Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    passionsblomman skrev 2011-08-30 11:17:08 följande:
    Det här var ta mig tusan det bästa jag läst på länge!
    HURRA! Grattis Flamman! Shit vad s k ö n t! *går loss med utropstecken och fetstil överallt* SkrattandeSoligSkålGuld i munSkrattande
    Nu har han bra mycket mindre makt över ditt liv. Hejja!
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    SoligSoligSoligSkålSkålSkål

    *skanderar* Mindre makt åt ärkeas!!! Cool
  • Norrskensflamman

    Åh, fru Bygg :_(  Så himla jobbigt. Förstår din ångest och rädsla, även om allt säkert är okej som läkarna säger. Det blir som att de lägger alldeles för mycket medicinskt ansvar på dig. Hur ska DU kunna veta hur Pricken mår? Ring till BM!! Förklara hur du känner. Det är ju knappast bättre för Pricken attt du är jätteorolig dessutom . Kräv att de tar dig på allvar. Lättare sagt än gjort, men stå på dig.
    Stora, stora kramen till dig vännen ♥

    Ninnis: Jag tror också det går över.  Det här med att han är missnöjd, och äter och plötsligt släpper o skriker, det har jag för mig att någon av mina gjorde. T tror jag. Hon som hade kolik. Magknip i hennes fall tror jag det var.
    Jag fick ofta hålla på med sol-måne-vattenfallmassage och gympa med benen, vika upp dem mot magen. Så det kom ut pruttar.

    Hur blev det när du lät bli mjölk, gav det resultat? Minns inte riktigt...

  • Norrskensflamman

    Ninnis o Fru Bygg: Hur kan ni ens yppa något om egoinlägg???? *tittar strängt* Tänk på hur mycket ego JAG öser ur mig här... Ni ligger ljusår efter!!!  I vått o torrt heter tråden. Eller hur?! Ös på bara Hjärta

  • Norrskensflamman
    Hvidbrud skrev 2011-09-01 09:28:57 följande:
    Blommis: alltså åh! Jag är nästan lite avundsjuk på dig och din fantastiska styrka och klarsynthet och ditt civilkurage! Din närvaro och din klokhet! Du är min idol och vardagshjältinna! Önskar att jag hade mer av det i mig. Jag tror att ett möte med dig i din fulla Passion kan ändra barnens framtid. Tror inte att de glömmer utan kommer få dem till att ta andra val och vägar när de blir större. Har man väl fått öppna ögon är det svårt att blunda igen.
    Word!!!
  • Norrskensflamman

    Ninnis: Så jättefina ni är du o Mini ♥

    Blomman, jag blandade ihop lite där i början, men nu har jag nog kläm på Fru Bygg o Leksi. Rosa brudbukett mot vit klänning tror jag det är som förvirrar.

    Idag har jag huvudvärken Arne

    Igår bröt helvetet lös. The Monser from M***** is back... Efter att jag varit på banken, skrivt på övertagande av huslånen och fört över pengar till hans konto, enl. vårt bodelningsavtal, så meddelade jag honom att nu har han pengarna på kontot.
    Visade sig att han var i Kalix. Ville gå in i huset medan jag var på jobbet. Jag sa att jag vill nog gärna vara hemma när han kommer. Snopet. Han började härja om en massa papper som han behöver från bank o advokat för att kunna sälja sin lägenhet "därborta". Jag sa att gå och fixa pappren så skriver jag under. Nej, det skulle minsann jag göra. Jag sa att VAD har jag att göra med dina papper som du behöver? Fixa dem så skriver jag på.
    Då blev han galen och skrek att "Lyssna nu jävligt noga på mig, isåfall har DU inget att göra i MITT hus" Jag sa lugnt att numer är det MITT hus. Det trodde han inte på, han har ju inte skrivit över något lån på mig (behövdes ingen underskrift från honom på banken) eller något annat. Jag upplyste honom om att lånet står numer på mig ensam, att jag har fått lagfart, jag står som ägare på huset och att han överlät det i o m att han skrev på Bodelningen där det klart och tydligt står att vi kommit överens om att jag får huset och tar över huslånen och han får XXXXX kr. Pengarna har han fått.
    Då blev han helt rabiat. Sa att pengarna för han tillbaka till mig, att han ska bevisa i domstol att bodelningen är falsk, astt jag lurat honom. Att i o m att den är daterad XX aug, då han kan bevisa att han var i sitt hemland, så är den inte giltig. Det var ju så att han skrev på och jag skulle fylla i datum när skilsmässan gått igenom juridiskt, vilket var medan han var borta, och sen skicka in pappret.
    Han vrålade att imorgon går han till advokat och stämmer mig och han kräver att vi säljer huset och om det inte blir så eller jag fixar fram de papper han behöver (vilket jag inte kan, för i Sverige finns det ingen som kan skriva såna papper) så kommer jag aldrig mer få se mina barn.

    Jorå vettu, men annars så är det bra.

  • Norrskensflamman

    Pip! Jag lever. Ser att det är många fina, vänliga människor som är oroliga... Söta, fina ni!! ♥  Er omtanke värmer.
    Ärkeaset har ångrat sig, gråter och vill att jag ska ta honom tillbaka.
    Men det gör jag INTE!!!
    Känner mig lite otrygg dock... vet inte vad han kan hitta på.
    Jag är på min vakt och har byggt upp ett litet säkerhetsnät omkring mig o flickorna.
    Tack Blomman för tipset om ett tomt sms=ring polisen!!! Det är ordnat. Snabbvalsknapp på mobilen också.
    Hör av mig mer i slutet av veckan.
    Kraaaaaaaaaaaam!

  • Norrskensflamman

    Blomman... precis så där hemskt tänker jag också. Att han dog och vi fick sörja tills gråten tog slut och sen gå vidare. Just av samma anledningar som du anger...

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård