• angel79

    Finns det någon i närheten av Märsta? Ny tråd!

    Eftersom att dom har stängt ner våran tråd så gör jag väl en ny då. Alla ni som bor i närheten av Märsta och ska gifta er: Välkomna! Andra också så klart!

  • Svar på tråden Finns det någon i närheten av Märsta? Ny tråd!
  • angel79

    Idag ska vi till prällen!!! Gissa om man är nervös! Hur har det gått för Taru med sitt bröllop? Jag vill ju ha lite smaskiga detaljer! Och bilder!!!

  • Busig

    hej katta!!

    allt gick bara fint... :) hur är det med dig? nervös? säg till om du behöver någon hjälp, jag hade tack o lov Lena som var underbar och ställde upp...

    Vi får ta en träff sen när alla har sina kort o kika lite på dem tycker jag...

    Kram

  • Clareus

    Hej!
    Jag bor i upplands väsby så det är väl ganska nära Märsta, och vi ska gifta oss den 4/9.
    Angel79: när ska du gifta dig?

    // Jessica

  • angel79

    Hej Clareus!
    Jag gifter mig på midsommardagen, dvs om två veckor så nu börjar det bli lite panikartat!!!! Hur långt har du kommit i planeringarna? Säg till om du behöver hjälp eller tips för vi är några här som har hjälpt varann ett tag.
    Vart i Väsby bor du?

  • angel79

    Halloj Taru!!!
    Gud vad kul att gick bra!!! Jag håller verkligen med dig om att vi måste ses när alla är vigda och klara. Det ska bli jättekul att se bilder från era bröllop!
    Nog är jag nervös alltid men många säger att man lugnar ner sig på den stora dagen så jag får väl hoppas det. Jag vet ju hur lugn Lena var innan sitt bröllop. Det var snarare jag som fick panik över att hon fortfarande var i lokalen när klockan var efter 12.00 men det gick ju bra det med!
    Hjälp behövs alltid!!!
    Kramis Katta

  • Busig

    Katta...

    man är nog lugn om man har mycket att göra.. själv hade jag alldeles för mycket tid o han bli nervös för det... hojta om när du vet vad du vill ha hjälp med...

  • Clareus

    Hej Angel79!
    Jag bor i runby, vart bor du?
    Va spännande att gifta sig om 2 veckor, då får du sen berätta alltom din stora dag.
    jag har kommit ganska långt i mina planeringar kläder är klart till både mig och alla andra som är inblandade, kyrkan så klart, festlokalen, maten, bröllpsbuketten, ringarna, bilen, inbjudningarna har gått ut, det jag har kvar är hur dukningen ska se ut och vilka psalmer vi ska ha i kyrkan och vilka blommor vi ska ha i kyrkan, har du några tips?

    // Jessica

  • angel79

    Jessica

    Gud vad skönt att ha så mycket klart redan. Vi ska ha "Härlig är jorden" som första psalm och "I denna ljuva sommartid" som andra.
    Jag bor i Märsta, på Odensalavägen (Norrbacka)

  • angel79

    Jag har blivit hippad!!!!!
    Det var jättelyckat!
    Jag fick sjunga i en studio, har låtarna på cd och det låter för j....gt!!! Jag fick sälja marsipansnoppar och när dom var slut så blev det kondomer. Jag blev sminkad på Make up store och fick välja smink för 500kr efter det. Jag fick åka mc, blev dumpad ute i skogen med ett överlevnadskit och sedan så hade vi grillfest och så gick vi ut på golden memories. Efter det blev jag ikastad i våran pool. Men det blev en jättelyckad kväll. Jag är dessvärre fortfarande rätt sliten......

  • Clareus

    Vilken jätte kul hippa du fick, du måste ha haft en kanon dag!!!

    Kram Jessica

Svar på tråden Finns det någon i närheten av Märsta? Ny tråd!