• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    passionsblomman skrev 2013-01-11 11:43:17 följande:
    EA?
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur

    mm, hur går det? Vad händer? Händer det något?


     


    Trevlig helg, alla! Nu skall jag iväg och begrava lite, sedan hem och ha helg tills i morgon natt. Men jag skall försöka få nya telefonen att förstå, att jag vill komma in här och kolla!

  • Soldemor

    Heja Blommis! Bra gjort! Sådan där crosstrainer är rätt rolig och det känns som att det funkar. Brukar köra sådan på gymmet ibland när det inte finns något gruppass som passar (ha ha!). Tyckte den var lite läskig i början med de där handtagen man skall koordinera med benen, men med lite koncentration så löste det sig.


     


    Jo tack, bilen går mycket bra, vi är så nöjda med honom!

  • Soldemor

    Grattis Lappis! Vad underbart och roligt för er! Har följt er väntan och nedräkning i kön och har läst dina inlägg sedan jag började hänga här för snart sex år sedan. (shit vad tiden går!)


    Du får mer än gärna hoppa in igen här ibland och berätta om hur det går med föräldralivet!


    Jättekram!

  • Soldemor

    Fördelen med att ha en panschisman hemma, är att man kan bli körd till jobbet när det är skitväder. I går kväll tog det mycket mer än en timme att komma hem, och bara ibland kunde man se vad som fanns under snön på vägen. Helljus gick inte att använda så mycket, det blev som ett vitt meteoritregn mot rutan!


    Tänkte på dig Blommis och när du måste ut och köra i gelet snöväder, hoppas ni slipper för mycket mer av den varan på denna sidan midsommar!

  • Soldemor

    Oh vad mysigt det låter Lappis!


     


    Igår hände det en sak på jobbet, i och för sig inget stort men det var inte första gången. Det talades om en kommunpolitiker på fikat och jag undrade vem det var - då lägger chefen upp ett gapflabb och tittar på de andra, för att få med dem, ja inte vet jag. Jag förstod inte det roliga i det och kände mig lite dum. När jag kom till jobbet idag så frågade jag vad det var som var så roligt och hon verkade totalt oförstående. Hon påstod att hon inte gjort det och sedan att hon i så fall skrattat åt sina egna bilder av denne man. Hur dum tror hon att jag är? Och att hon har gjort liknande saker innan, det kan hon inte påminna sig, va?!


    Kan någon ta mig ifrån denna galna plats på jorden? Fort, tack, innan jag blir galen själv!

  • Soldemor
    passionsblomman skrev 2013-01-16 22:48:05 följande:
    Alltså, jag fattar ju att man döper barnet till något man själv väljer-jag är inte helt tappad, även om det kan verka så... det jag undrar är om det namnet barnet redan hette får hänga med som ett andranamn, och om man väljer det själv som föräldrar, eller om det blir två namn automatiskt. Kanske en helt puckad fråga, men nu frågade jag den ändå.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur

    ...och där var petimeterprästen tvungen att lägga sig i lite. Man döper inte till namn, man döper till gemenskap.


    Ursäkta!


    *Petimeterprästen tassar ut igen*

  • Soldemor
    Hvidbrud skrev 2013-01-17 09:45:42 följande:
    Toodilej!

    Onsdag efter två? Ska vi säga det. en snabbfika eller långfika? Var vill ni vara?
    Kan tyvärr intew onsdag, jobbar jätteläääänge då!
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård