• goli

    Orientaliskt bröllop

    Hahaha! Ja, det var verkligen kraftiga instrument och jag fattar hur du menar att man rycks med! Vad kul att ni e i Sthlm! Vad är på agendan då? Vad har ni för planer och hur länge stannar ni?

    Pagnie, vore jättegulligt om du kunde höra runt eller om du vet namnet på vem som anställer så vi kan maila honom/henne direkt? vill gärna skicka ett mail oavsett, man vet aldrig om behov av underläkare kan dyka upp även om de redan har anställt. Vad roligt att du kommit en bit med sofreh aghden! och det bästa e om man har grejer från iran, finns så sjuuuukt fina saker där. Mina föräldrar köpte tiaran o slöjan till mig därifrån o berättade om vilka fantastiska brudklänningar de har bl a. På tal om brudklänningar, hann visst sitta o sy på en del kristaller med min mamma, riktigt roligt o mysigt. och det blev en rejäl förändring på klänningen, så fin! Så nu e jag nästan helt nöjd! ska bara sy på ärmar oxå...

    yes, tjejer, nu e jag tillbaka så ni kan sluta skriva i andra trådar (just det, har koll på er båda Skrattande) för jag vill ha er för mig själv!!!! så det så! puss på er!

  • goli

    Aj då, låter inte alls kul! Kanske ska boka tid hos tandläkaren?

    Vill samtidigt önska er tjejer en riktigt god jul! många kramar!

  • goli

    Kitkät, förstår att du vill ha med dina båda brudtärnor när du provar klänning. Men tänk på att om du sedan ska beställa en kinaklänning så e det bra att vara ute i så god tid som möjligt! De sidorna du nämnde verkar vara jättebra men om du skulle bli missnöjd med något så e det alltid bra att ha tid till justeringar. Som min klänning, t ex. Känns jätteskönt att inte behöva stressa o att kunna ha mycket tid till att bestämma vilka justeringar jag vill göra. När ska du fråga din andra brudtärna?

    Hahaha, ja man vet aldrig, det e ju egentligen en liten värld! Jag bor i Sollentuna. Var bor din bästa vän?

  • goli

    Pagnie, tack så hemskt mycket för din hjälp, uppskattar det otroligt mycket! Du kan bara skicka ett meddelande till min mail här på BT om du inte vill skriva namnen här!

  • goli

    Kitkät, låter som ett bra pris med det paketet på make-up store. Ska till Stinsens köpcentrum idag och se vad de har att säga, vill ju gärna se lite bilder på brudsminkningar. Kan ju bli så olika beroende på vem det är. De tidigare make-up artister jag har kollat in här på BT har inte riktigt varit min stil. Vill att det ska bli fint och absolut inte översminkat men vill inte att det ska bli för naturligt heller! Det är ju ändå ett bröllop och vill ju synas som brud. Klänningen kommer självklart göra sitt, hahaha, men känns viktigt med en bra sminkning som man blir nöjd med. Tänk så blir man inte nöjd med provsminkningen alls? Kan man bara be om en annan make-up artist då? När det gäller håret så tänker jag precis som dig. Finns en salong precis bredvid make-up store, tänkte gå dit o snacka med dem med och se om de har bilder på håruppsättningar. Ni kasnke tycker jag e lite kräsen men jag vill gärna veta vad jag får innan jag betalar en massa pengar..! Glad

    Ja, jag saknar honom så fruktansvärt mycket! Inte alls roligt att vara ifrån honom men det här året blir sista gången vi är ifrån varandra o det känns skönt. vi pratar ju med varandra på telefon o skypar men det e helt enkelt inte tillräckligt! Åker tillbaka den 6e januari och det gör han oxå, så det ser jag fram emot!

    Låter kul med två bröllop snart! Det är ju perfekt! Då kan du få massa tips på vad du bör och inte bör göra, hahaha! Samtidigt är det bra för din fästman att han får se hur det går till på ett syrianskt bröllop, så är han förberedd på ert!

  • goli

    Pagnie, lycka till med flytten! Håller tummarna och hoppas det ska gå bra!

  • goli

    Nej vad hemskt! Hur gjorde din kusin sen då? Löste det sig? Usch, fyfan för sånt!

    Jag var oxå inne på make-up store igår o pratade med en jättetrevlig tjej där. De har bilder på tidigare brudsminkningar på sin fb-sida och det var mycket varierande. Vissa hade överdrivet smink o andra nästan inget alls så det är nog helt upp till brudarna själva. Men det såg bra ut o priset var mycket bra. Problemet är att när jag skulle kolla upp frisörsalongerna som finns där i stinsen så blev jag lite besviken. Det var jättekonstig info! Det finns två salonger som hör ihop men de har olika priser eftersom de frisörer som jobbar på de två salongerna har olika erfarenhet dvs det ena stället är dyrare eftersom de har mer erfarenhet. Iaf, på det billigare stället kostar uppsättningen från 985 kr och på det andra från 1800 kr. Men det konstiga är att det dyrare stället har ingen med erfarenhet av bruduppsättningar... WHAT??? och när jag frågade om detta så fick jag jätte vaga svar tillbaka. Jag frågade vad som  var skillnaden o det enda de sa var: det e svårt att säga hur mkt det kommer kosta beroende på vad du ska göra med håret. Ja, men det fattar väl jag oxå! Men varför från 985 kr på ena stället och från 1800 kr på andra för det e ju ändå stor skillnad? Ja, jag blev ganska missnöjd iaf. Sen kommer tjejen som jobbade där fram till mig o viskar: gå till salong Hanna i Tensta istället. De e jättebra där.

    Okej?? Ja, det var schysst med ett tips iaf! Så nu funderar jag på att kolla in den salongen där o se vad de har för erbjudanden men känner på mig att det kommer att bli dyrt. O sen blir det lite strul med att fixa sminket o håret, hade varit så mkt smidigare om det vart i samma byggnad åtminstone.  Fast jag har fortfarande kista galleria kvar att kolla oxå för frisörer men de har tyvärr inte make-up store där. Vet inte vad jag ska göra!

  • goli

    Tack för tipsen, Kitkät! Kollade in deras hemsida och ja... det var ju inte riktigt min stil, så att säga. Det var, precis som du säger, herregud vilka invandraruppsättningar! hahaha! Tänkte jag skulle åka förbi salongen i Tensta någon gång nästa vecka och kanske kan passa på att åka förbi Fadis salong också. Som du säger, de där uppsättningarna är väl för att de kvinnorna själva valt dem. Och nejdå, blir inte avskräckt av att det ligger i rinkeby. Kommer själv från ett område minst lika "slummigt". Plus att vår lokal ligger i Tensta, hahaha, och Tensta har inte heller så pass bra rykte.

    Hur går det för dig? Vad händer med all planering?

  • goli

    Pagnie, skönt att det gått bra o roligt att det gått upp för din sambo, hahaha! ja, snart är det dags, hur många dagar är det kvar nu?

    Kitkät, hahaha, man försöker intala sig att man är en öppen o fördomsfri person men men... jag vet precis vad du menar. och det var GRÄSLIGA uppsättningar! men ska försöka hinna dit nu i veckan, annars får det bli i februari när jag kommer tillbaka igen.

    Ja, det låter lite som att man får lägga saker o ting på is iom jul o nyårsledighet. Själv ska jag ringa till bröllopsarenan på onsdag o se ung hur mkt det kostar att sy på ärmar på min klänning.

    Men till viktigare saker nu: Vill önska er alla ett gott nytt år och hoppas att ni får ett fantastiskt år 2013! kram på er!

Svar på tråden Orientaliskt bröllop