Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    muggles skrev 2011-08-14 21:38:54 följande:
    Flamman: usch och fy för din exman. Vad ska man skriva? Inte hjälper det dig att jag sablar ner honom heller... Men fy farao vad du måste känna dig lurad och sviken! Du verkar iaf orka vara en bra mamma för dina tjejer, det är strongt!
    Ärligt talat... just nu känner jag mig inte som nån bra mamma. Har alldeles för kort tålamod med dem Snäser och har mig. Men fan, jag är ingen robot, jag är människa av kött o blod, och jag har HJÄRTESORG!!!
    Hoppas töserna inte blir alltför traumatiserade. Känner mig som en häxa ibland. Men vi har mycket skoj oxå. Kram o puss o bus o mys ♥  Så jag tror de förlåter mig.
  • Norrskensflamman
    muggles skrev 2011-08-14 21:35:25 följande:
    Men HERREGUD!!! Vad hände med hunden? Avlivad hoppas jag. Sådana där hundar får bara inte gå lösa. Åkte tillbaka till festen... *skakar på huvudet* Du måste vara gjord av stål kvinna!
    Jag vet inte vad som händer med hunden. Grejen är den att jag var kolugn. Efter att den huggt mig så fortsatte jag prata lungt med den och vi blev kompisar. Jag varken skrek eller ställde till en scen. Sen bara reste jag mig och gick ut och kände att det gjorde jävligt ont på halsen och såg att jag fick blod på händerna.
    Tja, jag är ju från norr, Svenskt Stål... Seg norrlänsk fura... Hetsar inte upp mig i onödan.
  • Norrskensflamman
    Ninnnis skrev 2011-08-14 23:31:15 följande:
    Du är inboxad!

    Jag passade på att lägga in en bild från igår när jag ändå var inne på min profil.

    God natt  
    Gud vad fina ni är, du och Mini ♥
  • Norrskensflamman

    Heloise: Du är UNDERBAR min vän Hjärta  Som sagt, promenader, Wii-spel, simma, jag hoppas du hittar något som inte känns som en straffkommendering!
    Jag tycker själv spinning är urtråkigt och simning o löpning också. Men ändå så gör jag det ibland, för att det är ganska lättillgängligt. Jag liksom övervinner mig själv. Efter en stund, så glömmer jag att vara arg o sur för att det är tråkigt och så börjar tankarna flöda fritt. Då är det rätt skönt efteråt. Lite mental träning, vilket JAG behöver...verkligen. Men det bästa är ju om träning kan vara lustfyllt förstår. Men som Ninnis sa, Den bästa träningen är den som blir av!!

  • Norrskensflamman

    En liten tröst efter helgens misslyckade fest är att jag fått en o annan ny vän på Facebook
    Som man kan utbyta tankar och snacka musik o ditt o datt med fram på småtimmarna. Så man inte känner sig så ensam. Märkligt fenomen det här med Internet och chattar... Att man inte känner sig ensam menar jag. Fast man egentlige är det.

  • Norrskensflamman

    Hej alla!

    Tack Hvidisen

    Lanovia! Jag vet hur det känns... Huvva vad man får separations-klippa-navelsträngen-ångest när man ska skola in dem på dagis. Men efter en månad eller två ska du se att du känner att det är skönt att lämna, när du ser hur hon trivs bland andra barn

    *hjärtar Mini som somnat själv i sin egen säng*
    Ninnis, jag önskar jag hade jobbat på ditt jobb... just imorgon i alla fall
    *dreglar*

    Brorsan och hans fru har varit hit ikväll. Vi har börjat ställa iordning T:s rum i källaren. Flyttat om skåp, hyllor, skrivbord. Skruvat ihop sängram. Måste en sväng på Ikea och köpa madrass, skrivbordsstol och en matta.
    Skönt att få börja ända lite... Ärkeasets alla toalettartiklar som han lämnat kvar i toalettskåpet har jag slängt ner i hans necessär och lagt i hans kartong med grejer. Skönt!!
    Synd att jag inte hinner bekanta mig tillräckligt med brandmannen innan Ärkeaset kommer tillbaka. Hade varit rätt kul om en 192 cm lång, 105 kg tung, välbyggd, blond brandman hade öppnat i bara kalsingarna och sagt. "Jaha är det du som är X...?. Du dina grejer står nere i källaren i en kartong.... eller hur Älskling...? *ropandes till mig som ligger i sovrummet* Visst står skrotet där nere, till vänster...?"
    Fan jag är nästan redo att BETALA någon för att ställa upp på att göra en sån grej!!!

  • Norrskensflamman

    Stora kramar till alla som skolar in barn på dagis, har febriga barn, sömnproblem, hissproblem, krassliga morföräldrar (95 år!!)  och stolta föräldrar till bebbar som vänder på sig Älskar er alla
    *vinkar till Dfk* Kul att du hittat tillbaka. Låter härligt med en nystart med maken. Eller vad man ska kalla det. Medvetenhet. Önskan att ta vara på varann. Härligt!

    Jag har lite körigt. Dels på jobbet, men hemma också. Min väninna klappade ihop igår efter lång tids sjukdom och jag tar hand om hennes 9-åriga dotter ett par dagar med hon är inlagd. Dessutom hade T redan bjudit hem en kompis igår, så jag hade fyra småtjejer där hemma. Men det var kul, efter att vi ätit mamma Scans köttbullar och makaroner så ordnade de modevisning i vår långa hall, som förvandlades till Catwalk. Den stora stjärnmodellen var lilla K, som T och ena kompisen fixade i håret, sminkade, klädde upp. Den andra tjejen, som inte är så brydd om frisyrer o kläder utan mer brydd om dataspel, deklarerade coolt när jag frågade varför hon spelade Wii stället för att vara i "salongen" och fixa med de andra tjejerna; "Nä men jag är deras chef. De jobbar åt mig i salongen. Jag är chef så jag kan göra vad jag vill" konstaterade hon nöjt
    Dessa ungar.
    När jag tillslut fick alla att sova på de platser jag tänkt så var det ändå rätt skönt... Höra snusande barn och själv koppla av med en kopp te.
    Det lustiga var att när jag kom och skulle lägga mig i min säng så hade de bytt platser... det var plötsligt upptaget i min säng! Så jag fick krypa upp i överslafen i ungarnas våningssäng och sova där...

  • Norrskensflamman

    Daa Fy så j-a jobbigt...  Jag vet inte vad jag ska säga ens en gång. Att inte få sova är ett H-VETE!!! 

    Lanovia: fin-fina magen

    Heloise!! Du är bara för underbar   Vet du att det du skrev åt mig igår när vi chattade, det har jag klippt ut och klistrat in med stora typsnitt i ett dokument som jag ska banne mig skriva ut och hänga upp på kylskåpet!!
    Efter att så länge, länge bara fått höra en massa skit, att man är ful, dum, fet, hemsk, ingen vill ha en, att man är omöjlig att leva med, att jag aldrig kommer få mig en karl osv osv, så är självförtroendet verkligen i BOTTEN.
    Dina ord igår kväll värmde så enormt och jag vill så gärna tro på dem.
    Hoppas du inte misstycker att jag citerar dig här:

    Heloise säger till Flamman:


    "Du är skitsnygg, smart, vältalig och verkar vara en underbar mor och vän.
    Dig kommer nå'n lycklig karl få på kroken och tro att han dött och kommit till himlen"

    Tack Heloise för den peppningen, du anar inte hur mycket det betyder för mig. Jag blev minst 2 cm längre

    Och det din kommentar här ovan med knullrufset... Gissa om jag är sugen???

    Huset ser ju bedårande ut. Verkligen trivsamt! Och "lagom" liksom. Priset var ju helt okej också! Av alla hus du visat tidigare gillar jag detta bäst Hoppas, hoppas.

    ELISE, fina, fina Elise Hjärta HOn är underbar, hon är så stark, så duktig och DU och Panzer är underbara föräldrar. Hon valde föräldrar med omsorg lilla Elise! Ni ger henne allt hon behöver, framför allt kärlek. Och fastän jag inte träffat Elise irl så lyser ju hennes styrka, charm och personlighet genom bilderna på henne. Man SER ju att det är en sjutusan till tjej!!

    Jodå så att... nu när man ändrat realtionsstatus på Facebook från Gift till Singel (Skild lät så himla torrt och tråkigt. Bittert på nåt vis. Därför föredrar jag Singel.Låter MYCKET roligare!), så börjar sms:en strömma in, chaten på Facebook går varm... Ja, jag tror inte jag har en tråkig höst framför mig
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård