Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Jo, jag skrev att du och Panzer är underbara föräldrar och att Elise verkligen valde föräldrar med omsorg!!
    Och att fast jag inte träffat henne irl så SER man ju hennes styrka, man ser att hon är en sjutusan till tjej!!
    Och så skrev jag att SKILD lät så himla torrt o tråkigt. Bittert på nåt vis.
    Chatten på FB går varm...

  • Norrskensflamman

    Daa: största kramen går till dig!! Fy så inni h-vetes jobbigt. TORTYR!!!!

    Heloise, lider med dig också min vän. Släkten är ta mig f-n värst!

    Själv har jag haft en toppenhelg med tjejfest här hemma i fredags, gjorde moussakan som vem här tipsade om, Heloise?? Så jäkla god och inte en smula blev kvar!!!
    Bästa vännen som blivit utskriven sov över med dottern. Igår var vi hos mina päron hela gänget och åt surströmming. Mums!!! Och sen satt jag o vänninan och hade goda samtal om livet till kl 2 på natten. Idag tog vi med alla ungar och åkte till grannkommunen och grannlandet i öster och shoppade kläder åt barnen inför skolstarten imogon. Barnbidraget har ju kommit
    Och så bytte jag en grej som blivit fel på Ikea. T:s rum är inflyttningsbart, måste bara få tag i borr, borrmaskin och en man som håller i borrmaskinen, så får vi upp spegel och anslagstavla. Ja, jag kan säkert borra själv, men det är ju så mycket trevligare att se på när en händig man gör det. Har redan fått erbjudande om hjälp...Mmmmm. Musikern du vet Heloise.

    OCH så har brandmannen återvänt till moder SVea och vi ska på dejt i Daa:s trakter på onsdag kväll !!! Gud, vad nervös jag är. Vi har pratats vid i telefon, han ringde från utlandet... Och imorse... och sms:en haglar och foton som är mycket tilltalande. Gud jag är alldeles knäsvag!!! Tänk om han blir besviken på mig

    Hohoho.... Vet ni jag har haft en underbar helg, skön, avslappnad, rolig. Ungarna har haft skitkul. Huset fullt med kompisar o ungar. Allt är så avslappnat och otvunget. Vi njuter i fulla drag Vi kommer få det bra.

  • Norrskensflamman
    Kräks Magsjuka....  Ni har mina sympatier. Men gå INTE till dagis!! Minst 48 timmar ska gå efter sista kräkningen. Och hos oss måste man hålla hemma syskonen också... Även om de inte spytt.

    Öppna förskolan kan man väl gå till i princip så fort man känner att man är redo att träffa anda barn. Finns nog ingen nedre åldersgräns, eller?

    Jag ska på dejt ikväl... nervös... förväntansfull...bävar...fasar...nyfiken.

    Jag sover snitt 4 tim per natt nu, och det är 3 tim mindre än vad jag skulle behöva.
    Men så tänker jag på stackars Daa... och inser att fyra timmar är fyra timmar mer än... noll timmar...
    Daa, antidepp kanske inte är helt fel ändå. Kram, gumman!
  • Norrskensflamman

    Hej hej! Jag hade en trevlig dejt med the fireman igår. Mycket fin man.
    Men det klickade inte för mig... Är nog inte redo alls. Men det var kul ändå att träffas. Nu vet jag.
    HAN däremot blev nog rätt så betuttad i mig, för han har redan hört av sig och vill träffas igen. Han t yckte jag var en "härlig och spännande tjej med WOW-utstrålning" . Men vad hjälper det när jag inte kände samma. Jag ville hem efter halva tiden för att chatta med min musiker istället (Heloise, du vet vem jag talar om...).
    Så kan det gå!
    Men jag är glad ändå.
    Men inte på exet.
    Han har terrat mig på Skype halva natten om att riva upp bodelning, advokater, tinget mm. för att få sin vilja fram och de dokument han behöver för att kunna sälja lägenheten han har därborta. Suck!!!
    Jag har sån JÄVLA ÅNGEST för att han kommer tillbaka hit i månadsskiftet och då ska det härjas och hållas räfts och rättarting... .Det knyter sig i magen.

  • Norrskensflamman

    Jag e med!! *gungar på skrivbordsstolen*

    Ninnis: Det är normalt!!!
     Förstår att det är jobbigt. *kramar om*

    Hvidis: Pannattahuvve Bra ord *antecknar i listan över okvädningsord passande exmaken*

    Jo, visst är det för tidigt med nåt seriöst. Men det var ju mer tänkt som ett tidsfördriv. Men han vill nog nåt mer. Så jag har talat om för honom hur landet ligger. Han är nog sur nu... Men jag måste ju vara ärlig.
    Brandman eller inte.

  • Norrskensflamman

    Ninnis,  hoppas du får sova nu en stund. Skit i i allt annat, försök ligga och slappna av när Mini väl sover. Lättare sagt än gjort, jag vet. Så klart är det sömnbristen som framkallar tårar o frustration.

    Daa; hur går det för dig och sömen? Hoppas det har vänt nu, det lät ju nästan så.

    Ja inskolningar... är jobbiga... Vi har dock haft tur, för vi har verkligen haft superduper personal som vi känt förtroende för ganska så snabbt. Och då känns allt mycket lättare.

    Jag fortsätter att snitta min sömn med 4 tim/natt. Men det beror också på att jag har så mycket att "prata" om med musikern... Det är så skönt att ha någon att dela ensamma kvällar med, men på safe avstånd, om ni fattar vad jag menar.

    Brandmannen har inte hört av sig mer, så han blev nog stött. Men det kan inte hjälpas. Jag vill vara rak. Hoppas bara han inte blev alltför sårad.

    Jo, maken har åkt 2 v till Egypten fick jag vet igår, pratade med kompisar därborta.
    En riktig kärlekssemester. Och pengarna rullar väl... Skulle inte förvåna mig om hon är gravid redan. Han kommer göra ALLT för att få henne på smällen så fort som möjligt tror jag.

    Äntligen fredag )) Ikväll ska jag bara slappa. Eller kanske motionera dammsugaren. Ifall jag får oväntat besök... Så får det bli. Snabbt hem å käka, sen dammsuga och aaaaaaaaaaaaaaah, störtdyka ner i soffan
     
    Kram alla, ingen nämnd, ingen glömd!

  • Norrskensflamman

    *vinkar till Synrix* Välkommen!!

    Ninnis, vilken start på dagen !

    Heloise, jag hoppas verkligen att du kan övertala Panzer!! Huset och läget och priset är ju perfekt för er, fattar han inte det??

    jag är svintrött idag. Musikern var på besök här på småtimmarna och det var skönt att ha en famn att krypa upp i och bara vara... nån som stryker en på håret och pussar en i pannan. Utan krav på nåt mer. Fan så underbart

    Snart kommer bästa väninnan och hennes dotter och deras stora svarta schäferblandningshanne. Vi ska fixa käk ihop och de slaggar över. Kul!! BAra en sån sak: Det här hade vi aldrig kunnat göra förut... när exet var här. Och han hade aldrig tillåtit hunden här. För det blir hårigt. Och jag som älskar hundar.

    Ha en fin lördag alla fina trådisar

  • Norrskensflamman

    Daa-gumman   Räkna med 1-2 veckor innan du får full effekt av antidepp. Men det KOMMER att ordna sig. Hav förtröstan...

    Lanovia: Nej vi har setts förut. Han är ingen nätdejt. Vi har umgåtts i samma kretsar tidigare. Men aldrig umgåtts på riktigt. Och så fick vi varann till bordet på Westernfesten... Och så har vi chattat på nätterna efter det. Och så kändes det som att vi vill umgås irl också, innan det blir så där pinsamt ni vet... Man vet allt om varann, skriver en massa åsså möts man på systemet och vågar bara säga hej och inget mer. Så vi kände båda att om vi nu  har så mycket att säga varnann så måste vi lämna tryggeten bakom dataskärmen och träffas öga mot öga och känna hur det känns. Och det kändes bra

  • Norrskensflamman

    ...och Lanovia igen: Bättre än brandmannen? Brandmannen var snyggare förstås. Musikern är inte alls min typ. Brandmannen är mer social och pratig, som jag. Men... jag vet inte... Musikern har ett skarpt intellekt och en underbar humor. Ett stort, varmt hjärta (jag känner många som känner honom, finns INGEN som har ett ont ord att säga om honom annat än att han inte pratar i onödan och att han är en liten kuf) och jag blir varm om hjärtat när jag tänker på honom... Han kanske inte är mannen i mitt liv, men vem vet. Jag är knappast i ett läge just nu där jag ens kan tänka i de banorna. Jag tar dagen som den kommer. Och han finns nånstans i bakgrunden när jag vill och har lust och ork och tid.. Det upplägget passar mig perfekt Känner att det ska bli intressant att lära känna honom lite mer. Brandmannen blev ointressant efter 30 min... och jag ville bara hem till datorn och chatta med musikern.. Jag är antagligen knäpp, men så var det.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård