• daniiel

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Jag kan inte sluta tänka på den här skönheten... Tror ni att jag kan önska mig den i födelsedagspresent?





  • daniiel
    emmadeckmar skrev 2012-10-03 15:22:06 följande:
    daniiel

    Håller helt och hållet med dig ang. Landybridals!
    Tyckte däremot att bilden var så fin på dhgate, klänningen ser ut som en dröm Glad 

    Jag har bara beställt från Landy och ingen annan, men jag är så nöjd med deras service och kvalitet på klänningen så jag litar på dem helt och fullt, skulle rekommendera dem till vem som helst som ska köpa bröllopsklänning! 

    Vilka fina klännngar du har letat upp! 

    Och ang. "födelsedagspresenten" så  kan du ju hävda att det är ju bara en klänning till din hobbysamling - som råkar vara bröllopsklänningar. Och önskar du sig sen bara det så kanske det går att få igenom, hahaha Skrattande

    Jag tycker faktiskt du borde jobba med detta, ge råd osv. i en riktig butik (om du inte gör det?), det vär ju något du är duktig på ochverkar trivas med! och jag är säkert inte den första som säger eller iaf tänker det.. Skrattande
    Det håller jag med om, jag fastnade ju för bilden på DH och beställde ju även klänningen därifrån. Den blev ju en ren dröm, som tyvärr var alldles för liten :P Den hamnade dock på en brud som passade superbra i den och tyckte mkt om den, så det känns bra :)

    Din första klänning från Landy blev ju väldigt fin, så jag förstår att du beställde även den andra därifrån. Hoppas att den blir minst lika fin! Och av bilden på den andra klänningen att döma, så ser du ut att ha en kropp som passar för en sjöjungfruklänning :)

    Jag har aldrig själv beställt från Landy. Jag har beställt två från Mylove och två från DHgate. Jag skulle gärna pröva beställa från Landy någon gång! Och mja, du har en poäng där, om jag bara önskar mig klänningen.. till min hobbysamling.. Om vissa kan samla på porslinskossor eller tågbanor, så bör jag  ju kunna samla på brudklänningar ;P

    Att jobba med brudklänningar, på något sätt, skulle vara en dröm. Jag har aldrig tidigare varit så intresserad och förälskad i något. Dessvärre bor jag på helt fel ställe för något sådant. En liten stad som redan har två etablerade butiker med sömnadskunnig personal osv. Jag får därför fortsätta få utlopp för min brudklänningsmani här på BT ;P Även om jag brukar smyga in i butikerna för att kika och känna på de nya klänningarna haha Usch, vad hemsk och tragisk jag låter...
  • daniiel
    joy skrev 2012-10-04 07:08:52 följande:
    Heeeeeeej Ville bara skriva av mig lite! Skulle kunna hänga här på BT hela dagen Vill beställa klänningen NUUUUU MEN jag har en 14-årig lillasyster dom bråkar lite mycket så jag har fått dit, ta ledigt från jobbet sätta "paus" på mitt liv och vara storasyster to the rescue Efter flera möten på skolan är det lite lugnare men jag har massa på jobbet just nu och så måste jag hinna övningsköra, och så har jag gått med i stockholmstjejjour och går utbildning just nu några kvällar i veckan... Så jag har knappt haft tid att andas... Skulle sätta mig ner hemma med mamma och syrran och titta på klänningen ta måtten skriva mail till daniiel för så jag kan få hjälp (jätte snällt :D, tror inte jag hade fixat det annars) Jag fyller år nästa vecka så jag har önskar mig bröllopsklänningen i present så då kanske det blir av!!! Så fort jag har tid ska jag sätta mig ner framför en dator med måttbandet och klackarna :D Tjohoooooo =D
    Oj, jisses vad du har fullt upp! Jag förstår om du inte riktigt har tid för brudklänning just nu :P Men än är det väl ingen panik för dig med klänningen?, så du kan ta det lugnt :) Smart att önska dig klänningen i present! Och jag hjälper dig när du har tid :)
  • daniiel
    emmadeckmar skrev 2012-10-03 17:18:50 följande:
    Äh, du är varken hemsk eller tragisk! {#emotions_dlg.flower}
    Tack, skönt att du säger så! :)

    Jag tror att den nya kommer bli jättebra! Hur ska du välja mellan klänningarna sen då? Eller har du redan bestämt att det blir den nya ifall den passar? :)

    Jag håller med om att skyltfönstren i butikerna här är inte direkt inbjudande heller, om jag får säga det själv. Den ena butiken är liten och säljer bara dyra klänningar och jag tycker inte det är så trevligt där. Den andra butiker säljer mer i olika prisklasser, second hand/vintage klänningar och kinaklänningar. Ägaren till den butiken är supergullig och trevlig och en kompis till mig praktiserar där. Där skulle jag ju mer än gärna jobba, men jag har som i nuläget inget att tillföra :P Förutom att piffa upp skyltningen kanske haha
  • daniiel
    Saris skrev 2012-10-04 12:13:46 följande:

    Hej hej


    är relativt ny på forumet och planera bröllop i juni 2013 och planerar som många andra att beställa en kinaklänning , ska ta en helg med tjejkompisarna och testa lite klänningar innan jag börjar kika på allvar bara :)


    Men har redan beställt en näbbklänning till en av mina flickor, och jag är sååå nöjd, Återstår att se om hon hinner växa i den bara... :)


    Har bestält denna: www.dhgate.com/free-ship-custom-fancy-wedding...


    Och detta blev resultatet:


    Hej och välkommen hit! :)

    Jättesöt näbbklänning och den du fick hem ser ju ut att vara väldigt fin :)

    Hoppas att du hittar en brudklänning du tycker om sen också. Kan nog vara en bra idé att få pröva lite olika modeller och känna efter vad man passar och trivs i :)
  • daniiel

    Uuuäää.... har mitt första prov i Priviatjuridiken idag och vad händer? Jag åker på magsjuka!!! Vi har dessutom möte på dotterns skola senare idag också, men det känns ju inte direkt aktuellt att åka på det heller.. fasiken.


  • daniiel
    johbeh skrev 2012-10-04 19:29:07 följande:
    Jag har ju beställt en klänning från jenjen. När den anländer till Sverige så kommer paketet antagligen att tullas. Men vad händer sedan då jag inte kan åka efter det. Hur får man hem den ?... Kanske självklart men inte just nu i mina ögon ;)...
    Fraktbolaget kör ut det. Det har du ju redan betalat för :) Och det är inte säkert att paketet hamnar i tullen och då får du hem det snabbare :)
  • daniiel
    L och J skrev 2012-10-04 22:48:58 följande:
    Daniiel, vad tror du om detta?? är det tydligt nog nu?


    Japp, jag tror det där blir jättebra! :) Du visar ändringarna du vill ha, vad som är viktigt och har skrivit korta meningar med bara det viktigaste.

    Och du måste verkligen visa den där klänningen sen, för jag var själv på vippen att beställa den till mitt bröllop. Därför är jag extremt nyfiken på den! :)
  • daniiel
    Darling Daisy skrev 2012-10-04 22:57:11 följande:
    Daniiel:
    Jobbet verkar jättekul! Det är förstås jättemycket nytt och förvirrat nu, men det löser sig nog
    Kan tänka mig det, men som du säger, det löser sig förhoppningsvis :)
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!