• daniiel

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Jane skrev 2012-01-19 13:22:04 följande:

    Men kan man välja vilket företag varan ska skickas med eller har säljaren ett visst företag de arbetar med?


    De brukar ha ett visst företag som de samarbetar med. Jag tycker dock DHL är hur bra som helst :)
  • daniiel
    Italia08 skrev 2012-01-19 12:02:18 följande:
    Ja, strax över 3000 kr. Jag har räknat ut att det blir en bra bit över 1000 kronor iaf allt som allt.
    Och ja, det är saftigt, iaf om jag inte blir nöjd med klänningen. Visar det sig att jag tycker om den då blir det inte så dyrt som helhet om man jämför med klänningar i butikerna.
    Får väl skylla mig själv för att jag skulle ha på 500 Swarovski-kristaller på den. Haha. Det var ju det som drog upp priset.
    Haha ja, brukar väl vara så.. smakar det, så kostar det ;D
  • daniiel
    Italia08 skrev 2012-01-19 13:28:07 följande:
    Ja, synd att man inte kan ångra sig nu efter tullbeskedet. Cool
    Bara att hålla tummarna nu då att klänningen är perfekt, för då kommer det nog kännas värt varenda krona ändå :) Hur ser klänningen ut? :)
  • daniiel
    Jane skrev 2012-01-19 13:34:42 följande:
    Okej, tack! :) Du som är proffs på det här ämnet, hur kommer det sig att man aldrig måste mäta stussen när man ska beställa klänning? Man brukar ju bara mäta magen och höfterna? Hur vet man då om klänningen passar över rumpan? Min klänning har ju en sjöjungfrumodell och är snäv....
    Oj, bra fråga. Ingen aning faktiskt. Jag har aldrig beställt med mina egna mått, bara standardstorlekar, för mina mått har varit så pass nära de måtten.
  • daniiel
    Italia08 skrev 2012-01-19 13:47:50 följande:
    Jag hoppas, att den ser ut så här, och med kristaller längs det röda strecket. Även på baksidan runt snörningen ska det vara kristallet. Har skickat mer detaljerade bilder till Milly, men de är så högupplösta så jag lägger upp en enkel version här. =)


    Om du får den som du vill ha den, så kommer den vara otroligt vacker :) Ska hålla tummarna och vänta spänt på att få se bilder sedan :)
  • daniiel
    Italia08 skrev 2012-01-20 11:56:07 följande:
    Vilken lyx! Själv är jag en blandning mellan tre olika standardstorlekar enligt Millys storleksguide. Och räknar man med hollow to hem så är jag väl en 000 på längden. Skrattande
    Hehe ja, det har väl inte stämt till 100%, men tillräckligt nära för att det skulle funka med snörning :) Det är väl bystmåtten som varit något tight, men som sagt, med snörning gick det :)
  • daniiel
    Italia08 skrev 2012-01-20 13:02:48 följande:
    Aaaaahhhhh!! DHL var här nyss. Och jag har fått mitt paket. Skrikandes

    Men, jag vågar inte öppna det utan sällskap och måste vänta tills jag slutar jobba sent i kväll.
    Det kommer att bli en lååååååång dag. Glad
    ÖPPNA!!!! :D :D :D haha
  • daniiel
    Tinzi skrev 2012-01-20 15:34:36 följande:
    Så trött på Milly! Vi bråkar nu om att de vill se en bild på släpet med ett måttband på men att de sen vill ha nya bilder för att måtten inte syns. Jag har skickat med närbilder på måttbandet på klänningen där man ser måtten och bilder uppifrån där man givetvis inte ser måtten för att det är för långt ifrån.

    Det känns bara som att de vill få mig att lessna, medans jag bara börjar bli skitförbannad på Lily.
    Hon är såååå trevlig så, nästan irriterande trevlig, nu har jag blivit arg och sagt att klänningen är felgjort, de har fått bilder, de kan själva mäta den om mitt inte duger.

    Vette fan vad jag skall göra mer nu. Har liksom inga pengar att själb bet. en sömmerska då vår budget redan är skittajt :( Fan 3 mån kvar till den stora dagen & jag börjar få PANIK!
    Men usch vad tråkigt :( Jag känner så igen mig, jag hade ca 5 veckor kvar till bröllopet när jag fick hem min klänning 2 storlekar för liten och hamnade i dispyt med säljaren. Jättejobbigt :/

    Hade jag varit sykunnig hade jag hoppat på ett tåg och hjälpt dig, men jag kan tyvärr inte sådant. Jag hoppas innerligt att det ska lösa sig för dig.
  • daniiel
    julle79 skrev 2012-01-20 19:32:52 följande:

    slänger in en kläning jag hittat på brudbutiken.se för ni som e proffs kanske sett nån liknande eller rentav den på nån kina sida som ni kan rekomendera...vore ju trelvigt om amn kunde spra in några kronor..


    så behöver lite hjälp av er proffs


    Tack på förhand



    Du skulle ju kunna mejla bilden till Milly, Mylove och Landy och be om prisuppgift för att få klänningen uppsydd :)
    Brud 121212 skrev 2012-01-20 20:08:51 följande:
    Vet ej om detta e en kina sida jag snubblade över den, men dem har klänningen

    www.helenklanning.com/en-line-axelbandslos-nr...
    Ja, det är en kinasida.
  • daniiel
    Brud 121212 skrev 2012-01-20 20:23:05 följande:
    då vet jag de xD
    Haha vad trög man är...
    Inte så lätt att veta, men går man in och läser under "Om oss" eller kikar på en adress eller liknande, så ser man snabbt om det är en kinasida :) Just på den där sidan kan man läsa "Suzhou Helen Wedding dress Co., Ltd. is a professional wedding dress manufacturer located in China." ;P
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!