• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Vad bra att du får komma in och kolla! Skönt om du kan slippa oroa dig sen. Kram!

  • Soldemor
    Klockarbol skrev 2013-01-11 08:48:57 följande:
    Visst är det väl märkligt att barnen hela tiden blir äldre men inte jag? Tungan ute
    Det är en lag som styr sådant där, som helt klart övergår vårt jordiska förstånd!
  • Soldemor

    Hu Blommis! Tänkte på dig när jag såg väderprognoserna på tv, och ni skall tydligen få ännu mer lovikkavantar! Håll dig hemma om möjligt!


     


    I går mailade jag personligt brev och meritförteckning till det där företaget. IIIhhh vad det kändes läskigt och spännande (jag är uppenbart lättroad...) och general managern (typ vd?) svarade och tackade för mitt trevliga brev. Nu får vi invänta att de skall komma fram till rekryteringsdags, så får vi se då, hoppas, hoppas, hoppas!


    Eftersom jag är så förvirrad så vet jag inte om jag sagt det, men chefen har inte haft någon begravning sedan i septmber, medan jag begraver varje vecka. Är det konstigt att jag är lite trött så där?


    Nej, nu skall vi inte gnälla utan förbereda för rockmässan på söndag och sedan är det begravning kl 13. Och sedan åker jag hem, så det så! Ledig i morgon men jobbar söndag-fredag. Skall ev försöka gå på lite zumba ikväll om jag orkar. Är grymt trött av peniciliinet.

  • Soldemor

    Oh, leka hade varit kul, men enda lediga dagen så jag har typ tretttiusen saker att göra. Och mitt i allt skall jag faktiskt unna mig lite GGGGGGGGGGGG (Obs: rebus)

  • Soldemor

    Blommis: Det där lät bra, och dessutom dina juiceplaner. Köpte en juicemaskin men den var nog inte av jättebra kvalisort, alt att maken körde den för hårt, men den la liksom bara av efter första försöket och så luktade det bränt. Öhh, jag som var så sugen på morotsjuice!

  • Soldemor

    Ja Hvidis, jättegärna!


    Mm, det är riktigt spännande! Tyvärr kan min fantasi dåligt tygla sig, så den har redan börjat formulera uppsägning och hur jag skall berätta för kollegorna, hur jag cyklar till nya jobbet, vad jag för där, brrr! Underbart och hemskt samtidigt, för det kan ju vara så att jag inte ens blir kallad till en intervju. Det var typ 10 år sedan jag arbetade med sådant här, på andra sidan universitetslivet.

  • Soldemor
    passionsblomman skrev 2013-01-11 10:46:02 följande:
    Jag gissar på massa g = massage.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Prexist!!
  • Soldemor
    passionsblomman skrev 2013-01-11 10:57:31 följande:
    Klockarbol, ja det där pappersbålet tror jag på. En liten dans och en ramsa av besvärjelseslag kan jag lätt tänka mig också. Sist kan du kasta dit en fyrverkerilåda, så blir det en final med eftertryck!
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Inga katter i närheten då!
  • Soldemor
    passionsblomman skrev 2013-01-11 11:42:38 följande:
    Apropå fyrverkerier var det någon som undrade hur Truls tog det på nyår. Det konstiga är att ifjol brydde han sig inte alls mer än att han blev sådär ivrigt upphetsad som han alltid blir när det händer något. men i år blev han skakigt rädd ett tag. Jag körde "glada rösten" och pratade med honom som om fyrverkerier är det roligaste som finns, och han lugnade ner sig småningom. Men jag undrar varför det var läskigare i år än ifjol...
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    och hos oss var det precis tvärt om, lugnaste natten (ja, inte ute!) sedan vi blev med katt
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård