• Augustibrud-06

    Stenungsund 2006 Del 2

    Hej allihop!
    Vår tråd försvinner för svar om ett par dgr, så jag tänkte att det är lika bra att starta nästa nu!
    Hoppas vi blir fler och får lika mkt bra tips och hjälp i den här tråden!

  • Svar på tråden Stenungsund 2006 Del 2
  • vera08

    På tal om blommor. vad har ni tänkt er för pris på brudbuketten? jag tycker att det är jättesvårt. den kommer ju bara vara fin en enda dag, men samtidigt är det viktigt med fina blommor...

  • Grönt är skönt

    Vera08: jag vet inte riktigt, jag hade tänkt mig en relativt billig, typ 1000:- Tycker att det känns lite bortkastat att lägga mer, sen har jag inte lyckats komma på vad jag vill ha för bukett heller. Vi har brun/rosa/gräddvit som färgtema, och det känns inte helt lätt att hitta blommor som passar till det. Om det nu är så viktigt att buketten passar in i färgtemat.... gaaah vad jag velar!

  • Augustibrud-06

    vera08

    Grattis till din examen!!

  • SaT

    Oj.. nu blir jag nervös gällande präst... Om man sagt att man vill ha prästen där, är det "han den omtalade" man får då??

  • Augustibrud-06

    Angående det här med blommor så har jag hört så mkt gott om Monicas blommor i Agnesberg. De ska tydligen ha väldigt bra priser oxå! Kan vara värt att be ngn hämta blommorna där. Så vi ska iaf dit och titta.
    Har själv handlat jättemkt på Kullens, men sen det blev Blomsterlandet tycker jag kvaliten på blommorna är dålig. Kommer inte att skaffa min bukett där ifrån. Fått dåliga rosor och övriga snittblommor vid ett flertal tillfällen, tyvärr... Det är ju nära för mig annars.

  • Augustibrud-06

    Tack för lite prisuppgifter på kläderna till m2b. Det blir nog lite dyrare än vi räknat med. Vi ska ju hyra till marsalken, tärnan och näbbarna oxå. Hur gör ni andra med dem, betalar ni eller de själva??

  • vera08

    Augustibrud-06:

    Jag köpte klänningen till min tärna, hon får den som present. Blev ju endel pengar men jag vill att hon ska vara lite extra fin och då fick det bli så. Hon kommer inte få något annat nu.
    Jag kände att det var värt det eftersom min m2b redan äger en frack och hans bestman har också högtidsklädsel eftersom han är yrkesmilitär. Alltså inga utgifter på dem.

    Grönt är skönt:
    jag har samma inställning till blommorna, tycker att 1000 kr är absolut max. Tror att jag ska gå till handelsträdgården och kolla om de har några bra förslag till billigare penning

  • Augustibrud-06

    vera08
    Det var ju inte dumt att m2b och bestman hade kläder! Där sparar man en del pengar, det drar så lätt iväg ändå!

  • Grönt är skönt

    SaT: Jepp, tyvärr är det "han den omtalade"... fast man ska ju iofs inte döma nån på förhand, det är ju helt och hållet min åsikt att han inte är så kul! Mitt tips är att kolla när han håller gudstjänst och sen åka dit och känna efter! Men som sagt, min åsikt är att han är väldigt gammaldags...

  • noll koll

    SaT och Grönt är skönt:
    Vilken församling tillhör ni?

Svar på tråden Stenungsund 2006 Del 2