• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    ingenjörsbruden skrev 2013-01-18 08:45:23 följande:
    Solde, men vilket sätt! Är hon mentalt ej tillräknelig?

    Lanovia, hur mår du idag? Hoppas det.var falskt alarm! Kram

    Man kan inte låta bli att undra lite. Maken säger att jag inte skall ta åt mig, men sammantaget blir allt rent ut sagt skitjobbigt! Men förutom intresseanmälan som jag lämnat till det där företaget så finns det en tjänst i Malmö ledig som jag skall söka, med inriktning på barn och familj. Antagligen blir jag inte ens kallad, men jag söker. Börjar känna mig lite halvdesperat snart.


    Dagens tröst är iaf att maken skall göra färsk pasta med viltfärs till i kväll.

  • Soldemor

    Hu! Stackars Ninnis och Hvidis med familj! Det är otroligt så mycket sjukdomar det florerar nu!


    *tänker goda och välsignande tankar så alla sjuklingar i tråden blir friska*

  • Soldemor

    I går postade jag ytterligare en ansökan, till ett jobb i den stora staden där Hvidis håller till. Samma som nu, fast med inriktning på barn och familj. Fast skulle jag mot förmodan få det där andra, med djurhälsa, då tar jag det alla gånger!


     


    Idag fick Solde bada, vilket var mindre populärt. Men hon blir så svart och fin och luktar så gott. Dessutom ser hon väldigt smal ut och så blir byxorna där bak alldeles rastakrulliga! Nu är hon fin inför helgens begivenheter i Danmark!

  • Soldemor

    Kram!


     


    Idag är det fredag och faktiskt ännu en ledig helg.Men sedan blir det minst två jobbehelger på rad. Men jag är glad för det lilla.


    Blev inkallad t chefen igår och fick reda på, att jag fortsättningsvis själv får ansvara för stickcafeet och att jag måste vara med på ytterligare en syföreing. Där tillkommer ma ao lite fler kvällar varje månad. Tjojo! (inte)

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård