• Csve

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Här tänkte jag att vi brudar som ska säga ja till våra älskade i juni 2014 kan samlas i en grupp för att prata av sig om allt från tidig planering, jobbiga släktingar, klänningsletande, dekoration, mat, tårta och allmänt skitsnack däremellan Alltid skönt att kunna prata med andra som sitter på samma ställe planeringen, fråga om tips & råd, svära över jobbiga saker och glädjas åt varandras lycka.

  • Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet
  • Milli

    Ja den har jag sett några gånger, jättefin! Åh den var inte lätt att bygga nej. Håller tummarna för dig :) Här är de ställningarna jag har idag http://millistartorochannat.blogspot.se/2012/06/ny-cupcakestallning-och-hyra.html plus massa pelare osv. Men ska som sagt köpa en ställning plus fontän och bara de kostar 1300 på ebay, är inga som säljer de i sverige så vet inte vad de kostar. Sen har jag nog 20 tårtfat/kakfat och massa flervåningskakfat :)

  • LinaNordstrom

    det finns verkligen mkt kul på Ebay, måste bara leta rätt på min lösenord till paypal

  • Csve

    La på STDkort för någon dag sen och nu börjar det trilla in lite respons på dom! Kul.Tänk sen när de får inbjudan och responsen på dom.. då börjar nog det riktiga pirret i magen! Känns fortf. lite som en dröm att vi planerar bröllop. 

  • Cindy01

    Håller på och funderar.... Vi ska ge favors till våra gäster och håller på och funderar på VAD vi ska ge. Har funderat på att beställa lyckokakor på Ebay, men tex. min mormor kan inte engelska och budskapet i lyckokakorna är ju på engelska :/ Tänkte att budskapet även kanske skulle få igång lite snack, gäster i mellan!? Att dom frågar och pratar om vad den andra fick för budskap. Funderade först på att baka egna och skriva nått smått åt gästen, nått privat oss i mellan. Men det lir 1. För mycket att baka, har 100 gäster och 2. För svårt att komma på åt till 100 gäster ;) Men vad skulle vi till sätta i? Tänkte på nått godis!? Algrensbilar eller mintpastiller typ eller dagen efter kit (panodil, treo, resorb osv.)

  • LinaNordstrom

    jag tror jag har valt klänning! fast jag kanske ändrar mig igen

  • Svartsocka

    Csve: Tack! Vi kör kyrkturné runt om Jönköping nu för att kolla kyrkor (var från början tänkt borgerligt pga brist på tro på Gud, men sen lockade drmen att få gifta sig i kyrka så väldigt att det blir kyrkligt ändå) Det lutar åt sofiakyrkan, men just nu är vi i Gränna och ska titta på den kyrkan :) Festen kommer förhoppningsvis att hållas på Huskvarna stadshotell, bi har bokat möte med dem nästa vecka :) Vart ska ni gifta er? :)

Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet