• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Kjell Präst skrev 2013-11-20 12:38:06 följande:
    Hos mig räcker den i flera minuter.
    Känns som att det chokladkontot blir digert!
  • Soldemor
    Norrskensflamman skrev 2013-05-20 14:52:15 följande:
    Finns det verkligen inga allergivänliga katter?? För egentligen gillar sambon katter och de gillar honom också. 
    Lte sent kanske men ändå: Norsk skogkatt. Har astma och två skogisar samt en halv (Soldan är definitivt skogis och något annat) och mår hur bra som helst. Städning? Vad innerbär det? Har hört ordet någon gång...
  • Soldemor
    Klockarbol skrev 2013-05-23 00:04:58 följande:
    Jag tror att jag slarvade med stretchingen efter mitt skenande i kväll Rynkar på näsan
    Förutom att mina knän har synpunkter i stil med "Hallå! Vi är faktiskt också leder" så har jag grisont i skenbenen? Liksom i nån tarm som går från skenbenet ner mot foten.
    Å inte kan jag komma på nåt sätt att stretcha den biten annat än att vinkla foten upp och ner vilket ögonblickligen
    Klockis - det medicinska undret med tarmar i benen! Du kan nog medverka till något Nobelpris i medicin el så om du kan få någon att forska på dig. Se då till att du får en rejäl och saftig del av prissumman Skrattande!
  • Soldemor
    passionsblomman skrev 2013-05-26 11:34:57 följande:


     


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Den var ju liksom bara helt underbar! Sådant jag också behöver se!
  • Soldemor

    Nu stänger jag butiken för idag, drar hemåt via lite vildsvinsslalom för att tillsammans med maken förbereda lite inbjudningar till en grej vi brukar  ha i december (som brukar innefatta alkoholmarinerade russin)
    och sedan lite nattstep (20.15)

  • Soldemor

    Oh Hvidis, så du har alltså en liten ny på gång i magen! Har dåligt hunnit att läsa ifatt, så spännande!

    Jag har stora planer för den där noshörningen, tänkte rama in den i två exemplar. Ett på jobbet (där behövs den verkligen!) och hemma (för det kan behövas också ibland).
    Men visst kan jag se vad du ser också, Daa. Men han är ändå min lilla tröst och sporre jag behöver ibland.

    Maken stoppade ner lite tuggbar pepp i minn matkasse idag också. två gula, snurriga bullar med russin och MASSOR av faffran!

    "Gula bullar, gula bullar, gula bullar vill jag ha  varje dag,
    gula bullar, gula bullar, gula bullar, det är bra tycker jag!*

    En liten enkel sång så här i lussebullstider (som jag inte kan förstå varar hela året,när man kan häda och fördärva goda släta bullar med grädde och mandelmassa - urk!)

  • Soldemor

    Tack! De är fina, mina älsklingar och visst är Siena en sötgröt utan dess like! Brukar f råga henne om hon har ansökt om söthetstillstånd! Hon har bara sex ceritifikat kvar till Supreme-titeln, men har liasom gått lite i utställningsstrejk. Hon gör just nu ingen direkt nytta alls, förutom att vara söt då.

    Man bör kamma dem i alla fall några gånger per vecka, och under fällningstid varje dag om man vill undvika tovor. Sådana kan komma på några timmar och är inte så roliga att reda ut.

    Maken ringde precis och berättade att Amaretto störtkräker, suck! Sjuka katter dagen innan man skall åka till Stockholm känns inte så där vältajmat. Det gör det förresten aldrig med sjuka katter. Och Amaretto är verkligen en man, ingen av de andra blir såå sjuk som han blir! Maken skulle försöka få i honom en losec. Bara man börjar i tid med dem så brukar det vända fort. Det är ev vätskebrist som skrämmer. Men tydligen hade han gått och druckit efteråt. Men attans vad skärrad jag blir när jag sitter fem mil hemifrån. Vill egentligen bara åka hem nu och helst åka till sjukhuset med honom också. Jag är hönsmamma! För katter då alltså...

  • Soldemor

    Jag är på så gott humör nu! Chefan är ledig och jag skall ha vikarierande musiker t julnatten, vilket innebär att jag kan excellera (eller vad det typ heter) i julpsalmer utan att någon bromsar och säger att det blir för långt. Vadå långt? Vi firar The Greatest Party Here! HANS födsel om jag får be! Och det finns så många ljuvliga julpsalmer att frossa i så jag blir rent till mig!

    Fast det börjar visst bli lunch...

    Hemma så sover kräkexperten och maken trodde att han fått i honom losecen...ha ha! En skogis lurar man inte fullt så lätt! Så han får göra ett nytt försök när den randige mannen vaknar.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård