• Beccastina

    december brudar 2012, var är ni?????

    Vi skall gifta oss 12-12-12 vilket faller sig väldigt naturligt då vi blev tillsammans 12/12-06 :)

    Kyrkan är bokad, Tärna och Bestman är utsedda och de har tackat ja, nu återstår "bara" resten!

  • Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????
  • Pekkiisch4


    Jag har ju visseligen en sån här hemma.. kanske kan använda den ?
  • Fremm

    Nu har jag inte skrivit på ett tag (typ ett dygn) och genast har det hänt massor här i tråden, jätteroligt men tar lite tid att kommentera och läsa ikapp ;).

    Hallonfrossa, uuuunderbara smycken!! Så fina, var har du hittat dem? Inte för att jag kan ha samma då det inte är vårt tema men kanske finns andra fina där oxå? ;)

    Zoooda, känner igen mig... jag stressar oxå upp mig för saker som jag egentligen inte kan göra något åt än, känns skönt att "grönmarkera" saker som är klara i mitt excelark över saker att göra men det är väldigt många kvar och saker som kommer till hela tiden så gör jag inget varje dag så blir jag lätt lite stressad... det svåra är att det är svårt att slutföra saker och ting, pompombollar och servettvikning tex, har testat och vet hur jag ska göra men kan inte förvara dem så jag kan pyssla klart dem...

    Pekklisch4, roligt att din mamma är så engagerad... tycker inte att vare sig min eller min m2bs mamma är så särskilt engagerade, klart de frågar ibland hur det går men jag tror att de vet att vi klarar det bra själva och gärna vill ha det så sen tror jag oxå att de vet att vi frågar om det är något vi vill att de ska göra... hade jag varit yngre (låter som jag är lastgammal ;)) hade jag nog gärna tagit hjälp av min mamma lite mer som mina systrar gjorde när de va rätt unga och gifte sig nu känns det som om jag vet mer och kan mer om det här men sen är det väl alltid trevligt att få hjälp men jag är nog lite kontrollfreak där, inte mkt jag kan släppa till andra än mig själv och min m2b... sen vill jag ju att så mkt som möjligt ska bli överraskningar för våra gäster... :)

    Förresten Westlife och Ronan Keating har många fina låtar, andra boybands oxå för den delen ;). Vi ska faktiskt ha en solosång med Ronan Keating... :)

    Angående tårtdekorationen så har jag bett en vän till mig göra våra, hon har gjort till flera andra och tycker hennes figurer blir charmiga och söta. Hon gör dem i fimolera, hon vill ha så mkt info (bilder) om hur vi ska se ut innan, hur våra kläder ser ut, frisyrer, brudbuketter o dyl... blir nog väldigt sött tror jag! :)


  • Fremm

    Zoooda usch så trist, bra att du blivit bra på cakepopsen i alla fall och som du skriver blir ju alla glada som får smaka av dem, de lät vääääldigt goda!! Synd att du inte kan skicka över några via nätet ;)

    Minuz, tråkigt med fejder så där inom familjen eller sin respektives familj - hoppas det löser sig... :-/

    Idag har vi tittat på stället vi hoppades på skulle passa för inomhusfotograferingen och det kommer förhoppningsvis bli sååå bra. Jättevackert ställe med stora fina fönster, öppen spis, maffig gammal herrgårdstapeter, kristallrkonor och kandelabrar... där kommer vi även att sova på bröllopsnatten så vi ska få tillgång till vår svit redan på morgonen på bröllopsdagen så att vi kan göra oss i ordning där (våra fotografer är med oss då oxå) för att sen gå och ta porträttfotona i samma byggnad (och förhoppningsvis ute och vädret tillåter)...

    Sen har jag suttit och pysslat med våra "photobooth"masker idag, de blev rätt roliga...

    Men känner mig dock mer och mer stressad fastän att jag gör saker som har med bröllopet att göra varje dag, det är hela tiden nya saker som dyker upp i mitt huvud...

    I helgen scannade vi bilder från när vi va små som ska vara till ett bildspel, till det vill jag hitta passande och rolig musik... sen ska det ju helst vara lite lagom långt men vet inte hur många bilder eller hur fort bildspelet ska gå så får testa lite där...

    Nu ligger min älskling i sängen och väntar på mig så det är dax att avrunda... roligt att höra om era tankar i planeringen...

    God natt! :)


  • smulan8118

    Hej hej!

    Ja här händer det grejer hela tiden...

    Vi har också våra duster med "familjen"
    Min m2bs syster med man ska tydligen inte komma på vårat bröllop.
    Vi vet inte riktigt varför egentligen för det är så många konstiga förklaringar.

    Allt ifrån att de har hyrt stuga över nyår, (vigifter oss den 29 dec) och det är incheckning på den antar jag på lördagen. men man kan ju flytta "incheckningen"
    De gifte sig hemligt i augusti...vi fick pikar på fb att "de gifte sig för deras egen skull inte för alla andras"
    Vi har inte nämnt deras bröllop, alla gör vi ju på vårat eget sätt.  Så ja ja, vet inte om det ligger någon slags avundssjuka bakom men de kunde också haft ett "större" bröllop om de ville...

    Så ja, vi har inte fått någon vettig anledning till varför de inte ska komma för vi kommer överens annars...trist är det iaf. Främst för min m2b förstås.

    Jaja...
    Jag har lite lite beslutsångest gällande hårdekorationer. 
    Jag vill gärna ha ett diadem, men lika gärna vill jag ha blomma/blommor i håret...  kan man ha båda? =/
    Jag har ju ganska kort hår, en kortare page... så det skulle väl bli nåt sånt här....
    En kombo av dessa... vad tror ni? vad ska jag välja?





     
  • lycklig01

    Vad tråkigt för er som har problem inom familjen, sånt är så tråkigt och ledsamt, hoppas allt löser sig :) Smulan: fina inspirations bilder :) tyckte den andra var jätte fin! Ska du ha frisör? I sånna fall kan du ju höra med hon/ han ang tysta och blommor! Det borde ju inte vara nå problem! Ni som ska dans vals vilken låt ska ni ha till bröllopsvals?!


  • Fremm

    God morgon Brudar ;) Nu är jag här igen... fast idag måste jag lägga på ett kol så att jag hinner med en massa...

    Smulan, jättefina inspirationsbilder - vet inte om det blir lite tårta på tårta med blommor och diadem men jag säger som lycklig01 - hör med din frisör och visa bilderna... gillade oxå den i mitten, jättefin!

    lycklig01, vi kommer att ha Fall again med Glenn Lewis, älskar den låten och så kommer den från filmen "Maid in Manhattan/ Kärleken checkar in. Kika gärna på klippet från filmen och hör låten här:
    ">


    Vad ska ni andra ha?

    Kan inte riktigt släppa någon form av kul spex... kanske inte blir en spexdans men om jag skulle sjunga för BG eller något, eller göra nåt? Detta stressar mig lite för jag VILL göra nåt eller att vi gör något tillsammans men sen vet jag inte hur eller vad eller hur vi ska öva på det?

    När jag lagt mig och vi sagt godnatt brukar jag alltid ligga och tänka lite på bröllopet, vad som helst som dyker upp - igår började jag fundera på det tal jag tänkt att hålla för min blivande. Kom på en massa bra idéer som jag tyvärr inte kommer ihåg alla nu men lite åt vilket håll jag tänkt kommer jag ihåg. Man skulle ha papper och penna vid sängen för konstigt nog kläcks många bra idéer när man släckt lampan och ska sova :)


  • zoooda

    nu har den blivande svägerskan erbjudit sig att baka nåt - bra det ;)
    är sart klar med stolsöverdragen jag håller på å syr. fast ja behöver bara sy 30.. mamma syr typ rsterande 90! apropå pompoms så bställde vi från etsy.com. blev billigare än att göra själv.. de kommer ihopvikta å tar ingen plats alls.. bara att puffa upp dom på bröllopslokalen.. väldgt smidigt..
    började igår med bordsplacering.. vi ska ha runda bord så tejpade het enkelt upp 16 pappatallrikar på väggen o skrev ner allas namn på små post-its.. så kan man gå o filura på det...
    vann precis en jacka på tradea som kostat 1200 för 160!! en fin liten pälsbolero.. perfekt :)
    smulan: fina bilder allihopa..  jag tycker nog något diadem av ngot slag..
    jag har oxå lite hårbrydderier.. har långt hår men vill nog ha en enkel bulle bara...
    många ankar soom snurrar i huvudet.. skönt att kunna skriva här... känner mej lite ensam i detta för tillfälle trots fin hjälp o stöd från familjen... min fästman jobar helt galet mkt just nu så hhinner inte dela så mkt med ´honom tyvärr :(

    lite av mina hårinspiratioon o bukettinspiratin..






     
  • zoooda
    Fremm skrev 2012-10-15 23:26:19 följande:
    Zoooda usch så trist, bra att du blivit bra på cakepopsen i alla fall och som du skriver blir ju alla glada som får smaka av 

    Idag har vi tittat på stället vi hoppades på skulle passa för inomhusfotograferingen och det kommer förhoppningsvis bli sååå bra. Jättevackert ställe med stora fina fönster, öppen spis, maffig gammal herrgårdstapeter, kristallrkonor och kandelabrar... där kommer vi även att sova på bröllopsnatten så vi ska få tillgång till vår svit redan på morgonen på bröllopsdagen så att vi kan göra oss i ordning där (våra fotografer är med oss då oxå) för att sen gå och ta porträttfotona i samma byggnad (och förhoppningsvis ute och vädret tillåter).
    låtr hur lyxigt som helst att kunna vara på plats redan innan.. blir nog mer lugn o ro på så sätt :)
  • teddy

    Fremm, va härligt att ni hittat en bra plats att fotas inomhus på! :) De känns så skönt när den biten är avcheckad på listan , eller hur! :)

    Här händer det inte så mycket just nu... väntar på att denna veckan ska ta slut så vi får fulla kolla på alla osa... sista dagen på lördag. O så pluggar jag ju o jag har rätt mycket annat som inte är bröllopssaker... känns frustrerande, men va ska man göra lixom! 

    Vilka fina frisyrbilder ni lagt upp några av er förresten, jättefina.
    Smulan, jag tycker nog okså ett diadem till det håret! :)
    Själv vet jag inte riktigt hur jag ska göra me att smycka min frisyr tyvärr... Ska ha denna frisyren ungefär, fläta på sidan som slutar i en knut där bak... Va tycker ni?? ...har ungefär denna färgen på håret också... :) Jag funderar nämligen på att ha slöja, som då fästs med en kam under knuten så den hänger ner bara som ett vattenfall lixom... men va kan man ha för smycken i håret då?? Kan man ha en till kam lite ovanifrån me ett smycke på eller va ska jag ha tycker ni? ...vill inte ha ett typ diadem bara, det vet jag, för de hade ju korsat flätan... och jag vet att jag vill ha sågot som syns, inga småpärlor! ;)


Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????