• Ketronya

    Sexuella Avvikelser/Fantasier?

    Hejsan!
    Jag har länge funderat på om jag (och min sambo) är de enda som tänder på lite mer annorlunda sex, lite hårdare, kanske lite rollspel etc...
    Eller är det bara så att man inte vill prata om det?
    I så fall så borde detta vara ett utmärkt ställe att göra det på ;)
    Har någon pratat med sin man omm detta? Eller kanske ni redan "utövar" ....
    Vad tänder ni på? Är jag helt onormal eller finns det fler som jag??

  • Svar på tråden Sexuella Avvikelser/Fantasier?
  • Bebbsen05

    Hade oxå noll sexlust i början av min graviditet! MEn sen vände det och jag kunde bli hur k*t som helst... vilket nog uppskattades av sambon ;)

  • Lill Anna

    Sexuella Avvikelser?
    Det låter som nekrofili, pedofili, djursex mm.. Det jag sett i tråden är inte avvikelser. Allt ifrån sex på offentlig plats till Bondage/"S/M" är fullständigt normalt..

  • Meddelande borttaget
  • blivande fru J

    avvikande för vissa/norm för andra... de flesta kör ju inte S/M men det är ju inte direkt onormalt för det.. kanske syftade trådstartaren på sådant som man inte talar så öppet om inom sex, sånt man vill veta mer om, fantiserar om mm

  • Laguna
    fredag!!!!!!!!!! Ikväll ska jag överraska. Lite snygga underkläder och en god middag... Planerar för fullt!
  • Loka

    *ler*

    Igår hade faktiskt jag och min blivande man en diskusion om hans fantasi om att jag någon gång kunde stå i enbart underkläderna (han hade vissa krav på vilken typ av underkläder ) när han kom hem från jobbet, han skulle uppskatta detta ENORMT.....så jag funderade på att fixa detta redan ikväll men det värsta är att vi har ju barnen att tänka på.....och jag tror inte att vår dotter (15 år) skulle uppskatta att jag stod i bara underkläder (speciellt inte sånna som min blivande vill se mig i) i hallen när/om hon kommer hem och har någon kompis med sig .

    Men nu har jag i alla fall aktionerat ut barnen nästa fredag och det vet INTE min sambo något om, så då ska jag förverkliga en av alla hans fantasier .

  • Laguna

    Loka:
    Go for it!
    Han kommer bli överraskad och glad och k*t hihi...
    Så öppnar han dörren och så står du där i underkläder. "Welcome darling "

    Det är roligt när man överraskar! Det behöver inte vara stora grejor alls, men bara det att man tänkt efter och vill göra något speciellt för sin älskling.

    Vi har inga barn...
    Så ikväll (samma som tidigare inlägg..) ska Patrik komma hem kl 19. Tänkte ha några scampi frästa i vitlök och sambaOlek. Sen har vi en sån där inomus grill så jag tänkte grilla en bit kött med god sallad, potatis och sås. Lite mousserande till förrätt och en flaska rött till varmrätt.
    Tänk om vi blir så mätta att vi inte okrar göra något sen hahaha... Det är väl ingen risk . Hoppas jag...

    Viktigaste är det sköna badet som han ska ta när han kommer hem för att bli helt avslappnad... Ooo vad gött med fredag!

  • Laguna

    Loka igen:
    Det behöver ju inte vara en fredag... Du kan överraska vilken dag som helst!!
    Ge han ett glas gott vin eller något direkt han kommer in.
    Oj låter som det måste vara alkohol med i bilden. Det menar jag absolut inte!! Men jag tycker att det blir mer stämmning på något sätt när man skålar... Svårt att förklara...

  • Loka

    Laguna
    Ja visst kan det vara vilken kväll som helst, men vi har lättare att få barnvakt under helgerna ....men sen jobbar han aldrig under helgerna och det var liksom där grejen var....att han knappast skulle hinna innanför dörren så därför passar fredag bäst och alkohol, visst klarar man det bra utan, men det förhöjer helt klart stämningen lite med ett glas bubbel .

    Ha en trevlig kväll !

  • Tant Pernilla

    Mia.Maria: Grejen var den att jag i en embossingtråd hade pratat mig "varm" för att man ska ha en varmluftpistol, så att det blir enklare/snabbare att embossa. Och så skrev jag att jag hade köpt min på Clas Ohlsson, och att man ju kunde använda den till fler saker än bara embossing, vilket jag tyckte var bra. Då var det en tjej som undrade vad det kunde vara och då inledde jag inlägget med "Ja du, bara en massa k*inky grejer!" och sen vidare "Nä, man kan ha den till blaj, blaj, blaj..." så det var helt osexiga förslag... Det blev bara så komiskt att det skulle fastna i filtret...

    F.ö. tror jag inte att just varmluftspistolen är så bra att använda i sex:iga sammanhang.... Lite för varmt för att vara skönt...

  • JB/79

    Åååååååå va tråkigt å va singel!!!!

    Jag vill också ha nå'n som jag kan överraska...Era idéer och överraskningar låter som riktiga vinnare!!!! Hoppas ni får det hur mysigt/sexigt/k*tigt som helst!!!

  • Ketronya

    Nagon namnde innan att det inte var nagon som skrivit om sexuella avvikelser, ar det inte en exuell avvikelse att tex. tycka om att bli slagen och riktigt fornedrad, spottad pa etc? tyck nu inte att jag e hemsk, sjuk eller for den delen ett troll, men visst e de anda sa? (Jag sitter pa ett hotell i polen sa forlat for texten)

  • vixen not a tramp

    Tant Pernilla
    Tack då vet jag. Synd för vi har en sån som vi aldrig använder så det hade ju varit bra om den kommit till nytta....

  • Tant Pernilla

    Mia.Maria: Men det kanske finns nån annan som har några "heta" tips på vad man kan använda den till...

    Det skulle ju vara bra om den kom ännu mer till nytta...!

Svar på tråden Sexuella Avvikelser/Fantasier?