Inlägg från: LinaNordstrom |Visa alla inlägg
  • LinaNordstrom

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Nu har jag postat våra inbjudningskort! Känns spännande att få se vad för reaktioner man får. Vi har ju valt ett ganska enkelt kort för att hålla ner kostnaderna, men eftersom det blev ett stavfel fick jag ju köpa alla korten igen och då hade vi ju lika gärna kunna köpa några dyrare kort från början, nåja men det är lätt att vara efterklok Viktigast är väl att gästerna kommer på bröllopet inte hur kortet ser ut

    Just nu håller jag på att surfa kläder till vår son finns mkt sött på ebay så det blir nog därifrån. Min fästman kommer inte ha kavaj utan bara skjorta och väst så barnet ska få samma. Vad ska era män ha på sig? 

  • LinaNordstrom

    Å va roligt det är när man får positiva kommentarer om inbjudningskorten och att gästerna redan nu tackar ja! På planeringsfronten här håller jag på att söka kläder till min son som är 6år, kollar ebay där är det bra priser. Denna tror jag det blir, fanns i storlek upp till 8 år



     
  • LinaNordstrom
    meandmylove skrev 2014-02-21 08:48:15 följande:
    Jättesöt outfit till lillen. Vi har köpte näbbklänning en till vår dotter (18mån) och hennes kusin (15mån). Svärmor köpte dem i Kurdistan så där kom vi in riktigt billigt! Vita underbara små bakelser med varsitt diadem med blommor. Så fint. Jag har fått osa från jättemånga redan! Alla är så glada, vi höll det hemligt för alla utom familjen så det blev en riktig överraskning, och alla har kommenterat det vackra kortet. Kul! Imorgon ska jag träffa floristen över kaffe och gå igenom allt med buketter och bordsdekorationer osv.. Spännande. Jag har börjat fundera på placeringskort. Har ni några tankar där? Beställer ni eller gör ni själv? Ursäkta den icke existerande radbrytningen.. Ha det bra!
    Jag tänkte beställa från ebay, vill ha såna där fjärilar som man sätter på vinglaskanten. Vi har lite fjärilar i vårt inbjudningskort och på kuverten så tänkte fortsätta med lite mer fjärilar till dukningen också, tänkte att det passar på ett sommarbröllop
  • LinaNordstrom

    Tror ni den här passar sig som solosång i kyrkan? Eller blir den för "svag" utan den maffiga musiken? Jag bara älskar den! 



  • LinaNordstrom
    Milli skrev 2014-02-21 11:24:31 följande:
    Hehe lustigt, jag sitter också och kollar upp alla låtar till bröllopet nu, har skrivit ner några låtar. Den du skrev är jättefin, har själv skrivit upp den på listan men funderar på att dansa tryckare till den? Om jag inte ska spela in en låt själv som vi dansar till, har verkligen lust trots att jag inte kan sjunga men är rädd att kvaliteten inte blir nog bra till att spela upp i en så stor lokal..Men den kan säkert bli fin som solo också :) Jag funderar bland annat på att ha genom eld och vatten som en av sololåtarna, älskar dne texten och lyssnade mycket på den i yngre dagar, även mannen visade de sig ;) Vet jag hört den med orgelmusik och inte lika snabb på youtube men nu hittar jag inte de klippet. Dock hitta jag ett helt annat jätteroligt och lite pinsamt filmklipp med den låten så då kändes den inte så fin längre haha :)
    Du tänkte alltså sjunga in en låt själv? Modigt! Genom eld och vatten är ju också fin. Ska fråga solisten vad hon tycker om låten om det kan bli bra
  • LinaNordstrom
    iQbee skrev 2014-02-25 16:47:29 följande:
    Jäte fin ring caisa Jag har en lika dan:)) HjÄLP:jag var på en konsultation igår för bruduppsättning och sminkning då hon sa att det ingår i priset men hon gjorde ingen uppsättning utan en lock och visade hur en sida kan vara hur jag ville luggen.. men ingen boll eller något och det är svårt att säga om man passar eller ej... ska jag ta upp det? Det var som sagt prat som man typ kunde ta på telefon.. hur ska det vara? Hon är jätte duktig men kag vill ju gärna prova innan... hur har ni gjort??
    Ja det tycker jag du ska säga till om. Man vill ju veta hur slutresultatet blir! 

    Min syster (som också är tärna) är frisör så hon kommer fixa mitt hår. Vi ska testa några gången innan och se vad som blir bäst, dock avskyr jag att blir pysslad med i håret är så jäkla håröm

    Vi har inte köpt ringarna än nu måste man kanske ta tag i det nu? Och kanske man även borde gå till floristen..  Vi har inte heller valt musik till kyrkan, massor kvar att fixa känner mig lite stressad allt.
  • LinaNordstrom

    En av våra katter har blivit sjuk, så himla trist. Men förhoppningsvis kommer han bli bättre med behandling. Behandlingen är dock inte gratis, tur vi redan sparat undan det vi behöver till bröllopet!

  • LinaNordstrom
    Milli skrev 2014-03-08 19:02:07 följande:
    Vad roligt att du hittat en bh som du är nöjd över, vet att de är svårt att hitta bhár med större storlekar. Har själv provat precis denna i samma storlek men den var för liten för mig och de sa att G var den största storleken. Jag hade 65J innan jag fick barn nu vet jag inte riktigt men skulle gissa på 75H eller I och jag har skitsvårt att hitta normala bhár så att hitta en axelbandslös var inte lätt.. Har beställt en som nog får duga men de är egentligen en multibh och de säger dom ju att man inte kan ha för att de inte håller uppe men jag får hoppas de håller för en dag åtminstoende, klänningen drar ju åt också så de borde ju inte ramla ut..? ;)
    Jag har också en sån där bh den är verkligen jättebra. Men jag tror inte jag kommer ha någon bh under klänningen då den är så stadig med skenor och så att det inte behövs. 
  • LinaNordstrom

    Nu har vi fått veta våra semestrar till sommaren och jag blir ledig efter midsommarhelgen, perfekt med en ledig vecka innan bröllopet så man hinner fixa det sista. Bokade tid för att göra naglar också den veckan. Jag har i vanliga fall bara kortklippta naglar eftersom jag är sjuksköterska och får ej ha målade eller lösnaglar på jobbet, så det ska bli så kul att få ha fina fixade naglar över semesterveckorna!

  • LinaNordstrom
    meandmylove skrev 2014-03-11 14:10:55 följande:
     Är det värt att gå till nagelfrissa för att bara få en manikyr? Eller det kanske är bättre att bara lacka lite hemma? Hm...
    Ja, det tror jag. Jag tycker det är svårt att få till lack snyggt själv..
Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet