Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hoppas ni får en jättetrevlig trådträff hos Blomman, tjejer!! Vilka blir ni nu och ska ni sova över?

  • Norrskensflamman

    Åh inte att man blir lite avis på er som grillar ute i +23 grader... Vi har iofs haft en solig o fin dag, men blåsig. NÄstan alla löv har därmed blåst av träden.

    Nu har mina flickor kommit hem. Vi har varit hem till byn till mina päron och ätit renköttsoppa. Mums! Nu blir det fredagsmys och Idol

    Flickorna blev glada för sina presenter från huvudstaden: Varsin stickad mössa, en kofta till lilla K, en Justin Bieber t-shirt till T och så varsina par byxor.

    Exet har åkt till sin hemstad o hemland över helgen, så nu ska jag ha flickorna ända till nästa söndag

    Ha en trevlig träff imorgon tjejer!

    Kram!

  • Norrskensflamman

    Nu sussar sessorna vid tv:n i min säng ♥ Har inte hjärta att flytta dem... Vart ska jag ta vägen då?!
    Får väl knö in mig mittemellan där. Åh, så mysigt. Har saknat dem....

  • Norrskensflamman

    Hej, hej! Kikar in bara för att säga att jag läser vad ni skriver... men hinne rinte kommentera så mycket.
    Har tjejerna hela veckan och så har jag SNORMYCKET att göra på jobbet!!  Ja åsså ska man ju hinna med lite annat också.... typ handla o laga mat... och sånt.

    Ingis: kul att ni ska försöka med ett + 

    Och Heloise, det är väl bara fortsätta försöka antar jag.

    Hvidis, skönt att E är pigg igen

    Och Lanoiva, hoppas din E kryar på sig snabbt.

    Jag brukar inte ge Alvedon förrän febern går uppåt 40. MEN jag kollar mer på hur barnet verkar må än på graderna. Är hon medtagen redan vid 39 så blir det febernedsättande... Är hon glad o uppåt och dricker bra och t o m äter litegrann och hon har 40,1 så väntar jag lite, men har henne under sträng uppsikt.  Febern ska ju göra sitt jobb också... Så att titta på barnets tillstånd och hur de äter o dricker framför allt kan vara en bra vägledning. Jag brukar också ge febernedsättande inför natten, för att både jag o barnet ska kunna sova någorlunda lugnt.

    Villemoa, hur är det med kompisen som fick bebbe, allt väl, hur gick det med gulsoten?

    Annars så... ter sig livet ganska fluffigt o rosa just nu

  • Norrskensflamman

    Halli-hallå!

    Vill bara kika in o gratta alla namnsdagsbarn

    Och så vill jag svära lite åt Blommans dator- och spelproblem. Sånt där suger verkligen!!!   Men du, jag är imponerad ang bilen... Sånt där kan inte jag. Men skulle säkert kunna lära mig iofs.

    Ikväll är det körrep, och jag har ordnat barnvakt. Jippi!! Ska bli så kul å få lufta lungorna

    Kram allihop!

  • Norrskensflamman

    Klockarbol!! Du också?? Mitt ärkeex flyttade ut 1/9 och vägrar göra adressändring. Nu säger han dessutom att han ska vara skriven hos mig o barnen även när han lämnar landet nån gång vid nyår. Men då jävlar ska jag gå till familjerätten eller soc eller nåt o be dem hjälpa mig att skriva ut honom. Nån måtta får det väl vara!!! :[ Man måste ju kunna få hjälp när en person vägrar skriva ut sig från sin bostad???


    Jag sa nåt iaf om att "jaja, vill du göra dig till åtlöje genom att vara skriven med din exfru, så varsågod. Vore jag din nya kvinna skulle jag bli jävlig sur faktiskt".   Tyckte mig se att han hajjade till, så kanske ändå....


    Blomman; fy f-n för krånglande spel, teknikgrejer, datorer åsså migrän på det!! Du har mina fulla sympatier.


     

  • Norrskensflamman

    God afton allesamman!

    Först vill jag börja med att TACKA dig kära Blomman för att du bemödat dig att ta reda på det som min ork (och antagligen Klockarbols också) inte räckt till för att ta tag i. Stort tack!!Hjärta Nu vet vi att det går iaf att få besvärliga ex att skriva ut sig från adressen. Mitt ex planerar ju flytt utomlands dessutom så då j-a ska han då banne mig inte stå skriven här längre. Så det så!!!

    Daa: bra att du får träffa kurator. Hoppas h*n kan hjälpa. Jag går ju själv hos en och man måste ge det en fem-sex gånger tror jag innan man börjar känna sig riktigt bekväm och det börjar ge en något. Nu t ex känner jag att jag ser fram emot de där samtalen och tycker det är rätt skönt att ha henne att dryfta saker med. Även om jag dryftar saker med vänner så är det en annan sak att göra det med en professionell.

    Heloise: Så otroligt, underbart, härligt att höra om lilla Elise och hennes framsteg Hjärta Ni gör allt rätt du och Panzer och ni har en underbar kämpe till flicka!!

    Ja, det var ju en massa annat också, men nu glömde jag det....

    Nu börjar det där magiprogrammet och flickorna ropar, så jag måste avsluta här.
    Stor kram till alla!

  • Norrskensflamman

    Ojojoooooj!!! Vad ni skriver    Jag hinner inte alls med!!

    Iaf.
    Grattis Soldemor till utmärkelser för fina kissarna.  Hur mår du själv nu föressten?

    Blomman: Ja, du är fenomenal... har också skummat lite i anonymdebatten. OCH du vet redan hur otroligt mycket du betyder för mig, vilket stöd du har varit och är, i mina "processer" Hjärta 

    Och så kul med lite nytt folk här, välkomna

    Och sen så vill jag bara säga till alla med sömnproblem; Man får VISST klaga, för att inte få tillräckligt med sömn är ett h-vete!!! Som tär enormt både psykiskt och fysiskt.  Rent av hälsovådligt kan det vara.  Jag får själv alldeles för lite sömn just nu... men det är pga positiva saker (är barnledig denna vecka och ägnar mig åt enormt trevliga saker om kvällarna )

    Stora kramen till fru E. Skickar massor med nyfunnen styrka och hoppas, hoppas.... Fina du vad jag önskar hett att det ska bli som ni vill... ♥

    Ja, det var ju fler jag skulle kommentera... Lanovia... svärmödrar... Villemoa, hur har du det? Puss...
    Hvidisen! Är ni iväg o reser?

    Ninnis, DU är FANTASTISK ska du veta!! DU har också gjort enorm skillnad i mitt lilla liv och mitt "tänk". Du med din positiva, analytiska förmåga, värme, positivitet, viljestyrka. Du har peppat mig enormt ska du veta, älskade vän Hjärta   Och du är väl den SISTA man upplever som gnällig!!! Så det så. Bring it on baby, vi finns här för dig...

  • Norrskensflamman

    Jag kan varken sticka, sy eller virka Gjorde ett försök att sticka en tröja. Men jag blev så förbannad när jag tappade maskor, så jag bröt av stickorna i ett vredesutbrott... Sen dess har jag slutat med handarbete...

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård