, gick superfenomenalt! Ja, med bh-n ialla fall, kondisen var väl inte riktigt i superform.


    Maken har fått en knäpp, fast en positiv sådan! Han slutar ju jobba idag och får ett presentkort som tack, och han har valt att få det på nya köpcentrat Emporia utanför Malmö - i Gerry Weber-butiken! Fina, tyska kläder - för kvinnor! Jag tackar och bockar. Kanske han tror att jag inte kommer att prata så mycket om kattungar då? Ha ha (ont skratt)


    Nu skall jag strax på syföreningsjulauktion - en seg historia som håller på till typ 23 ikväll. Nåja, ledig i morgon.


     


    Gott nytt år på er alla! Nu skriver jag nog inget före tisdag, men jag tänker på er och försöker hålla mig uppdaterad i telefonen (fick lära mig igår hur man hittar smileysarna och där finns hur många jättesöta som helst!)

  • Soldemor

    Hej!


    Här är livet antagligen som det brukar vara i advent, men understundom känns det lite mycket...


    I morgon är jag på utställning hela dagen med fröken padda och skall försöka läsa ifatt och kommentera (varför känns det som om jag sagt det förut?) d v s om iphonen och jag är kompisar...


    Har en pensionärhemmamake som inte trivs alls, så jag får åka hem och sätta lite fart på honom så får handlat lite mat och annat smått och gott att ha med i morgon. Har någon vägarna förbi, är vi i Åkeredshallen i V Frölunda.


    *vinkar*

  • Soldemor

    Jo, lilla Trollan tog sitt tredje certifikat och var med i nomineringen till panelerna. Men där var det stopp. Men hon är duktig! Vi kom upp till ett maximalt vintrigt Göteborg med höga snödrivor och 12-, huga!


    Sedan kom eländet hit ner när jag skulle köra hem igår, rätt skönt att maken var med. Idag har himlen kräkts snö utan uppehåll sedan sju i morse. Maken körde mig och skall strax hämta mig, känns bra, för nu börjar det bli mörkt också.


    Hoppas verkligen på lite andhål när julen är över, nu är det MYCKET! Har jobbat parallellt med fyra gudstjänster idag så nu har jag ingen koll på något. Jo, jag vet, det är mitt jobb,men så här rörigt är det inte ofta. Men i och med att julhelgen närmar sig och vi sedan är borta tills nyårsafton när jag skall ha nyårsbön, så måste allt vara klart nästa fredag. Och det kan ju komma någon begravning också...


    *gnällprästen stänger ner och gör sig klar att åka hem, för att jaga snuttar med dammsugare och dammtrasa*

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård