• daniiel

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Darling Daisy skrev 2012-02-11 00:25:04 följande:
    Du är ju bara barnet Jag är ju en av gammelhönorna här i tråden. Fyller 35 på måndag!
    Nämen grattis i förskott! :D Själv fyller jag den 26 februari :) Haha säg inte att 35 är gammal, för jag har alltid längtat efter att vara mellan 30-45år, då jag är övertygad om att det är bästa tiden i livet :P Jag tycker inte och vill inte att 35år ska vara det minsta gammalt!
  • daniiel

    Shiiit.. vad ni skriver! Kul, men man får mkt att läsa ;P haha

    Vi är alltså 4st som fyller under februari här? Vad roligt :) Jag brukar aldrig annars träffa på folk som är födda då, har alltid trott att februari är en ovanlig månad :P

    Här i Västerbotten hade vi inte gladeligen åkt 35km, usch, alldeles för långt! haha Jag älskar sötpotatis, supergott och tummen upp för att det blivit så mkt enklare att få tag på :) Tycker väldigt bra om rotsaker överlag, då är jag minst förtjust i vanlig potatis. Färskpotatis under sommaren är dock en helt annan sak, då äter vi mkt potatis, för att sedan knappt äta någon under resten av året. Sedan äter jag (vi) mest kalkon, nötkött och fisk. Då oftast "hemslaktat" kött och fisk som den lokala fiskaren fångat. Tycker det är toppen :D Hur som helst så äter vi då aldrig annat än lokalproducerat kött faktiskt och väljer gärna lokalproducerat när det gäller andra varor också. Det är bra på många sätt tycker jag :)

    Sedan måste jag säga att hemma hos oss slinker det då titt som tätt ner lite Mamma Scans köttbullar och Findus fiskpinnar ;P Samt endel lightprodukter, då vi faktiskt blivit rekommenderade lightprodukter för dotters tänders skull. Hjärtbarn har oftast mkt sämre emalj osv och riskerar då att få tex endokardit, vilket vår dotter redan haft en gång.


  • daniiel
    1700tal skrev 2012-02-11 16:22:28 följande:

    Och till er som letar kostym - tror daniiel är den endas man som haft kinakostym (vad jag vet). Minuz har också beställt en tror jag som väl blev bra? Vi beställde från suitopia och den blev pannkaka, kommer inte användas!


    Nä, min man hade en skitsnygg (enligt mig, och billig!) kostym från Dressman faktiskt :) Västen och kravatten (även marskalkerna slipsar) beställde vi från www.mytuxedo.com
  • daniiel
    Styrka skrev 2012-02-11 16:27:30 följande:
    Minuz hittade jag i rea-tips-tråden, jättesnygg! *tackar och bockar för tipset*

    Men hur hittar man en specifik säljare på DH Gate?
    1700tal skrev 2012-02-11 16:44:47 följande:
    Hmm, vet inte faktiskt.. Har de ingen sökfunktion?
    Jo, det finns en sökfunktion :) Man måste gå in under "Advanced Serach" och sedan kan man skriva in en säljares namn i rutan "Seller name" och klicka på "Search" :)



  • daniiel
    daniiel skrev 2012-02-11 17:35:28 följande:
    Nä, min man hade en skitsnygg (enligt mig, och billig!) kostym från Dressman faktiskt :) Västen och kravatten (även marskalkerna slipsar) beställde vi från www.mytuxedo.com
    Haha men vad svammlig jag är, från www.mytuxedo.co.uk beställde vi från :) Rekommenderar det verkligen, toppen bra att ha kontakt med och snabb leverans.
  • daniiel
    1700tal skrev 2012-02-11 17:39:05 följande:
    Ahaaa... Undrar vem jag tänkte på då?
    Hm. Bra fråga... jag vet ju att det är några här på forumet som beställt, men kommer inte ihåg några namn.
  • daniiel
    Protexblue skrev 2012-02-11 18:40:49 följande:
    Eftersom jag och min man vill köpa ett hus så snart som möjligt så har vi bestämt oss för en liten bröllopsbudget (25 000), och de verkar som jag faktiskt kan ha mitt drömbröllop för den summan. Men de betyder ju att de vore bäst att hitta en lite billigare klänning. Jag har vart och kollat runt i Värmland på olika klänningar och alla är jätte tråkiga, jag vill ha en utan band men de går inte att hitta en som ser bra ut och är som jag vill ha, orkar ju inte köpa en klänning för 6000 som ser ut som den kostar 500. Så jag har bestämt mig för att beställa en, men så klart är jag jätte nervös inför detta. Jag har hört så många skräckhistorier från dom som köpt kinaklänningar, men sen har man även hört om dom som är helt totalt jätte lyckliga. Har kollat runt på massa olika ställen, men fastnat för lightinthebox, vilket jag just nu tycker ser proffsigast ut. Jag har även hittat en absolut underbar klänning där, min drömklänning. Men så klart undrar jag om jag begår ett misstag att beställa därifrån. Är det någon som haft en total katastrof därifrån, är de någon som är jätte nöjd? Är de någon som har något tips?
    Jag vet egentligen inget om Lightinthebox, men som jag förstått det, så är det de som handlat från Milly, Mylove och Landy som överlag är mest nöjda med sina klänningar. Hoppas du kan få mer, och bättre, svar från andra sen :)
  • daniiel
    servetten skrev 2012-02-12 21:31:25 följande:

    Hej galningar =)


    Jag har nog lyckats läsa igenom alla inlägg sen jag blev förlovad i början på januari!


    Jag spontanshoppa en brudklänning på tradera, tänkte att 700kr hit eller dig. Men nu har jag hittat en som jag verkligen, verkligen vill ha!


    Den som Stevie hade i mcleod's daughters:


    Har hittat att lightinabox har nästan samma, men de gör den inte i den färgen..!


    Så funderar på att ta vilderna och skicka till milly eller mylove som ni talar så bra om. Vad tror ni om det?


    Mylove har några liknande i sitt ordinarie sortiment, och du kan ju få dom i vilken färg du vill :)

    www.mylove-bridal.com/aline-2010-wedding-dress-alw0357_p1383.html
    www.mylove-bridal.com/aline-satin-wedding-dress-mwd0701102_p4465.html
    www.mylove-bridal.com/aline-wedding-dress-mwd0701104_p4468.html
    www.mylove-bridal.com/satin-strapless-wedding-dresses-style-1516_p7601.html
  • daniiel
    GuteCarra skrev 2012-02-13 11:24:09 följande:
    Slänger in en fråga till er experter här.
    Jag hittade för ett tag sen den här klänning som jag tänkte beställa från Mylove och nu när jag skulle gå in och titta på den hittar jag den inte på eras sida. Kan den ha utgått?


    Det kan mkt väl vara så att den inte finns kvar längre. Jag har sett att de bytt ut endel klänningar på sidan. Du kan ju dock mejla in bilder på den där klänningen och få den uppsydd ändå :) Jättefin klänning!

    Bara att skicka in bilder till deras mejl, jag skulle ha googlat fram bilder som dessa, utan text på på fram och baksidan och skickat in :)



Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!