• goli

    Orientaliskt bröllop

    Mandis skrev 2013-01-13 12:59:52 följande:

    Nu har jag skummat igenom senaste dagarnas inlägg...ni är på gång nu ;)!! Vad fina inbjudningskort Goli..fint med en persiskt dikt oxå!!! Superfina ringar Pagnie, gillar att du har en blå sten..annorlunda och snyggt!


    Goli, jag tycker absolut att du ska kolla med Fadi och se hur du känner. Jag vet inte hur dom har det med sminkös och så men dom har säkert något samarbete med någon eftersom dom ofta har bruduppsättningar. Jag hade ju en från Make up-store som sminkade mig...svärmor hade lyckats bli vän med henne så hon kom till frisörsalongen och sminkade mig. Men även min mamma hade en tjej som jobbar på makeup store (Åhléns, Odenplan) som kom hem till henne och fixade henne..så man kan ju alltid fråga om dom ställer upp?!


     


    Pagnie, jaaaa...då får vi skapa en gravid/mammatråd här efter era bröllop...jag har dock inte lika klart för mig när vi ska börja med bebisproduktionen som du har ;). Vi har lite flytande datum så vi får se...men det roliga är att alla runt omkring mig helt plötsligt har börjat bli gravida, från att ingen av mina vänner har varit gravid till att typ 5 av mina vänner ska ha barn i april!! Man blir ju liiiite stressad av det..haha..


    Vad kul att du ska fixa Sofre aghd själv, säg till om du vill se lite detaljbilder på vår sofre för inspiration..vi hade ju ganska enkelt med mycket vitt!!!


    tack, Mandis! vi e jättenöjda med korten!

    ja, jag pratade med en tjej från make-up store men hon sa att man måste ta sig till dem o att de inte kommer hem till en. så i ert fall var det kanske för att ni blev bekanta. Men om jag bestämmer mig för Karam så jobbar han i salongen precis bredvid make-up store o då e det inga problem. Men ska definitivt kolla upp Fadi oxå!
  • goli

    Kitkät, varsågod! hoppas det hjälpte! Men fan vad dyr hon ska va då! jättetrist, för jag tyckte jättemycket om både hennes uppsättningar o sminkning. tycker hon verkar jätteduktig... men det e fan inte värt 5500 spänn... sorry, blev lite förbannad bara... hon är väl inte ens frisör eller ngt? det e hennes hobby, läste jag på hennes sida... jaja, får väl kolla upp de andra!

  • goli
    kitkät skrev 2013-01-13 16:29:43 följande:
    Föresten, angående färgteman! Jag tycker ljusrosa och aprikos är fint ihop! Så länge man inte väljer att ha ALLA detaljer i dessa färger så tror jag inte det blir för mycket. 

    Och goli, vad kul att ni också valt aprikos. Då kan vi hjälpas åt med färgtemat. Vad har ni tänkt ha i färgen aprikos? Aprikos är ju en lite "ovanlig" färg och tyvärr lite svårt att få tag på saker och ting i just den färgen. Men allt ska ju inte vara lätt... :) Vi får tipsa varandra om det vi hittar!
    ja, men det pratade vi om för ett tag sedan. fast det e inte lätt att hålla koll på allt som händer här, hahaha! ja, e supernöjd med aprikos, känns som en underbar färg som passar allt i princip.

    ja, har också hört att det ska vara svårt men det e just för att vi inte ska ha allt i aprikos som vi valde den färgen.
    vi tänkte att belysningen ska vara aprikos, sen har vi den färgen i sofreh aghd tillsammans med guld och cremevita pärlor på blommorna (vet inte om de syntes på bilderna som jag la upp för ett tag sedan på sofreh aghden som vi valt). Sen kanske ngt i fästmannens outfit, t ex kravatten. O självklart i blommorna, tillsammans med andra färger. har inte kommit längre än så. vill gärna få med aprikos i tårtan oxå. i o m att jag inte har några tärnor så blir det inte så krångligt med matchning av färger men vi får se vad syskonen tänkt ha på sig, kanske kan få dem att matcha färgtemat oxå. Skrattande

    hur tänker du o vad har du hittat?
  • goli
    Pagnie skrev 2013-01-13 21:39:02 följande:
    haha grattis goli. 31 är väl ingen ålder heller? nej du är uuuuung fortfarande. nej inte ÄN men snart så. akta dig bara tiden går snabbt.
    tack! hahaha, TRO MIG, jag vet, tiden går riktigt snabbt, speciellt när man inte riktigt vill det... känns som att det var igår folk retades med en o sa: 25 år? då e du halvvägs till 50!

    men just nu vill jag gärna spola fram tiden litegrann... vill nog du oxå! Skrattande
  • goli
    kitkät skrev 2013-01-13 21:44:48 följande:
    Goli, 

    Jag tycker er färgkombination låter väldigt fin! Vi ska ha aprikos, mörkbrunt och vitt! :) Får se vart vi lyckas få in färgerna! Men bland annat: blombuketten, tärnornas klänningar och brudgummens/bestmännens klädsel (t ex kravetten), cupcakestårtan etc.

    Grattis på födelsedagen khale goli :) 
    hahaha, tack!

    just det, har du hittat några tärnklänningar än? o hur går det med mannens outfit?
  • goli
    Pagnie skrev 2013-01-13 21:52:19 följande:
    haha ja jag har aldrig läntat till vår/sommar så mycket som nu tidigare. ;)
    you and me both!
  • goli

    har hört talas om butiken i Degerfors, kul att ni ska dit! hoppas du hittar något! hahaha, ja vi tjejer e nog lite mer kräsna vad gäller vår klädsel! Detsamma med min fästman, han vill vänta till typ april ngn gång. vi funderar på att be dem sy upp hans kläder här i polen. en klasskamrat till oss gjorde det o han var jättenöjd, plus  att det e mycket billigare här.

    Visa gärna klänningarna!

  • goli

    Aidis, tack så mycket! ska försöka kolla in dina bilder, hoppas jag kan se dem! Saken med Shabnams sida e att det inte visar alla grejer hon har. hon har t ex guldfärgat material oxå men eftersom det inte har funnits så många kunder som har valt det så finns det inga bilder på det. men annars kan man ringa henne o be om att få åka hem till henne o titta på allt. men om du ska fixa det själv så har du ju större frihet o kan välja i princip vad somhelst. både du o Pagnie e så ambitiösa, alltså! nu känner jag mig lat, hahaha!

  • goli
    kitkät skrev 2013-01-13 22:13:04 följande:
    Det går inte att spara bilder på klänningarna, men här har ni länkar till dom. Vad tycks? 

    Klänning 1: www.edressit.com/edressit-fabulous-purple-one...

    Klänning 2: www.edressit.com/edressit-2013-new-allur ing-cap-sleeves-evening-dress_p2011.html

    Man kan som sagt beställa dom i färgen aprikos. Jag har inte bestämt mig för dom, men jag tycker dom är fina så ska visa dom för mina brudtärnor och se vad dom tycker! :)

     
    åh vilka tjusiga klänningar! tråkigt bara att man inte kan se hur de ser ut i aprikos... men tror att båda kommer bli riktigt snygga. Ska du ha de två olika klänningarna eller bara välja en av dem?
Svar på tråden Orientaliskt bröllop