Inlägg från: LinaNordstrom |Visa alla inlägg
  • LinaNordstrom

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Vi måste ut och shoppa mannens kläder och köpa ringarna, bara svårt att hitta en dag då vi båda är lediga och har tid och ork. Nu är jag ledig en långhelg så jag ska försöka göra lite mer på festhäftet.

  • LinaNordstrom
    widuse skrev 2014-03-13 23:18:25 följande:

    Blä...ni som känner att ni inte vill blki neddragna i min pessimism råder jag till att sluta läsa nu . Jag har panik. Vi satt ner med budgeten ikväll för vi ska planera dryckesinköp osv, och jag känner bara usch! Vad dåligt humör jag blev på! Jag har råångest överhur dyrt det här kalaset börjar bli. Jag kan inte acceptera att saker kostar så sjukt mycket.

    jag tycker verkligen att jag ansträngt mig för att hålla ner kostnaderna ( får dessterten i present av fld, min frisörsyster gör håret, en kompis som är fotograf ska plåta, köpt beg. skor ) etc, men ändå känns det som att vi kommer totalspräcka budgeten... Jag tror att problemet är att det i slutändan blev fler gäster än vi trodde.. Typ 100 st. 

    Blä nu ska jag dra ngt gamalt över mig och försöka komma igen i morrn 


    Ja visst är det dyrt, jag hade inte räknat med att vårt skulle kosta så mkt som det kommer att göra. Vi blev också många fler än vi hade tänkt och så blev det lokalbyte till en restaurang från en föreningsgård så det är ju mkt dyrare osv. 
  • LinaNordstrom

    Vår budget kommer nog hålla och dessutom fick vi just ett ekonomiskt bidrag från blivande svärföräldrarna, toppen! Skrev ju tidigare om att vår katt blivit sjuk så det var väldigt välkommen med lite extra pengar

  • LinaNordstrom
    Kittwn skrev 2014-03-14 18:05:28 följande:

    idag har jag fått en tid för att testa klänningen. Så nästa fredag 16.30 är de dags :D wiie


    Spännande! Visa bilder sen!
  • LinaNordstrom
    Kittwn skrev 2014-03-14 18:05:28 följande:

    idag har jag fått en tid för att testa klänningen. Så nästa fredag 16.30 är de dags :D wiie


    Spännande! Visa bilder sen!
  • LinaNordstrom
    Milli skrev 2014-03-21 08:51:48 följande:
    Rensade hela datan för ett tag sen och då försvann allt tyvärr :( Men jag vet att Linanordström tex sparade mina bilder jag la upp och sen skrev ut så de verkar vara bra kvalitet på dom. Så kika tillbaks i tråden här eller sök på gästbok så kommer säkert de inlägget upp så kan du också spara dom på de viset :)
    Tyvärr blev det inte alls bra när jag skrev ut, så jag ska göra egna nya i Word.
  • LinaNordstrom
    Midsommarbrud skrev 2014-03-23 15:17:16 följande:

    Nu har jag skickat till er som ville ha gästboken. Hoppas den når fram och att ni har nytta av den.. :)


    Tack så hemskt mkt dom var jättefina, och lätt att ändra i text och färg
  • LinaNordstrom

    Vars har ni köpt kläder till mannen? Känns som man måste börja fixa mannens kläder också. Vi hade tänkt oss att han ska ha en silverfärgad väst, vit skjorta och svarta byxor och skjortan och byxorna är ju inga problem, men vars köper man västen? Vi har ingen bröllopsbutik i stan så vad finns det för bra sidor på nätet?

  • LinaNordstrom

    Imorgon har jag bokat tid för att prova kläder till mannen, det finns en liten butik här i stan som hyr ut. Hoppas dom har nåt som passar!

    Vi har även beställt våra ringar, mannens har redan kommit han valde en slät i stål och jag ska ha en i silver med några stenar. Ska ta och posta den där hindersprövningen också nu har redan fyllt i den klart. 

     

Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet