Inlägg från: LinaNordstrom |Visa alla inlägg
  • LinaNordstrom

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Nu har jag sytt upp klänningen klart, det var inte kul men fint blev det till slut. Nu fattas bara att sy dit en ögla eller nåt så man kan hänga upp släpet. Var det någon här i tråden som hade gjort det eller skulle göra det som kan lämna lite tips på hur man gör?

    I veckan ska gå och kolla på blommor, har inte kommit mig för att göra det än.

  • LinaNordstrom

    Har kikat efter lite inspiration till brudbuketten, tror jag ska ha något liknande som denna (bild från google)



  • LinaNordstrom
    Milli skrev 2014-04-22 16:18:11 följande:
    Haha jag måste skratta lite men vi verkar vara väldigt lika. Just precis den bilen har ja skickat till min florist :) har du fått pris förslag på din? Kul och se om de är ungefär samma eller inte :)
     Nämen va kul, haha Jag har inte visat bilden för någon florist ännu, återkommer med prisuppgifter
  • LinaNordstrom
    Caisa skrev 2014-04-28 15:15:27 följande:

    Var till Hallbergs Guld och frågade, inte heller de kunde förminska ringen, men tjejen i disken där var så hjälpsam och tipsade mig om en butik i Sturegallerian som förhoppningsvis kunde hjälpa mig. Sprang dit direkt och det verkar som att de kan det! Vilken enorm lättnad! Jag hade inte med mig ringen in till stan idag men ska dit med den imorgon. Hoppas verkligen att allt kommer att lösa sig nu. :)


    Trist att den inte passade. Jag köpte också en titanring (eller var det stål kanske) och den var också för stor när den kom och det var deras minsta storlek, jag fick lämna tillbaka den även fast den var graverad och så köpte jag en annan ring i silver istället. Fast jag beställde ju i en butik och inte på nätet.
  • LinaNordstrom
    Milli skrev 2014-04-28 21:32:32 följande:

    Idag blev jag klar med festhäfterna :) Har gjort precis allt själv och även scrappat framsidorna så de tog sin tid..!! Och nu har jag bara 10 stolsöverdrag kvar att sy,, Börjar närma mig slutet, ääääntligen (började ju sy dom i maj)..
    Har fortfarande en hel del kvar på att göra listan så de är något hela tiden.. Alla har osa´t och vi blir 94gäster + 8 personal + 2 fotografer och ett band och en dansskola :)


    Vad har du i ditt festhäfte? Jag har lite korsord och så tänkte jag ha menyn och lite kärlekscitat..vad mer ska man ha?
  • LinaNordstrom
    Milli skrev 2014-04-29 09:48:24 följande:
    Hehe ska och ska, de finns nog inte direkt regler på vad man ska ha men jag har iaf bröllopsbingo (de är valfritt att spela och man kryssar i en ruta när något händer, tex brudparet tar av sig skålen, något vid ditt bord kysser osv så har man bingo när man har 5 i rad (vinnaren får mer drinkkupponger), sen har jag också en sida med om hur vi träffades, frågor som vi svarat på om varandra, ungefärligt schema, meny + drinklista, en sida med vart bröllopsresan går och bilder på de, bröllopsabc, regler för kvällen, saker man funderat på osv. Om jag får din mailadress kan jag skicka bilder på insidorna av häftet, vill inte lägga upp här ifall någon gäst skulle se ;)
    Ja gärna det lina.nordstrom1983@gmail.com
  • LinaNordstrom
    Milli skrev 2014-04-29 10:06:59 följande:
    Du har mail :))
    Tack! Vad många roliga saker du har hittat på, gillade den när man svarade om varandras favoritsaker  
  • LinaNordstrom
    Caisa skrev 2014-04-29 13:36:35 följande:

    Vi har inte heller hört från prästen ännu, vi vet inte ens vem det blir ännu. 1 månad kvar.... :s


    Vi har inte heller hört av någon präst, men i pappret på vigselbekräftelsen stod det att dom kommer höra av sig ca 14 dagar innan, känns lite sådär.. 
  • LinaNordstrom
    Caisa skrev 2014-04-29 18:59:41 följande:

    Nu sket det sig med guldbutiken där jag lämnade in den för stora titanringen idag. Ingen verkar vilja ta på sig att förminska den, det verkar helt omöjligt. Vi får väl köpa en ny ring helt enkelt... 3000 kr bortkastade. Lär inte få den för stora såld. Vet inte ens om vi har råd att beställa en ny ring innan bröllopet. Fan fan fan. Är vårt eget fel att det blev såhär, men är jävligt ledsen just nu. :'(


    Å nej va trist, lider med dig :( Ni kanske kan hitta en billig ring som ersättning? min sambo köpte sin ring för 800:- 
  • LinaNordstrom
    meandmylove skrev 2014-04-30 20:17:07 följande:

    Så fint Maria! Jag har bokat smink på Makeupstore och har ingen provsminkning. Jag hoppas det blir bra direkt, men det jag inte vet är vad man ska ha på läpparna? Jag använder ju inte något i vanliga fall, superobekväm med läppstift och skulle aldrig ta på gloss själv men kanske tunt ofärgat inte så jätteglansigt gloss ändå hahahahaha. Hur ska ni ha? Har alla provsminkning?

    I övrigt är vi i princip klara, bara små små saker som ska pysslas. Bordsplacering och kartor ska göras, en penna till gästboken ska köpas, favour ska läggas i påsar, bara sånt småpill som går fort men är svårt att hålla ordning på när det är typ 20 sånna mini-uppgifter.. Håller på att skriva en lista så kan man göra en sak var dag


    Jag ska fixa mitt smink själv, har investerat i lite nya produkter
Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet