• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Blommis: Så mycket jobbigt du var med om mitt i julförberedelserna! Funkar det med kramar i efterskott?


    Lanovia: Du får också en hög med varma kramar och några gosiga filtar till er båda, värme kan göra underverk!

  • Soldemor
    Leksi skrev 2012-12-23 22:14:03 följande:
    Schysst julklapp Solde!! Me like! Cool
    Ja, den är verkligen schysst! Körde honom (Prius=mycket likt ett påvenamn, alltså: Påven heter han) första gången i går och det känns så läckert med ny bil! Det tog rejält i sparat kapital, men det gör å andra sidan en massa reparationer på gammal bil också!
  • Soldemor
    Ninnnis skrev 2012-12-26 15:28:38 följande:
    God fortsättning! Jag har lagt in årets julhälning i mitt galleri till de av er jag inte hade mailadress till. Vi har haft en härligt lugn och skön jul. Mina föräldrar och syster är fortfarande här så nu ska vi gå ut en sväng.
    Så stor han blivit sedan jag såg honom sist!
  • Soldemor

    Fru E: Det är så spännande med Lillebror! Väntar otåligt på rapporter!


    Lanovia: Hur är det med vovven?


     


    Igår kom jag i kontakt med ett ställe som arbetar med produkter för djur och det kändes verkligen som ett ställe där jag skulle kunna jobba. Så jag skickade ett mail till dem och berättade det. Nu vill de ha ett personligt brev och cv från mig, för de har en tjänst på gång i år!! Fatta! Jag kan få nytt jobb! Hemma! Med djur! OOhhh!


    *försöker koncentrera mig på verkligheten medan mina tankar löper amok och dagdrömmer vilt*

  • Soldemor

    Håller helt med Passionis där! Varför överhuvudtaget säga något då? Det är ju självklart att man blir orolig!


    *Jättekram till Ninnis*

  • Soldemor

    Grattis i efterskott Blommis!!


    Fru E: Hoppas jag är kvar i din telefon! Väntar så otåligt på rapporter och är inte alltid inne här!

  • Soldemor
    Ninnnis skrev 2013-01-07 11:49:12 följande:
    Jag också!
    Jag med! Saknar att läsa om hennes framsteg i adoptionskön!
  • Soldemor

    Nu skall jag åka hem och förbereda damerna på kvällens tandläkarbesök, samt be till högsta chefen när jag kör hem att Solde inte är på väg att få Forl igen (hemsk tandsjukdom hos katter som liksom äter upp tanden inifrån. Hon har haft en släng av det redan, då fick de ta tre tänder)

  • Soldemor
    ingenjörsbruden skrev 2013-01-09 15:31:19 följande:
    Stackars blompojken! Det kanske vore ngt för honom med en ngt lugnare träningssäsong på vintern. Vilken kanon shopping! Men Gud vilken frustrerande dröm! hur gick läkarbesöket, solde? Lanovia, vilket år ni hade o vilken avslutning, Fru E, allt bra? Flamman, känns lite tidigt, men precis som du skriver så spelar mognaden en stor roll. Ninnis, tänker på dig! hoppas ni fått bra besked idag, jag har hållit tummarna.

    Det gick väl sådär om du tänker på snuttefiorna, men samtidigt förväntat. LIlla paddbönan har blivit mycket bättre sedan hon började äta tandtorrisar men Solde är hemskt röd och irriterad i tandköttet. Fast hon verkar inte ha ont och aptit har hon, typ. Har gått upp 400 gram sedan i oktober, INTE bra. Så vi avvaktar med att beställa tid för tandborttagning, är lite rädd för narkosen. Skall försöka vänta tills efter utställningen i Helsingör i februrari om hon inte visar några tecken på att ha ont.


    Mitt eget läkarbesök tog fem minuter - bihåleinflammation och antibiotika. Äter sex megapiller om dagen och är just nu trött som ett gammalt påslakan. Men bihålorna håller sig rätt lugna, bra!


    Idag har jag försökt formulera ett personligt brev och ett cv som jag mailat till Amarettos uppfödare. Hon arbetar på ett liknande företag som det där jag vill jobba, så jag tänkte att hon kanske ser vad jag bör ha med/vad jag skall ändra (läs: allt!)

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård