Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ninnnis skrev 2011-09-28 20:17:45 följande:
    Gillar!

    Vad valde du, förresten?  
    Jag sa att jag har så ont i huvet att jag inte orkar tänka. Han sa att jag skulle gå å vila och om jag blir sugen på än det ena än det andra så skulle jag ringa
    Och nu känner jag mig sugen på att han nån som pysslar om mig. Fortfarande ont i huvet men inte lika illamående. Tror jag väljer hemleverans.
  • Norrskensflamman

    TUSEN TACK för alla gratulationer!! Jag är helt rörd... Ni är för goa hela bunten Hjärta
    Jag hade en toppenfödelsedag. Min kusse hade gjort frulle åt mig, dukat fint med blommor och fixat tårta. Sen shopping och en fika. Hem och byta om och så ut på restaurang tillsammans med en annan släkting och en väninna. Vi hade så kul och åt underbart god mat och drack gott vin OCH champagne. Sen ett par bärs på en engelsk pub. Kanonkväll... utan att för den skull vara kanon

  • Norrskensflamman

    Det var så mycket jag skulle kommentera efter att ha skummat igenom allt ni skrivit... men jag minns inte allt.
    Blomman iaf, tycker det låter mycket intressant ditt projekt/din plan. Ge det en chans!
    Lanovia, du behöver en KRAM och Ninnis, hoppas det rätar till sig. Kankske du har rätt i att den varit för kall. Just liiiiite, lite varmare än 38 har jag nog brukat ge när jag gett välling iaf.

  • Norrskensflamman

    Lanovia, det var sån där mensmigrän. Jag spydde inte mer sen men hade fruktansvärt ont i skallen. Skitjobbigt att köra de 7 milen hem från flyget. Musikern erbjöd sig såklart att hämta mig, precis som x:et (!) Men jag ville ju få hem bilen... Så jag körde själv, eftersom jag märkte att det började ge med sig lite efter att ha slumrat på planet. Skyndade mig för att hinna hem innan mörkret... men hann inte riktigt. Jättejobbigt med strålkastarna från mötande bilar den sista milen, men jag tog mig hem iaf.
    Lite senare kom  musikern och pysslade om mig, jag fick i mig lite mat och två treo som inte kom upp igen, och sen blev det lite bättre. Idag känner jag mig okej, men "bakis". Nu börjar det magonda... som alltid på dag 2. Tror jag måste åka o få magmassage ikväll

  • Norrskensflamman

    Mugglan, man FÅR vara politiskt inkorrekt!! Surt att du inte kom iväg på ansiktsbehandlingen. Egentid hade verkligen varit dig väl unnt! 

    Nån frågade mig, visst var det du Villemoa? hur det kändes att inte ha barnen på en hel vecka. Nu är det ju bara andra gången som jag är solokvist en vecka och jag har ju varit bortrest, så det är väl okej.
    Men första veckan där... ärligt... (vilket jag även svarade Villemoa) Det var skitskönt!!! Och det får man förmodligen heller inte säga... men det är sanningen. Jag älskar mina barn, klart jag längtar efter deras kramar på kvällen o morgonen... men det är onekligen skönt att få lite tid för sig själv och att träffa andra vuxna. Och så hör man vad man tänker. 

  • Norrskensflamman

    Framför allt så känns det bra när man vet att de faktiskt är med sin PAPPA och myser och umgås med honom! Det är ju inte så att jag lämnar bort dem en vecka till nån okänd bara för att själv få leva loppan liksom. Barnen har rätt till tid med sin far och dom VILL ha det, så då är jag glad för deras skull. Samtidigt som jag passar på att ladda mina batterier. Som f ö går på reservkraft just nu :/

  • Norrskensflamman
    lanovia 08 skrev 2011-09-29 10:50:27 följande:

    Har idag förresten gått in i v. 32. Imorgon är det 2 månader kvar till beräknat datum.


    Herregud vad tiden rusar fram!!! Va?!
  • Norrskensflamman

    Här är en till som höjer rösten...Skäms   Vill egentligen inte, men ibland så tryter orken och tålamodet och i skarpa lägen så är det ibland det enda som får dem att hajja till.  Men jag gapar o gormar ju förstås inte hela tiden. OCH precis som Hvidis beskrev... När man ser att de bara vill ha uppmärksamhet så kör jag också tysta ticket. Eller bara pratar lugnt. När DE själva skriker, då bemöter jag de oftast med lugn o låg röst, för annars blir det bara att man försöker överrösta varann... inte kul. Det är mest när jag blir fly förbannad eller när de bara inte lyssnar. Jag  vägrar att tjata. Då ryar jag till faktiskt, om de inte lyssnar efter två eller tre tillsägningar. Inte alls pedagogiskt men va fan... jag är mamma, inte barnpsykolog.

    Tack Blommis för grattis Det är väl inte så lätt att komma ihåg allt. Jag har problem att komma ihåg vad jag ska kommentera efter att ha läst 4 sidors inlägg här... *skäms*

    Gulleparvlar!!! ♥

    Jag får hem mina töser i e.m. Träffade dem igår kväll när jag var förbi till dem och hämtade väskor och gympapåsar och dyl. De var så glada o goa. Och så fick jag en jätte-jättefin, stor cyklamen med kruka från dem och exet. Villemoa, en sån som vi såg på som var cerise med vitt längst ut på kronbladen Jag blev jätteglad!
    Men innan jag skulle fara hann exet börja terra mig igen, så jag blev på dåligt humör.
    Åkte på kören och avreagerade mig lite genom att ge hals
    Sen vart det musikermys Cool

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård