• Beccastina

    december brudar 2012, var är ni?????

    Vi skall gifta oss 12-12-12 vilket faller sig väldigt naturligt då vi blev tillsammans 12/12-06 :)

    Kyrkan är bokad, Tärna och Bestman är utsedda och de har tackat ja, nu återstår "bara" resten!

  • Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????
  • Fremm

    Just det ja, i lördags hade vi middag för våra värdpar så då planerades det en hel del inför bröllopet... lite hålltider och annat smått och gott... kommer nog bli jättebra det här! :)

    Så har jag gått igenom foton för bildspelet, en hel del jobb med det, plus att fixa ordningen på fotona och sen välja musiken till...

    Igår tog jag och min m2b en liten paus och såg filmen Dagboken, en av mina favoritfilmer - den är så stark och vacker och så kärleksfull. Min älskling hade inte sett den så jag har velat se den med honom men väntat på rätt tillfälle att se den vilket blev igår och vi grät båda två av hur fin den är. När den slutade sa han - det där är du och jag när vi blir gamla (kanske inte sjukdommen) men att vi kommer att hålla ihop tills livet slut... han är så otroligt fin och vacker min man och jag är så lycklig som fått honom till min! ♥


  • Fremm
    lycklig01 skrev 2012-10-22 10:08:16 följande:

    Jätte fint sytt fremm! :)


     


    Kommer ni ge något till värdparet!?


    Tack! :)

    Ja vi har tänkt att ge presenter till alla som ställer upp utan att ta betalt så det blir ju till värdparen, min andra syster som sjunger - vet dock inte var vi ska dra gränsen - vilka vi ska ge och inte... vad vi ska ge är oxå en svår grej... :-S hur har ni andra tänkt?
  • Pekkiisch4

    Fremm & Lindan: tack ! Beställde dem från smyckenet.se. det är titan och guld. har ingen tidigare erfarenhet där ifrån så det är lite pirrigt !! Men fick bekräftelse på att dem behandlar vår order :) jag såg till att vi bestämde oss så jag slapp ha ont i magen över det ;) Fremm: ja jag försöker hålla mig i veckorna och inte äta där mycket om man är hos folk och jag dricker ingen alkohol alls nu utsnitt är chaufför då hoppas att det inte kommer gå så trögt. Har ju ganska många kilo för mycket men nöjer mig med 5 än så länge :). Jätte fint strumband! Jag beställde hem ett men tyvärr väldens sämsta kvalité tyvärr men får duga. Ang betalning ger vi en som är med mig hela dagen dem min assistent och chaufför får 1000 kr och dem andra som serverar får en 500 var.

  • Pekkiisch4

    Tyvärr får ni ta att det blir ihop tryckt då jag måste använda telefonen tyvärr. Det finns ju liksom inte rum i bröllopsbudgeten för en ny dator ;)

  • Pekkiisch4

    Mina föräldrar har inte träffat min m2bs båda föräldrar, så vi ska ha middag den 24 november. Vi har bestämt sid för 3 rätters, dock har vi en dsom inte kan äta kött. Men fisk går bra. Tips på god middag ? Vi äter tyvärr inte så mycket fisk mer än lax. Tips ? :)

  • Pekkiisch4

    Mina föräldrar har inte träffat min m2bs båda föräldrar, så vi ska ha middag den 24 november. Vi har bestämt sid för 3 rätters, dock har vi en dsom inte kan äta kött. Men fisk går bra. Tips på god middag ? Vi äter tyvärr inte så mycket fisk mer än lax. Tips ? :)

Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????