• Beccastina

    december brudar 2012, var är ni?????

    Vi skall gifta oss 12-12-12 vilket faller sig väldigt naturligt då vi blev tillsammans 12/12-06 :)

    Kyrkan är bokad, Tärna och Bestman är utsedda och de har tackat ja, nu återstår "bara" resten!

  • Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????
  • Pekkiisch4

    Åh ännu ett bakslag !! Min dator flippade och är nu trasig ! Detta behövde inte jag. All planering ligger på den. Hann ju inte skriva ut listan ! Suck !!

  • Minuz
    hallonfrossa skrev 2012-10-20 21:45:26 följande:
    Hittade dina gamla bilder, den ivory färgade långa, har du den kvar?
    Minuz skrev 2012-10-20 11:09:05 följande:
    hallonfrossa - jag har x antal slöjor att sälja..... mycket fint ni har gjort. skriver från mobilen vilket jag hatar..... men måste bara berätta att igår kom ansökan från prv . vårat andra förslag kommer att kunggöras . så spännande ...... men det hipp.hinner inte bli klart till bröllopet. hur gör man då med gubbens efternamn ändring ?
    JA, den finns kvar!
  • Minuz
    hallonfrossa skrev 2012-10-20 21:45:26 följande:
    Hittade dina gamla bilder, den ivory färgade långa, har du den kvar?
    Minuz skrev 2012-10-20 11:09:05 följande:
    hallonfrossa - jag har x antal slöjor att sälja..... mycket fint ni har gjort. skriver från mobilen vilket jag hatar..... men måste bara berätta att igår kom ansökan från prv . vårat andra förslag kommer att kunggöras . så spännande ...... men det hipp.hinner inte bli klart till bröllopet. hur gör man då med gubbens efternamn ändring ?
    hehe, har ju två..... men båda finns kvar och båda har kam. Vilken menade du? Den med ett lager eller den med två lager i olika längder?
  • Linda1983

    Vi har bestämt oss för ingångs ordningen i kyrkan :) Min m2b går in först med barnen i varsin hand sen kommer hans bror och fru efter och sen min syster och hennes sambo detta medans kyrk klockorna ringer in :) sen blir det melodin river flows in you eller bröllopsmarchen och då leder min pappa in mig och överlämnar mig till min Fredrik :) kommer bli så fint så :) får tårar i ögonen av bara tanken av detta! Måste ju betyda att det kommer bli hur bra som helst :)

  • Lindan

    Vi ska oxå gifta oss 12.12.12. På vår 18 årsdag och 10 år som förlovade.

  • Fremm

    Hua, nu har jag mkt att ta igen - roligt att det skrivs så mkt och jag har varit inne och kikat nu många gånger och läst men inte orkat/tagit mig för att skriva... men nu är det dax... :)


     


    MatildaMattias: Jättefina ringar!

    teddy: ja visst är det roligt att skriva saker om gästerna men just nu känns det som jag har noll inspiration till det - får väl ge det lite tid och sätta mig när jag känner att jag har lite inspiration för det.

    Ja gärna en tråd när vi gift oss där vi får se hur våra bröllopet blivit, skulle vara jättekul att se och läsa om allt som vi planerat ihop innan! :)

    Pekklisch4, jättefina ringar du hittat och va fort det gick för dig att bestämma sig! :) Hoppas de passar nu när ni får hem dem. :)

    Smulan8118: Usch va trist med negativa gäster, har turligt nog inte hört några sådana kommentarer, mer än någon som tycker att det är synd att de behöver lämna bort sina barn på nyårsafton och en annan familj som inte lyckades få barnvakt just för att det är på nyår men de fick komma med... i och med att det är på nyårsafton så tror jag våra gäster ser fram emot att få klä upp sig lite extra, mörk kostym är ju egentligen inte någon högtravande klädkod mer som kavaj egentligen men det ger kanske gästerna en uppmuntran till att våga klä upp sig lite extra. :) Jag beställde förresten underkjolen från Jenjenhouse, tyckte det va fin och bra så jag är nöjd! Det va stålringar i som jag tror är ställbara! :) Om gästerna vill jag skriva vilken relation de har till oss, något fint minne, någon dold talang - något roligt som inte alla vet hade jag tänkt men sen finns det ju några riktigt svåra och då får man väl skriva något om deras arbeten men det tycker jag egentligen är rätt tråkigt att skriva om...

    majaandputteforeverandever: verkar som ni ha mer än det viktigaste klart, skönt! :) Kan skriva under på att jag önskade att mer skulle vara i bockat, känns som jag har så otroligt mkt lösa trådar som är halvdanna... petar lite här och petar lite där - drömmer mardrömmar om att jag har gjort hur mkt som helst men inget som blivit färdigt eller slutfört bara en massa halvdanna saker... :-/ Surt! ;)

    Vinterfrost: Wow så fin din cape blev - riktigt duktigt! :) ang toalettkorgar har jag som allt annat tänkt att ha det... har inte bestämt lådor eller innehåll - kommer inte ens ihåg hur många toaletter det finns, måste kolla upp det men har räknat med två. Vill pimpa toaletterna lite i övrigt, doftljus och lite sånt men får ta ett besök på festlokalen igen då man glömt så mkt plus att man inte tänkt på att titta efter en hel del saker som dykt upp efteråt... min syster köpte mer band åt mig i helgen så jag ska oxå göra fler sådana ljuslyktor, de är mysiga och fina tycker jag! :) Gästboken ser jättefin ut, ibland behöver det inte vara så plottrigt - kottarna gör ju att den följer temat. Jättefint! :)

    lycklig01, trist med skorna ohc den extra utgiften - ja det är som vinterfrost säger - pengarna har en tendens att bara rulla iväg - skulle köpa lite band och tråd i sybehörsaffären och kom ut 540 kr fattigare :(. Dyrt!

    Linda1983, jag skulle pratat med henne och om hon inte förstår eller om du redan bestämt dig för att inte vilja ha med dem (förståligt isf) så säg bara att de inte längre är bjudna pga....

    På tal om det sista... Har ni några som ni "måste" ha inbjudan till bröllopet som ni egentligen önskade inte kom? Jag har en person som jag inte gillar men som är bjuden eftersom hennes man är god vän med min fästman. De har roligt ihop och jobbar mkt ihop så jag förstår att han vill bjuda honom och därmed måste ju även hon bjudas. Hon är en riktigt trist typ som knappt hälsar, går med nästan i vädret och är helt ointresserad av andra... så henne hade jag tänkt placera lite "sämre" till... vet dock inte ens om de kommer då de inte osat ännu, vore ingen förlust för mig men tråkigt för min m2b isf... om de inte kommer tror jag att det mer är för att hon inte vill gå och inget annat... det finns två släktingar som jag var i valet och kvalet om jag skulle bjuda eller inte... de är rätt nära oss i åldrar men ändå känns det aldrig som de bjudit till för att vi ska kunna umgås, det har alltid varit vi när det väl har varit något så nu bestämde vi oss för att inte bjuda dem just för den saken skull, skulle jag bjudit dem så skulle det nog mest varit för att visa upp vilket fint bröllop vi har och det är ju lite fel anledning ;)... tror dock att de blev lite stötta att de inte fick inbjudan men man måste ju dra gränsen någonstans...


  • Fremm

    Vinterfrost, va du är pysslig som syr, i helgen fick jag tummen ur att sätta mig vid min nya fina symaskin som stått orörd sen jag fick den i mars... jag tog mig tid att läsa bruksanvisningen så att jag kunde lära mig den lite bättre, då jag glömt instruktionerna jag fick i mars. Det va så kul att sy att jag vill sy massor nu, kanske skulle testa på att sy kravatterna själv? Ska kolla in sidan du tipsade om! :)

    Pekklisch4, fina bordsplaceringar... våra blir ganska enkla faktiskt - lite konstigt att jag som scrappar i vanliga fall knappt ha med något scrappigt alls mer pyssligt men så har det blivit... :) ang vikten så ja du - det går bet för mig varje helg men så sköter jag mig rätt bra i veckorna, då äter jag rätt och tränar men så fort helgen kommer så unnar jag mig en massa gott och glömmer bort/orkar inte träna... men men det gör väl va det gör... skulle gärna gå ner något kilo till innan dagen D... men det går trögt... Lycka till med dig du!

    StinaAnders, vad imponerad jag blir att med så kort varsel bestämt giftermål... nu är vi ju alla olika men fy jag skulle blivit så stressad om jag skulle gifta mig på mindre än två månader, fast så är jag nog extrem när det gäller detaljer och planering oxå, det hade aldrig gått för mig men jag vet ju att det går för andra! Roligt! Grattis!

    LInda 1983 och Teza, va kul då är vi tre som gifter oss på nyårsafton i den här tråden... :D Vi tänkte haft vigseln kl 15.00 men prästen ville hinna med en gudstjänst kl 16.00 så därför tog vi kl 14.00, och nu i efterhand känns det bra eftersom vi kommer ha fikamingel i församlingshemmet direkt efter vigseln och för att inte klockan ska rinna iväg för fort så känns det som vi har lite mer tid nu i och med det. :)

    Hallonfrossa, ringen/arna är superfina - roligt med de lila stenarna som passar in i färgtemat, jag ska ju ha en rosa mittsten i min ring, kul med lite färg! :) Ja du sånt är det jag funderar över oxå, behöver prata med prästen så att vårt vigselprogram kan spikas, behöver besöka festlokalen för att mäta och kolla upp saker, fortsätta pyssla, och jag känner igen mig har nog oxå gjort alldeles för mkt dekorationer till dukningen men får se sen när det dukas vad som blir fint och vad som man eventuellt får ta bort... :-/

    Vi har vårt kontor/pysselrum som bröllopsrum och det är helt överbelamrat med saker... ja det syns verkligen att det kommer att bli fest! Roligt!


  • Fremm

    hallonfrossa, vilka supersöta "armband" du gjort till näbbarna, bra idé! Min dotter kommer hålla i en blomsterkorg istället som hon ska strö blomblad i - det svåra är att veta hur långt blombladen kommer att räcka då det är en att gå då kyrkan är stor ;) ja ja det får räcka så länge det räcker! :)

    Linda1983, låter jättefint! Ja visst blir man tårögd när man tänker på allt och hur fint det kommer bli! Kommer lipa alldeles för mkt på mitt bröllop - jag måste nog ha vattenfast allt när det kommer till smink! :)

    Lindan, Grattis och välkommen i gänget! :)


  • Fremm

    Nu har jag svarat på allt och alla som jag inte hunnit med tidigare så nu kommer ett inlägg som handlar om vad jag har gjort på sistone och vad jag funderar över just nu...

    I helgen har jag sytt ett strumpeband, har letat och letat efter något som jag gillar men inte hittat så jag googlade lite till om att sy ett eget och hittade en beskrivning... blev faktiskt riktigt nöjd med resultatet, nu passar det in i min stil, temat för bröllopet (färger och broschen)... ville ha hunnit klart det så jag kan ha med mig det i helgen då jag ska ta budouirfotona, känns pirrigt... :)


    Så här ser det ut, mitt "provhuvud" hemma fick va modell - ser lite kul ut att hon har det på huvudet men har man det löst så rullar det ihop sig eftersom spetsen är ditsydd när gummibandet är sträckt. :)


    Så nu har jag fått lite blodad tand och ser fram emot att sy mera, ska göra två vimpel-band så det är väl nästa syprojekt...

    Sen har jag börjat att göra kuvertlådan som ska se ut som en våningstårta, har tänkt klä den i spekts men det va inte så enkelt att hålla det sträckt, vet inte hur jag ska göra, vad ska man ta för lim? Måste ju vara genomskinligt och när det torkat får det inte kladda då spetesen är tunn och hålig... några tips nån? Annars får det bli lite bubbligt och veckigt, gör det något isf? Vad tror ni?

    Försökte ringa cateringen i fredags men fick inget svar, börjar bli lite orolig så att allt är spikat och klart, kanske man borde träffas snart och diskutera igenom allt?

    I helgen passade jag på att packa inför stockholmsresan i helgen, då ska jag ju ta mina budouir foton och jag kan säga att jag är ganska så nervös, både för att jag inte är riktigt bekväm med min kropp som ännu har några extrakilon på sig, sen att jag ska känna mig snygg och bekväm när jag poserar framför kameran inför mina fotografkompisar. Den ena är ju inga problem för hon är ju tjej och min kompis, den andra är lite svårare för det är hennes man (alltså en man) och oxå en vän till mig... vet inte hur mkt jag vill/vågar blotta mig för honom ;).

    Har sen tänkt göra ett album av dessa bilder och även lägga till vackra kärleksfulla dikter och ett brev som jag ska ge honom i morgongåva.

    Övrigt som jag ska överraska med är att jag ska förhoppningsvis sjunga Älskade Ängel på festen eller om vi spelar in den innan? Hålla tal.... det är mkt förberedelser som dessutom måste hållas hemliga och jag är inte så bra på att hålla sånt här hemligt och vill ju egentligen inte ha några hemligheter för min blivande man men det blir ju mkt roligare om han inte vet något innan så klart. :)
Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????