Inlägg från: LinaNordstrom |Visa alla inlägg
  • LinaNordstrom

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet



    Jag har varit ledig idag och passade på att träna brudsminkning med min nya palett från Urban Decay. Jättefina färger som sitter jättebra och det blev nästan inget spill heller vilket är bra så man inte sabbar basen allt för mkt. Tror jag ska ha nåt liknande på den stora dagen (har ingen bas på fotot). 
  • LinaNordstrom
    yennie skrev 2014-05-12 16:18:49 följande:
    Usch vad tråkigt med hippan, min har inte varit än och jag väntar med spänning. Jag har bara ett krav och det är att jag inte vill sova hemma

    Ovan ser ni hur ajg skall se ut

    Vi sover på separata ställen men ses innan vigseln eftersom jag åker hem och tar på mig klänningen här hemma, så vi vandrar gemensamt upp till vigsellokalen (5 min från där vi bor)

    Vi tar foton efter vigseln medan gästerna åker till festklokalen...

    För mig har det varit en grym resa det här året, jag har lyckats gå ner 23,6 kilo och nu hoppas jag bara att jag kommer ner 1,4 kg till så kan jag köpa ett par skor också
    Vad fin du är, jättevacker klänning Grymt jobbat med viktnedgången!
  • LinaNordstrom
    Jonnas skrev 2014-05-12 11:47:58 följande:
    Jag har ett dilemma . Jag vet inte hur jag ska ha håret . Jag var helt inne på att ha lockigt och fläta men när vi gjorde frisyren så tycker jag att jag inte passar i utsläppt (framifrån och har svårt att få lockarna att hålla kvar) :-S Men bakifrån älskar jag den!

    Dilemma två är att jag ska ha en långs slöja = svårt att fästa snyggt.

    Någon som har någon idé om hur man skulle kunna göra fram, eller ska jag ha uppsatt kanske?

    Sista bilden tog jag med bara för att visa hur klänningen ser ut.

    Tack på förhand!
    Kanske du kan ha en frisyr med fläta fast hela håret som inflätat i en bulle typ?
  • LinaNordstrom
    Milli skrev 2014-05-14 13:12:17 följande:

    Va hos sömmerskan idag men fick väldigt dåliga besked, de går inte fixa min klänning!! Brast i gråt och vill bara skita i allt nu... Är dessutom så himla trött och sliten, hemma från jobb mellan 21-22 varje dag denna veckan och vet inte hur jag skulle ha tid att hitta något nytt när de bara är en månad kvar... Funderat några gånger nu på varför vi inte bara åket till las vegas å gifter oss å skiter i alla andra... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (behövde nog bara spy ur mig lite)


    Nej va trist
  • LinaNordstrom
    Milli skrev 2014-05-15 08:30:04 följande:
    meandmylove skrev 2014-05-14 13:57:38 följande:

    Milli; vad har hänt med klänningen? Går det inte att vända sig till annån sömmerska?

    Såklart kan du boka tid hos butiker och informera direkt om när du gifter dig och att du måste ha klänningar som du kan få innan datumet.

    Jag tycker annars du ska kolla blocket, där finns hur mycket som helst. Kolla i ditt närområde och om det skulle behövas ändring så fixar sömmerska det!

    Var i Sverige bor du?

    Kramar till dig!

    Jonnas; Kul att paketet kommer! Jag kommer att ni beställt det för länge sedan,eller om någon annan sagt samma men det är ju inte då stor chans.

    :)



    Har skrivit om klänningen så många gånger så antog att alla visste vad de var. Skrev bara häromdagen faktiskt att de inte gick att ånga den skrynkliga klänningen hemma. Provade även att bygga en egen ångmaskin med de gick inte då slangen smälte.. Så jag var till en sömmerska här i stan som har ångstation och hon skulle dessutom titta på om hon kunde fixa pöset som blivit under bysten på klänningen eftersom jag gått ner några kilo så var klänningen nu för stor och hon sa att hon kunde göra den bättre än nu men de kommer inte bli perfekt och hon trodde inte att jag skulle bli helt nöjd. Tror inte de hjälper med en annan sömmerska för man såg ju när hon drog in i sidan att de inte hände något med pöset under bysten och om man flyttade klänningen högre upp för att slippa pöset så fanns de ingen figur alls på mig utan jag blev typ lika rak från byst ner till höfterna och de var ju inte heller så fint.. Så hon ville inte lägga massa tid på klänningen ifall jag inte vill ha den i slutändan utan ville jag skulle ta hem den och fundera men jag känner att jag ändå inte var helt nöjd med klänningen från början så vill jag inte lägga ännu mer pengar på dne när de ändå inte kom mer bli perfekt.. Har dessutom 34 mil t/r till brudaffär så jag hoppas verkligen de finns något där som inte kostar skjortan. Hade jag bara lämna in klänningen direkt jag köpt den och fått veta detta så hade jag ju haft tid att beställa en ny men nu finns ju inte den tiden :(
    Kanske du kan ringa butiken och höra vad dom har inne som går att få på en gång. Sen kolla Blocket där verkar det finnas mkt och till bra priser. Lider med dig!
  • LinaNordstrom

    Det känns som om jag har massor kvar att göra. 
    -Träffa prästen
    -Provuppsättning
    -Festhäftet är inte klart, inte heller gästboksbladen
    -Prova barnens kläder, köpa byxor till sonen, köpa skor till barnen
    -Sy in tärnans klänning
    -Sy hållare till släpet på min klänning
    osv..

    Vi har osa 31/5 och en del har tackat nej men dom flesta verkar komma. Så då är det snart dags att börja med bordplaceringen. Föressten om man ser att det faller bort gäster kan man då bjuda andra som man ville bjuda men ej hade plats/råd att bjuda från början (är ju en hel del släktningar som man måste bjuda) efter osv eller kommer dom känna sig som ett andrahandsval då?

  • LinaNordstrom
    Milli skrev 2014-05-17 10:56:50 följande:
    Jag mailade butiken och de sa de hade en del på rea och massa innanför min budget så de lät ju lovande. Kollade massa på blocket och även tradera före men hitta inget wow.. Så åkte jag till degefors (34 mil tur och retur) och besökte en av sveriges största brudklänningsbutiker fest och brudpalatset på 800m2. Trodde verkligen jag skulle hitta något där men blev väldigt besviken. Först över servicen då vi nog vänta en halvtimma innan någon ens fråga om vi ville ha hjälp (såg ingen personal tidigare heller) och så skicka hon in oss i ett rum där hennes kollega skulle hjälpa oss men vi vänta nog en halvtimma-fyrtio minuter där med innan vi tillslut fick hjälp. Hitta inga klänningar som verkligen ropa på mig men var tvungen att prova några bara för att men jag tänkte bara på min klänning jag redan har och dom såg nog att jag var depp och att inget passa.. Så fråga dom varför de inte skulel kunna gått å sytt in min klänning och undra om jag hade bild på den och när dom såg den så sa dom wooow ja då förstår jag att du tycker dessa klänningar är enkla.. Så gick hon iväg och prata med kollegan och visa bild och kom ut med ett namn och telefonnummer till hon som ägt buttiken från början men som nu är pensionerad. Hon skulel tydligen vara sveriges bästa sömerska så dom tyckte de var synd jag inte hade med mig klänningen men jag åkte dit och prata med henne och fråga vad hon trodde utifrån bilden då.. Så på onsdag ska vi åka tillbaks 34 mil (jag som har så himla mycket fritid menar ja) med klänningen så ska hon försöka sy in den. Men hon har lite problem med ena handen så eventuellt var vi tvugna att sy lite för hand. Så jag hoppas verkligen att de löser sig för annars vet jag inte vad jag gör...
    Synd att det inte fanns någon klänning som du gillade men det låter ju lovande om sömmerskan kan fixa klänningen du redan har Drygt att det är så långt. Vi har inte heller någon brudbutik i stan bara en liten som hyr ut klänningar så för att fara till brudbutik har vi ca 20 mil tur och retur, har varit där en gång men dom klänning som hade lite kjol och bling var alldeles för dyra för min smak.  
  • LinaNordstrom
    Nokaro skrev 2014-05-17 21:04:39 följande:

    Idag har jag provat klänningen för sista gången innan den stora dagen! Det är som en dröm! Mannen är på svensexa så min brudtärna har hängt hos oss för lite småplanering. Mysig dag! Här ser ni klänningen en sista gång innan jag blir fru :)


    Jättefin, riktigt fluffig och härlig kjol
  • LinaNordstrom
    20110519 skrev 2014-05-22 07:47:05 följande:

    Imsevimse jag skulle välja den andra klänningen. Den med spets på armarna.


    Jag håller med
  • LinaNordstrom

    Jag sitter nu och håller på att bråka med mina festprogram, tror det är min skrivare som gör att det inte blir bra när dom skrivs ut. Ska testa på mammas jobb och se om det funkar bättre. Jag tänkte att vi skulle ha en liten presentation av gästerna men dom är ju rätt många! Har ni gjort det?

    För övrigt hinner jag inte med så mkt planering just den här veckan då jag bara är ledig en dag. Men nästa vecka jobbar jag lite mindre så då ska hållaren till släpet på klänningen sys klart. 

    Jag tror att vi valt musik också, ingång blir Canon in D och utgång Concerning Hobbits. 

Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet