Inlägg från: LinaNordstrom |Visa alla inlägg
  • LinaNordstrom

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Grattis till er som nu är gifta! Va härligt ni verkar ha haft det! Längtar såå tills det är min tur!

  • LinaNordstrom
    LinaNordstrom skrev 2014-06-10 09:03:57 följande:

    Grattis till er som nu är gifta! Va härligt ni verkar ha haft det! Längtar såå tills det är min tur!


    Å föressten så har vi hittat en solist nu! Det känns jättebra även om vi hade ställt in oss på att vara utan. Hur många låtar sjunger era solister? Har kommit på en låt som jag vill ha men sedan står det still..
  • LinaNordstrom

    Lycka till alla som gifter sig idag! Hoppas att ni får en underbar dag, här hos oss är det soligt men svalt, rätt perfekt väder för bröllop. Hoppas helgen efter midsommar bjuder på lika fint väder

    Nu ska jag fila färdig på festprogrammen och skriva ut bladen till gästboken, sen är det mesta klart!

  • LinaNordstrom
    Betty84 skrev 2014-06-14 14:13:09 följande:

    Idag är det dags för svensexa resp. möhippa. 

    Hade en rätt så minnesvärd fredagen den 13.e igår. Tog ett graviditetstest och fick ett plus!

    Jag är nog fortf i chock. Berättade för mina tärnor just för att de inte skulle hälla i mig massa sprit idag.. Den ena tog det lite sämre än den andra kan jag säga. Hon har nu hoppat av möhippan för att hon tycker inte det är roligt längre. Hon tycker att det bara varit problem hos mig det senaste, dels med min sjukskrivning, och sen min mor som ställer till med div jävelskap och vägrar komma på bröllopet för hon inte tycker om en dam jag bjudit. 

    Och nu graviditeten. Hon tycker inte jag är rolig längre som sagt och det är bara problem med mig jämt. Men vem ska man gnälla av sig till om inte sin bästa vän?!

    Just nu känns det som att det får bli som det blir med allt. Jag orkar inte bry mig. 

    Hoppas ni som vigs idag får en helt underbar dag! <3


    Grattis till bebisen!
  • LinaNordstrom
    Nokaro skrev 2014-06-17 16:10:13 följande:

    Grattis alla nygifta!! Nu är även vi äkta makar sedan 14.6!

    Hade en helt magisk dag från början till slut. Vi sov isär sista natten, mellan fre-lör. På lördag kom min man med sin ena marskalk och hämtade mig o min brudtärna för fotografering som vi hade innan vigseln. Vi anlände till kyrkan strax innan vigseln skulle börja och när alla redan satt sig ner. 
    Då var det nervöst kan jag säga. Min man är aldrig nervös eller stressad men sista 5 minutrarna innan vi skulle sätta igån trodde jag att han skulle flippa ur. Det gjorde ju inte min nervositet bättre! haha.
    Nåja, när kyrkklockorna väl hade ringt och ingångsmusiken började spelas stegade vi in i kyrkan för att möta våra vänner och familjer. Vår dotter först, hon var tärna, sedan vi och bakom oss marskalkerna och tärnorna. Jag skakade och minns inte riktig vad jag tänkte. 
    Vi hade världens bästa präst och allt var avslappnat och glatt. Vi hade Jay Smith som solist och han sjöng Kents -Utan dina andetag och Stings - Fields of Gold för oss. Inte ett öga var torrt. 
    När vigseln var över, vilket kändes som det gjorde på 5 minuter, så släppte all nervositet från våra axlar och vi bara strålade av lycka! 
    När vi kom ut från kyrkan möttes vi av ett risregn och hurra rop. Bröllopsfesten kunde inte blivit bättre och vi somnade lyckliga som äkta makar framåt småtimmarna:)


    Grattis! Va underbart det såg ut!
  • LinaNordstrom
    jessi85 skrev 2014-06-17 12:18:55 följande:

    Nu är vi också gifta! Har inte riktigt hunnit smälta dagen och har lite av en efter-bröllopet-depp... Det var så snabbt över! Skulle vilja göra om det igen :)

    Här är vi utanför stadshuset i Sthlm där vi vigdes:


    Fina ni var!
  • LinaNordstrom

    Snaart är det dags för oss! Har lite småpyssel kvar, bordplaceringen är inte rikigt klar men nästan, vi ska öva i kyrkan på torsdag och så måste jag skriva namn på bordplaceringskorten (fjärilar som sitter på vinglaskanten). Sen ska jag bara kolla av hur det går med musiken med kantorn och solisten.

  • LinaNordstrom
    iso skrev 2014-06-25 14:29:24 följande:

    på lördag är det dags här också!

    tyvärr ser ju vädret allt annat än lovande ut (skit också!) men vad ska man göra liksom. på västkusten har vädret än så länge alltid varit bättre än vad de sagt att det ska bli men det är ju tråkigt att man verkar pricka en av de sämre dagarna på hela sommaren....


     Vädret hos oss ser ut att bli växlande molnighet och ca 15 grader varmt. Jag är glad så länge det inte regnar!
  • LinaNordstrom
    yennie skrev 2014-06-25 21:37:10 följande:

    Ja vädret i Göteborg blir inte kul på lördag tyvärr och vi som hade tänkt att ta våra bilder utonmhus


    Hoppas att det blir uppehåll en stund, väderprognoser kan ju hinna ändras! 
  • LinaNordstrom

    Jösses vad dagarna går fort nu!! Idag har jag gjort klart och skrivit ut festhäftena och köpt en underklänning till brudklänningen samt sytt ett stygn på ett veck på klänningen som jag stört mig på. Ikväll ska vi träna i kyrkan och imorgon ska vi en sväng till restaurangen och ställa ut lite småpyssel och bortplaceringskorten.

    Det som är några lösa trådar på är musiken, förhoppningsvis blir det klarare efter att ha övat ikväll.

  • LinaNordstrom
    Milli skrev 2014-06-26 15:21:55 följande:

    Hej alihopa! Var länge sen jag skrev här nu men hade fullt up inför bröllopet och sen åkte vi ju till Thailand på smekmånaad 1,5 dygn efter bröllopet och de gick i ett konstant ska jag säga. Nu har vi hunnit vara hemma 1,5 dygn och jag har allt kikat i tråden här även på resan men hade inga bilder på telefonen. Men de har varit jättekul att läsa om era bröllopsdagar och se alla fina bilder. 

    En vän till mig tog 3400 kort med min systemkamera + en annan vän tog ytterligare 1000 kort, sen tog jag 1400 kort i Thailand så jag har lite att gå igenom om man säger så...! Har inte hunnit gå igenom alla kort men här kommer iaf några.

    ÄNNU MER bilder från våran dag + på tårtan som ja gjorde själv och som tog 33 timmar att göra finns att se i min blogg, direktlänk: millistartorochannat.blogspot.se/2014/06/varan-brollopstarta-som-tog-33h-att.html


     


    Finns mer info om bröllopet i bloggen :)

     


     


     


    Finns även mer info om tårtan jag gjorde själv i bloggen. De som syns lite dåligt här är att de är ett ljusnät runt om bordet, bakom duken, plus att de även är ljus i tornet upp till slottet. Den var verkligen fin i mörkret, ja på dagen också men de blev helt magiskt när de lös upp i mörkret =)

     


    För de som inte är så insatta i tårtor så måste jag ju nämna att jag gjort även buketterna i sugarpaste så om man bortser från ståltråden så är den alltså ätbar. Bara de 2 buketterna tog 14 timmar att göra och var ett jäkla pyssel att få ihop :) 

    Den bestod utav både vaniljbotten och browniebotten med nötter (varannat lager i varje tårta), citronmousse + jordgubbsmousse, spacklad med smultronsmörkräm. Räckte till alla 100 gäster och blev lite över :) 
    Åh vilken tårta, kändes det inte synd att skära i nåt så fint? Ni ser ut att ha haft en toppendag, alla pynten och borden blev ju superfint! Jag är så nyfiken på hur det gick med klänningen, den ser ju jättefin ut på bilderna
  • LinaNordstrom

    Nu är jag också gift! Kan inte visa några bilder ännu men det kommer! Vi hade en underbar dag och vädret var med oss! Dock var det lite blåsigt så bubblorna på kyrktrappen flög iväg Lite småmissar blev det under dagen men i stort sett så gick allt enligt planering.

  • LinaNordstrom
    LinaNordstrom skrev 2014-06-29 21:53:18 följande:

    Försöker ladda upp en bild men det verkar krångla..




    Nuu funkade det! Såhär såg jag ut.. inte bästa bildkvaliteten sparade ner från fejjan

  • LinaNordstrom

    Det känns lite tomt nu när allt är över Dagen gick så himla snabbt fast vi hade det alldeles underbart och det blev jättelyckat. Nu väntar vi på resten av bilderna från vår fotograf så man får återuppleva dagen igen. Vi hade även en fotostudio i festlokalen där alla gästerna fick fotografera sig, det var väldigt uppskattat.

     

  • LinaNordstrom
    Milli skrev 2014-07-02 08:54:04 följande:

    Ni är så fina allihopa så :)))

    Lina nordström: Kul att se att våra buketter blev så olika fast vi utgick från samma bild :) Vet du vad du fick betala för den nu?


    Ja min ser ju egentligen inte ut så mkt som bilden jag visade men jag är jättenöjd ändå, valde bort pärlorna i buketten eftersom jag redan hade så mkt pärlor på min klänning. Buketten kostade 1800:- på Interflora.
  • LinaNordstrom
    Milli skrev 2014-07-03 13:59:37 följande:
    Ja min ser heller inte så mycket ut som på bilden eftersom jag inte ville ha pärlor utan istället diamantstenar och de sista jag sa när jag prata med henne 3 dagar innan var att jag inte ville ha pärlor och absolut inte någon synlig tråd så blev jag väldigt snopen och sur när mannen hämta dom och de var värsta silvertråden virad runt hela med massa stora pärlor och inga diamanter. Var precis så jag inte ville ha så jag ringde floristen direkt och som tur var fixa hon de innan bröllopet men de gjorde ju att vi blev 2h sena till vårna fotografering.. :(
    Vilken tur att det gick att lösa ändå, man hade ju verkligen ett tight schema på bröllopsdagen. 
  • LinaNordstrom

    Har ni fått era bilder från fotografen? Vi har fått några och kommer nog få resterande imorgon, spännande ska det bli. Är riktigt nöjd med det vi fått se hittills

  • LinaNordstrom
    MsThezzizen skrev 2014-07-08 21:32:23 följande:


    Fotograf Henrik Mill

    Vi har fått bilder från den ena fotografen (500 stycken) ... Ja vad ska man säga, det är sååå  värt det..
    Fina bilder!

    Det är verkligen roligt att titta på bilderna, jag bläddrar igenom våra några gånger om dagen Nu återstår det bara att välja ut vilka man ska ha som tackkort och sedan vilka man vill hänga på väggarna (tapetsera med bröllopsfoton kanske )

    Känns lite sorgligt att det är över nu...
Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet