Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ninnnis skrev 2011-08-08 18:45:51 följande:
    För övrigt är du inte ett dugg svullig utan skitsnygg, det har jag sett på FB
    Ninnis, jag väljer vilka bilder jag publicerar... Såna där bullmagen inte syns. Poolbilden där kamouflerar vattnet himla bra
  • Norrskensflamman
    Ninnnis skrev 2011-08-08 18:48:46 följande:
    Är det någon av er som har fått post från BT idag? Jag hade fått ett kuvert från BT, men kuvertet var öppnat längst ner och innehöll bara ett papper där det står att de vill ge en present som uppskattning till sina medlemmar. Undrar om någon har stulit min present...?
    Jo, jag fick också ett sånt brev. det var en liten plastask i, det var sånt där läppsmörj i. På locket stod det "Bröllopstorget" och ett hjärta.
    Så himla ironiskt, med tanke på vad jag går igenom nu... jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta.
  • Norrskensflamman

    Iaf så har jag bokat tid hos banken idag! Något jag skjutit upp ett tag nu... Min kontakt var på semester och jag kände att jag orkar inte börja med nån ny. Min kontakt vet redan vad som varit på gång, så det känns som att jag inte behöver förklara allt igen. Jag fick tid nästa vecka på onsdag. Hoppas banken är välvilliga.
    Och att det finns något sätt att komma ner i månadskostnad.

  • Norrskensflamman

    Mäh!!! Vilken kompis !!
    I Stockholm har jag inte några kontakter, tyvärr. Ja herregud, var ska stackarn bo??? Hoppas, hoppas Blomman ni hittar något åt henne snarast!

  • Norrskensflamman

    Hoppas, hoppas Daa att du fått sova i natt!!

    Här är en till som är trött, trött, tröttt........ jag kommer mig inte isäng. Jag VET att jag inte kan somna så jag sitter uppe in i det längsta tills ögonen ramlar igen. Typ kl. 02:00. Jag är helt död när väckaren ringer.
    Ikväll är det banne mig jag som ska gå och sova SENAST kl 22. Ska ta en insomningstablett innan, så jag vet säkert att jag somnar. Egentligen har jag massor att göra hemma, men nu måste jag prioritera att få sova ikapp lite tid.

  • Norrskensflamman

    Allra käraste Daa... Fy farao så jobbigt du har det med sömnen !! Så som du beskriver det har jag aldrig haft, men det låter ju fruktansvärt jobbigt
    Hoppas att det hjälper med starkare sömntabletter OCH att maken nu kan vara hemma. Kanske lite av pressen att "måste sova nu när de kommit hit och hjälper till med barnen"  släpper då.
    Annars så måste ju läkaren göra en utredning ang depression och panikångest.
    *kramar om försiktigt*

  • Norrskensflamman

    För mig handlar det mer om att jag bara inte somnar. Jag dvålar inte ens till eller är på väg att somna. Men jag är så trött så jag vill grina. Men det finns väl inget värre än när man precis är på väg in i slummern och så blir man väckt, så man rycker till. Då är det ju oftast yttre faktorer som är orsaken till att man vakanr Att din egen kropp Daa gör så mot dig, det låter ju inte alls nå kul!

  • Norrskensflamman

    Heloise, jag kommer inte heller in på ditt konto för att se bilderna. Men jag har ju sett dem på Fejjan och de är ju fantastiska
    Skickar också stora kramen till DIG. Förstår hur du menar när du beskriver dina känslor, och alla här fattar att du inte är missunsam, gumman. Det är tvärtom befriande att du kan skriva dina tankar o känslor exakt som du känner!! Man FÅR vara avundsjuk på andra barn som inte behöver kämpa på samma vis som lilla Elise. Det ÄR okej och helt förståeligt ♥

    Jag skulle kommentera alla bebisar som växer och alla duktiga dagisbarn. Men ögonen håller på att ramla ihop. Nu ska jag verkligen passa på att gå och sova!!

    Jag har lite smått gett mig ut i nätdejtingens värld... Inget att vänta på. Here I come Men jädrar i min lilla låda vilka muppar det finns på en del sajter   Men jag har hittat en sajt som passar mig bättre. Jag kollar bara hunkar från Norraste Norrland än så länge. Det FINNS faktiskt några... tro't eller ej. Jag trodde inte att det fanns några alls, ska jag vara ärlig.
    Just nu är det en brandman som är mest intressant. kan ju vara bra att ha nån som släcker eventuella bränder som kan uppstå här och där...  som kommer och sprutar med slangen ... tänkte jag...

    God natt!

  • Norrskensflamman

    Men hallå?!?! Var ÄR alla???

    God morgon!
    Hoppas ni fått sova hyfsat allihop.
    Jag somnade kl 24 ungefär, två timmar tidigare än annars...
    Men jag är helt död när väckaren ringer... Inte alls utsövd. Vad fasiken beror det på? Tror att hjärnan går på högvarv när jag sover, jag drömmer en massa.

    Maken har inte ringt till barnen ännu, igår kväll ville T själv ringa honom, hon var väl less att vänta. Jag ser att han går in på Skype, och han ser ju förmodligen att jag är on line också, men han kontaktar oss inte. Antagligen för att HON är med hela tiden.
    Tillslut ringde T honom. Flickorna pratade med honom  och så hör jag när lilla K frågar om han vill prata med mamma... " Nähä... Okej... Hej då pappa"  Och så säger hon, "Mamma! Pappa vill inte prata med dig" Kändes konstigt. Sen ringde jag upp själv för jag behövde prata om en grej. Han var kort, kall och sen började han vara snäsig, ge order osv. Framför allt var han väldigt avståndstagande. Jag förstod att HON var med honom och att han inför henne ville visa att vi typ brutit all kontakt, eller har ett dåligt förhållande eller liknande. Tex behövde han få scannat och skickat till sin mejl viktiga dokument. Han började säga att han kan skicka en kompis som kommer och hämtar dokumenten och skannar dem till honom. Men hallå, sa jag, varför det? Jag tar dom till jobbet och skannar och skickar dig som jag brukar göra. Vad är problemet???
    Fan, sjuk i huvet är han!!! Vi har barn ihop för helvete  
    Nä, nu får han va. Jag tänker inte fälla en enda jävla tår till för hans skull (lättare sagt än gjort...) för jag behöver verkligen inte en sån man i mitt liv. Och frågan är om flickorna behöver en pappa som aldrig hör av sig, som prioriterar att vara med sin nya kvinna och inte ens kan ringa upp o fråga hur de har det.
    För jag tror detta är bara en försmak av hur det kommer bli.... Tyvärr

    Nog med ego!!!
    Nu villjag veta hur ni har det allihop, hur hundar o ungar och bebisar på tillväxt och byggprojekt och trägårdsprojekt fortskrider????

  • Norrskensflamman
    Villemoa skrev 2011-08-11 09:51:26 följande:
    En bestämd liten dam är hon också, fast det visste jag ju redan att hon skulle bli
    Vet du, jag misstänkte det jag också
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård