• ina3

    uddevalla med omnejd

    Hej

    Finns det någon mer än jag som ska stå brud i maj i uddevalla trakten? Vore kul att träffas o dela idéer över en fika!

  • Svar på tråden uddevalla med omnejd
  • ina3

    Jag måste också säga att jag ser fram emot o se gästernas klädsel.. Sen jag hörde att om någon klär sig i rött har dom legat med brudgummen he, he! (Dålig humor jag vet men lite kul é det ju!)

  • Orustbrud

    ina3:
    Det öppnar ju snart en ny bröllpsbutik i U-a. Där kanske din m2b kan kolla ut kläder. Tror att de öppnar vilken dag som helst.

  • Kabo

    Orustbo: Bra idé Min man har inte heller fått sin utstyrsel het klar. han köpte en jaquette på Glamour innan hon lade ner, men fick inte tag i kavajen och vad det nu heter som han ska ha i halsen i stället för flugan.

    Annars fick jag tips från glamour att åka till trollhättan till en butik som heter "Dreamnette". det ligger på storgatan 41 i trolhättan. Har öppet tis-fre 13 - 18, lördag 10 - 1 ej juli -sept.
    kolla hemsidan www.dreamnette.se

  • ina3

    Ja något får ju hända, helt klart! Lite nyfiken är man ju på den nya butiken, hon skulle ju inte ta över Helens sortiment utan ha något helt annat. Spännande o gå och titta på!
    Är det någon som har en allsångslåt till sånghäftet som heter "Allsång kan man vara utan"?

  • jalf

    Lägger till mig till listan. :)

    25 maj-Ina3 Flatö kyrka, Flatö skola
    3 juni- Malin A - Uddevalla Kyrka, Societetssalongen, Gustafsberg
    5aug-orustbrud, bokenäs nya kyrka, kärlingesundsgård
    5 augusti-Linslus, Morlanda kyrka, Hälleviksstrands "Havslokal"
    19 aug-Merlin, Villa Elfhög
    9 September - Kabo - Herrestads Kyrka, Herrestads församlingshem
    11 nov- Jalf, Ljungs k:a, Ljungskilegården

  • Linda&Magnus

    Linda&Magnus=Linda23
    Var i helgen hemma hos våran toastmaster tillsammans med mina föräldrar samt blivande svärföräldrar. Vi satte oss ner och gjorde en tidsplan och pratade om olika detaljer. Vi var rätt lugna innan samtalet och kännde att vi låg bra till tidsmässigt, men när samtalet var över hade vi ångest upp över öronen. Äsch det ordnar sig, det gör det alltid... #Ler# Hur som helst var det väldigt trevligt, det känns som det blir mer verkligt för var dag som går.
    Skall bli spännade att se hur den nya affären är.

    Vart har ni köpt era underkläder? De på Glamour rek ett ställe i trollhättan som endast säljer underkläder, men när vi var där så hade hon inte min storlek hemma i något, känns ju som man vill pröva det innan. Affären på torp skulle vi få hem lite mer, får väl annars vänta och se.

    Ina3- spännande, endast en månad kvar för er :)
    Hoppas verkligen inte att det där med den röda färgen gäller för isf har mina tärnor, min mamma samt min blivande svägerska legat med min blivande man ;)

  • ina3


    Jag läste det någonstans men kommer inte ihåg var! Undrar om det inte var här på BT. Vitt är ju oskuldens färg och det är ju lite svårt att nå upp till efter 10 års samboförhållande och två barn..

    Jag skall gå runt o kika lite i affärer med underkläder. Kanske den nya affären har lite mer utbud av underkläder att erbjuda? Som tur är ligger ju Göteborg nära om man inte hittar det man söker.
  • ina3

    Alla som har fått bekräftelse från pastoratet, har ni också fått en lååång lista på vad man INTE får ha? Inte strö rosenblad, inte hänga upp dekorationer på bänkarna, helst inte kasta ris... Det med ris tänker jag strunta i!

  • Bohuslän06

    ina3
    Fick vår bekräftelse igår....men dom verkar ju ganska fria för de enda regler de hade var att man inte fick kasta ris...men som du så bryr vi oss inte så mkt om det. Annars så fanns det inga andra regler. Däremot så stod det att man skulle kontakta prästen 2-3 veckor innan, vilken jag tycker e alldeles för sent!

    När ska alla träffa sina präster....eller e det många som redan har gjort det?

  • ina3

    Bohuslän06 vilken kyrka skall du gifta dig i? Ser dig inte i listan.

Svar på tråden uddevalla med omnejd