Emblas Mamma skrev 2011-01-17 08:01:51 följande:
ville bara påpeka att jag aldrig varit med om att få en tårta med gammal degig sockerkaka ;)
Sen kan jag bara påpeka att jag sett så många vackra tårtor som är hemmagjorda som man absolut inte kan tro att dom är gjorda hemma.
Är man bara duktig så kan man få till det otroliga! Man behöver inte betala 2000kr på en tårta för att den ska vara fin! Den kan vara jättefin ändå! :D
Och jag tycker att det inte finns en enda som inte är degig. Just därför kör vi på mousse.
Tycker du verkligen det? Min syster jobbar i USA med att göra bröllopstårtor (och andra tårtor). Hon har bara hållit på i två år och jag tycker verkligen att det syns skillnad mellan hennes och de som har hållit på längre. Likaså glänser prinsesstårtor på ett väldigt osnyggt sätt om man köper de på Maxi jämfört med hos ett riktigt bageri.
Och om man har budgeterat för att lägga 2000-3000:- på tårtan, vad gör det? Man får det man vill ha. För somliga är tårtan viktig, för andra inte. För oss (två studenter med barn, som jobbat innan studierna) är det inga problem att lägga den summan, det är bara att låta bli att köpa nya vinterskor ett år så har det gått på ett ut. Vi väljer hellre det och att vi sedan kan säga att vi fick bröllopet precis som vi vill ha. Köpa nytt hus kommer vi ändå kunna göra om något år.