• Beccastina

    december brudar 2012, var är ni?????

    Vi skall gifta oss 12-12-12 vilket faller sig väldigt naturligt då vi blev tillsammans 12/12-06 :)

    Kyrkan är bokad, Tärna och Bestman är utsedda och de har tackat ja, nu återstår "bara" resten!

  • Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????
  • Minuz

    Just det................. Igår kom inbjudningarna fram...........

    Mamma och en kompis hörde av sig direkt och tyckte det var jätteroligt att iv ska gifta oss. DÅ mamma är min bästa vän så kommer hon nu få höra massor som jag inte kunnat säga till någon innan........

    Och barnen fick ju veta i förrgår.
    De stora var lite si och så medan de små blev överlyckliga...... Så det känns bra. SÅ de planerar för fullt.

  • Fremm
    Cissi skrev 2012-10-12 09:23:20 följande:
    Snart är vi där!

    Nu var det ju inte så länge sen jag bestämde mig för att bli en december brud så än så länge har jag inte hunnit bli nervös eller haft några konstiga drömmar som er.

    Men igår beställde jag min ring


    En enkel slät, fast i vitguld är beställd. Den ser inte så speciell ut, men modellen matchade med min förlovningsring. Sen är planen att jag vartannat år ska sätta i en sten och när vi har vart gifta i 50år är min vigselring färdig. =)
    Kommer bli jättefint, va roligt att fylla på med en varje år! :)
  • Fremm

    MInuz, lät ju onekligen som är mkt bra kap med ringen! ;) Då gör det ju som sagt inte så mkt om man får lägga på lite för arbetet i justeringskostnader och tillfix.

    Va roligt att ni fått så fin respons - ja visst vill man ha åtminstone någon att berätta sina planer för, jag har jättesvårt att hålla tyst även om jag egentligen vill att så många som möjligt ska bli överraskade... skitsvårt! Berättar lite här och där fast inte allt... hur många barn har du och hur gamla? Våra barn blev jätteglada och är väldigt engagerade - ikväll ska vi åka ut till kyrkan, min syster ska spela brudmarsch och vi ska öva på hur man går in, det ska bli spännande... barnen tycker det ska bli jättekul det här! :)


  • Fremm

    Förresten va hos tandläkaren för kontroll i förmiddags, allt gick bra tackolov och inga hål - men passade då på att fråga lite inför bröllopet. Skulle nämligen vilja göra tänderna lite fina tills dess.

    Frågade om blekning men hon tyckte det va onödigt då mina tänder hade fin färg men att de kanske skulle må bra av lite putsning osv... jag är själv lite tveksam till blekning då man hört skräckscenarion om ilningar i tänderna därefter, sen är det ju väldigt dyrt och jag är ju inte ute efter ett onaturligt vitt leende... så jag bokade tid hos tandhygienisten 10e dec. Det blir nog bra tror jag! :)


  • Minuz
    Fremm skrev 2012-10-12 12:04:33 följande:
    hur många barn har du och hur hur gamla?
    Jag har 4 barn,
    3 killar på 14, 12, 8 och en liten tjej på 6 år.
    De minsta är våra gemensamma...........
  • teddy

    Ojj va ni e flitiga allihop! Både va gäller att skriva här o när de gäller bröllopsgrejer! O ringarna ni visat ser jättefina ut! :)

    Själv håller en silversmed på me min ring, men imorse när jag skulle höra av mig till henne för att höra hur de går o när ringen kan tänkas va klar inser jag att jag tappat bort alla kontaktuppgifterna!! Hum... vet inte riktigt hur jag ska lösa......................... Ojj haha, tajming! precis som jag skriver detta får jag ett mess av min blivande som precis pratat me henne o att ringen troligtvis e klar nästa vecka!!! :) Hahahaha, ja, de va tajming de! :) Skönt!

    ...nu tappade jag tråden lite... glömde va de va jag skulle skriva egentligen...!  jaja, de kommer väl...
    Va duktiga ni alla verkar va i alla fall! :) 

  • teddy

    Joo...! Jag skulle ju fråga va ni ska ha för smaker i er tårta?? :)

  • Fremm
    teddy skrev 2012-10-12 15:36:30 följande:
    Joo...! Jag skulle ju fråga va ni ska ha för smaker i er tårta?? :)
    Vi kör på blåbär och vit choklad :)
  • teddy
    Fremm skrev 2012-10-12 22:51:43 följande:
    Vi kör på blåbär och vit choklad :)
    Mmmm låter gott! :)
    Vi tänker nåt i stil me choklad/hallon eller choklad/passionsfrukt eller liknande... alltså choklad me nåt lite syrligt, men sen e jag inte ett så stort fan av mousse o jag undrar lite va man kan ha istället?? 
  • lycklig01

    Vi ska ca päronmousse och after eight fluff, de kombinationen är helt underbar! kommer göra tårtan själv ! Det finns ju massa annat du kan ha i tårtan än mousse! Fluff, ganache, rårörda bär, frukt, glasscreme, marsankräm, chokladgrädde mm :)


Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????