Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Åh så trevlig presentation Syrinx   Kan ju genast konstatera att här har du flera likasinnade; musikanter (Lanovia), kattälskare (Soldemor), Malmöiter... ja vilka är det nu...? Ninnnis, Hvidis, vem mer?? Solde bor också i Skåne.

    Vad härligt att ha ett bröllop att se fram emot

    Hoppas att ni får bra besked ang kissen... Förstår att det är mycket oro

    Jag tog en hel (annars tar jag en halv i nödfall) sömntablett igår. Efter att  ha sovit 4 tim/natt i 2 v tid så sov jag hela... håll i er... 4,5 timmar i natt!!! Suck...

    Med påföljden att mitt tålamod var totalt ickeexisterande imorse när flickorna satt igång med sina fasoner och tjurerier... Jag briserade å det grövsta  
    Exet terrade mig på Skype igår kväll, så det kan väl oxå ha varit en bidragande orsak. Kommer tillbaka ons/tors.
    Fick dessutom höra av hans kompis fru att hon tjuvlyssnat på deras konversation ang. mig. Att exet har börjat tala om mig i väldigt fula ordalag. Att jag vill skinna honom, att pga att jag aldrig kommer förlåta honom för att han hittat sig en annan kvinna så måste han vara mycket vaksam,f ör jag kommer göra ALLT för att blåsa honom och suga ut pengar och allt vad som går, för att hämnas.
    De som känner mig vet att detta är så långt ifrån jag som man kan komma, och jag tycker han, efter elva år tillsammans också borde veta det. Hur KAN han säga så ??? Det är så otroligt sårande, för jag verkligen avskyr sånt och ÄR inte sån!!!

    På frågan hur det känns "därborta" med hans nya liv, så svarade han att han trivs utmärkt, att det är fantastiskt och att det känns som att nio år i SVerige aldrig har existerat. Elva år med mig är utraderade. Att han inte vill ens återvända nu men måste för att avsluta det här med jobbet och sina skulder. Barnen hade han inte nämnt.   Visserligen har han Skajpat med dem två kvällar på raken nu, med resultatet att lilla K gråtit sig till sömns. "Mamma jag tror jag måste sluta å prata om pappa, jag mår så dåligt och längtar så mycket då..." Lilla hjärtat Hjärta Åsså en massa tårar....

    Och gråt imorse när jag lämnade på sexårs... Efter att jag förvandlats till Häxmorsan från Hell med värsta PMS:en så började hon storgrina och klamrade sig fast vid mig i 15 min och ville inte lämna mig. Ville vara hemma med mig... Gud, giv mig styrka    Hade jag kunnat hade jag tagit en ledig dag med henne , men just idag gick det inte Gråter

  • Norrskensflamman
    lanovia 08 skrev 2011-08-29 11:45:42 följande:
    Idag var det inte lätt att lämna på förskolan. Ifredags var hon hemma med feber och snuva nu har hon varit feberfri sedan lördags så hon fick gå dit. Och det var nog bra det innan hon "tappar bort" det allt för mycket. HOn klamrade sig fast i mig och blev väldigt ledsen när jag lämnade henne en kort stund för att lägga bort hennes kläder. Slutade med att jag också började gråta så vi satt ute i hallen en stund o pratade med en av fröknarna. Sedan accepterade E att sätta sig i hennes knä och jag kunde gå hem. Fy f-n vad svårt det är när hon själv inte ville att jag skulle gå. Lättare när hon springer i väg o leker.
    Vet hur det känns Inge kul alls...
    Jag grät också med lilla K imorse... men tillslut så fick en fröken henne att tänka på annat. Personalen är oftast  väldigt duktiga på att hantera sånt här. E är säkert i full gång nu och leker och har skoj
     
  • Norrskensflamman

    Daa: jag hoppas också verkligen att du fått skrapat ihop några timmars sömn inatt. Men att börja trappa ner tror jag nog du ska vänta med, eller vad säger din läkare?

  • Norrskensflamman

    Eftersom min mamma haft bröstcancer så är jag skakig inför de här mammografiundersökningarna...
    Och förra gången ringde de mig efter en vecka och sa att jag måste komma och ta nya bilder !! Ni kan ju tänka er vilka tankar som  hann fara i mitt huvud innan hon sa att de inte hade hittat något, bara att ena bilden var förstörd...

  • Norrskensflamman

    Blomman... jag vet... och du vet att jag vet... HjärtaHjärtaHjärta   Men... ibland är ångesten så jävla kvävande så jag vill bara krypa upp i en famn, inte prata ens, bara att nån stryker mig över håret och jag får andas i takt.
    Jag har INTE för avsikt att trassla in mig i nåt. Jag har lagt ner all nätdejting. Jag orkar inte.

  • Norrskensflamman

    Men Buster då!


    Vad duktiga både Buster o Truls verkar vara. Det är jättekul att hålla på och träna in såna där trix om man har en hund som är pigg på sånt och samarbetsvillig (läs Tokig-i-godis-och-gör-vad-som-helst-för-att-få-godis)


    Jag har ju tränat lite, lite bruks med mina hundar och ganska mycket inför jakt: apport även med död fågel, vattenapportering, spårning, sök, osv . Det är jättekul. Men nästa hund, för ja det kommer nog bli en hund när barnen vuxit upp, är och kommer alltid vara en hundmänniska, så är jag sugen att prova agility. Verkar så himla kul!!

  • Norrskensflamman

    Villemoa, strongt av dig Nu är du på G!!! *high fivear*

    Själv får jag inte mycket gjort i träningsväg. Men det kommer väl tid till det också, när övrigt lungar ner sig och faller på plats.

    Lite positiva nyheter för omväxlings skull:

    Jag har fått lagfarten på huset Nu står det på mig.  Ska ringa banken så de får göra iordning lånepappren. Sen ska jag skicka in bodelingspappret för registrering hos Tingsrätten. Så kan han ju riva upp det bäst han vill genom att SJÄLV skaffa, OCH betala, advokat. Han har ju faktiskt skrivit på det själv, frivilligt. Ärthjärna!!

    Igår drog barndansen för lilla K igång på Kulturskolan. Plötsligt säger T att hon vill börja med teater. Att det också är på Kulturskolan, samma tid som dansen och i samma hus. Bara en halvtimme längre än dansen. Perfekt!
    Så hon var på teater första gången  och jag tror verkligen det är något som kan passa henne.

    Solen skiner och jag ler

    Däremot så har jag sovit 3,5 timmar inatt, så innan dagen är till ända kommer jag nog inte att le lika brett :-/

    Kram!!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård