• Beccastina

    december brudar 2012, var är ni?????

    Vi skall gifta oss 12-12-12 vilket faller sig väldigt naturligt då vi blev tillsammans 12/12-06 :)

    Kyrkan är bokad, Tärna och Bestman är utsedda och de har tackat ja, nu återstår "bara" resten!

  • Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????
  • Pekkiisch4

    Zoooda: Hihi vad vårt bröllop kändes litet helt plötsligt ;) smart och ha ritningar ! :) oc h idé om "runda" bord :) ska jag sno en vacker dag :)

  • Pekkiisch4

    Ang tal och liknande är jag inget för det, inte sjunga heller så därför har jag skrivit ett brev/ tal i hans festhäfte som inte han vet om ;)

  • zoooda

    jo.. älkar fester.. men kommer lyckas med 122 gäste o en budget på 37000 inkl allt! okej ingen resa men vi kommer iaf ha semester efteråt..

    och det ska vara 16 barn.. mitt tangentbord är lite glappigt ;/
    sitter just nu o kollar runt på hemlagat godis.. tips nån'?
    o ska man  ha godisbordet samtidigt som tårtan?
    kommer inte ha någn efterrätt utan kör tårta.. 

  • lycklig01

    Många valde att lämna sina barn hemma, vi kommer nog inte ha barn bord, är rädd att föräldrarna får springa dit hela tiden så barnen får sitta vid föräldrarna! Tänkte först ha barnbord men vi ändrade oss sedan


  • Fremm

    Teza, vilken superfin mask! Tycker det är jätteläckert att ni ska ha maskerad på ert bröllop, hoppas man får se lite bilder sen ;). Gulligt oxå med tanken kring ringarna! :)

    Zoooda, ser ju superbra ut med både planlösning och hur du skissat med borden... vi kommer nog antagligen köra liggande E-bord men med fyra tungor. Vi blir 94 om alla kommer och då är det 9 el ev 11 barn under 12 år. Vi kommer nog sätta dem på en av tungorna fast den som är ytterst. Det yngsta barnet är fyra så han tänkte vi sätta så att han föräldrar sitter rygg mot rygg med honom och lätt kan hjälpa honom om det behövs... visst kommer de säkert inte sitta där halva kvällen - vi kommer att göra i ordning ett rum där barnen kan vara ostörda, spela spel, se på film, pyssla med mera... jag kommer oxå göra lite söta pysselpaket med pysselhäfte speciellt för barnen så att om de vill sitta med ändå kan sysselsätta sig med något... kan tänka mig att de kommer att pendla mellan deras rum och festen endel så det är ju bra att de har sina platser.. eftersom barnen består av våra egna och våra syskons barn så vill vi gärna ha dem nära honnörsbordet men det blir ju kanske trist när de lämnar borden för nedanför dem sitter mina de lite "medelålders" dvs mostrar, farbröder med respektive...

    Övrigt har vi placerat gästerna som så här:

    Honnörsbord: mina farföräldrar, min mormor och min morfars syster (morfar lever tyvärr inte), våra föräldrar och vi, min m2b har varken mor eller farföräldrar i livet tyvärr...

    Tunga 1, närmst syskon m respektive sedan kusiner med respektive
    Tunga 2, närmst syskon m respektive sedan vänner
    Tunga 3, närmst syskon m respektive, vänner och några kusiner m resp.
    Tunga 4, närmst våra barn, sedan de andra barnen och därefter mostrar, farbröder med respektive...

    Känns som en rätt bra fördelning, sen vill vi ju försöka att alla känner någon vid bordet men att inte de som bor ihop och gifta får sitta precis intill varandra eller mittemot utan mer snett mitt över... sen ska man försöka få till att sätta varannan man varannan kvinna, det är svårt att få alla pusselbitar och kriterier på plats...


  • zoooda

    vi blandar vilt bland gästerna.. vi är ego o vill hellre ha rligt själva o placerar därför våra vänner runt oss.. sen på de andra borden är det blandat..
    sen skulle honnörsbrdet bli konstigt för oss för m2b har ingen pappa o en dement mamma så hur skulle det honnörsbrodet se ut? 
    vi går lite emot strömmen o det är befriande... :D 

  • Teza

    Fremm: Tack så kul att du tycker de, verkar som dom flesta av våra blivande gäster också tycker de, vilket jag va lite orolig för innan, men som sagt verkar som dom flesta gillar de :)

    Huu när de gäller bordsplaceringen är jag än så länge lost. Är fortfarande många som inte gett något svar på osa och den är om 2 veckor, så jag har ingen aning ens om hur många vi blir i slutändan, bara hoppas på att det trillar in en hög med svar snart så man kan börja få en aning. 

  • Fremm

    Nu har vi suttit och klurat om vad vi ska skriva om gästerna, ingen lätt grej då man vill komma på lite kul om varje gäst och gärna skriva på ett fyndigt sätt... får försöka klura mer i morgon... :-/


  • MatildaMattias

    Gällande bordsplacering så hade jag det helt klart för mig, men jag hittar inte pappret! Som jag har hållt på med den där placeringen. Suck.

    Vi ska lämna bort barnen på lördag för att hinna ta tag i lite planering, vi har sjukt mycket kvar att göra och snart 'r det dags. Är ni också stressade?

    Våra ringar har vi fått hem! Skickar med en bild på dem, tagen med en dålig kamera, men man ser ungefär hur de ser ut. :)


  • Pekkiisch4

    Och vi har knappt bestämt oss för vilka ringar :S lite ångest ang det, det är ganska dyrt om man ska ha äkta vilket inte jag bryr mig om så mycket.. hm.. och eftersom jag blev av med jobbet har jag ingen lust att lägga 10.000 på endast ringar.. kanske ska skaffa lite billigare och sen köpa lyx kanske till första årsdagen? typiskt.. :)

Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????