• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hvidbrud skrev 2013-02-18 08:20:31 följande:
    Förresten pratade vi, jag och syrinx, om att ha en lite stick-tråd-träff en dag.... Någon som vill hänga på?
    Mitt mest avancerade är handledsvärmare med pärlor i mönster. Det var i pre-child eran. Skulle vara kul att bli inspirerad till att komma igång med något kreativt igen. Stickning är ju bäde meditativt och leder till något använbart. Och tålamodsprövande!
    Hur har det gått med detta projekt? Något som är aktuellt fortfarande?
  • Soldemor

    Anbeyond: Ja detta är verkligt häftigt!
    Trist med illamåendet förresten. Är det grav illamående så kanske postafen funkar?

    Läste något om lactulos, det kan man även ge till katter m hård mage!

    Nu skall jag åka och portionera ut lite psalmböcker i kyrkor, har precis fått 300 idag. Skönt att slippa kopiera upp alla psalmer som börjar på 700!

  • Soldemor

    Hej!

    'Vinkar lite extra t Lanovia och Ingis*

    Vad kul att läsa om era planer ev innefattande nya små. Men Ingis...hrrmm...knäsvag....hrrm...jo, jag vet hur det är, har varit en sväng på samma ställe, lite jobbigt!

    I torsdags fick vi 300 psalmböcker som skulle bäras in och sedan fördelas till olika kyrkor. Sådant är ju roligt tyckte jag och satte igång med stor frenesi....synd att min trasiga axel inte tyckte riktigt likadant. Mellan första och andra minnesgudstjänsten i söndags small det till så igår fick jag ägna lediga dagen åt att gå till doktorn. Så nu äts det antiinflammatoriskt och smärtstillande och väntas på kontakt med sjukgymnast. Köra bil är en sådan där sak som blir lite komplicerad med smärtande axel. Tio i två blir mer tjugo i fem eller så.Maken erbjöd sig att köra, men jag skall fara lite hit och dit idag med konfirmander och så, och det blir liskom dubbel körning mot om jag kör själv. Så det får gå!

    Kul att se alla som är här i alla fall!

  • Soldemor

    Blomman: Vad härligt det låter med handboll (det är det va?) smys.

    Har precis haft en dust med en totalt oförstående chef, när jag fick höra att hon och barnledaren har bestämt att ungdomsverksamheten (som jag ansvarar för) skall flyttas till ett av församlingshemmen. Stället är väl ok, men ingen har diskuterat någon flytt med mig! Jag får det bara som ett faktum! Knorr! Ocxh att jag vill vara med in en sådan beslutsprocess verkar hon så oförstående till! Men kärring då! Dubbelknorr!

    *ilska sätter igång cirkulationen så axeln gör om möjligt ännu mer ont*

  • Soldemor

    God morgon alla trådisar!

    idag var det riktigt kallt när jag körde till jobbet, termometern var nere på en grad och jag hörde att de  halkbekämpar på Österlen, huga! Tur att vinterdäcken skall på på måndag!

    Blommis: Hrrm, var visst inte handboll, nej...så jag får väl ta på mig förlusten för att jag trodde det var fel idrott, typ.

    Ikväll skall den trasiga axeln gå på step, spännande att se hur det går då.

    Hur är det med alla här?

    *sätter fram nygjord havregrynsgrött gjord på fullkorn och varma scones och björnbärsmarmelad*

    Frukost!

  • Soldemor

    Klok Flamma som skall gå till doktorn! Malignt melanom är läskigt!
    Och jag är precis likadan, skräckscenarierna kommer som ett brev på posten för minsta lilla, vi är väl drama queens då! Fast desto skönare sen, när allt det hemska man fantiserat om inte blir verkligt.

  • Soldemor

    Blommis: Bara för att göra dig riktigt nedslagen (jepp, har min onda dag idag!) när det gäller skofronten, så måste träningsskor ändå bytas  ut med jämna mellanrum, när stötdämpningen tagit slut. Osäker på vad som gäller för just handbollssskor, men gympaskor (typ sådana jag har för aerobic och liknande) håller bara ca ett år vid regelbunden användning. Sedan är stötdämpningen kass och det är dags att köpa nya. ´Trist men sant!

    Nu skall jag sluta vara ond och börja förbereda för julspelsplanering!

  • Soldemor

    Skoloppis? Finns kanske fler i sonens klubb som också samlar på skor? Ni skulle kunna ha något gemensamt och så går intäkterna till pojkarnas lag?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård