• ina3

    uddevalla med omnejd

    Hej

    Finns det någon mer än jag som ska stå brud i maj i uddevalla trakten? Vore kul att träffas o dela idéer över en fika!

  • Svar på tråden uddevalla med omnejd
  • Linda&Magnus

    Min klänning är så vacker (så klart :) )Den är från Romatica och har ett mkt vackert brodyr över bysten samt nere på klänningen och även på släpet. Det skulle ta ca 12 veckor att få hem klänning så jag väntar...

    Vi skall ha live musik, fick hem deras cd igår (roligt ha), känns jätte bra. De är är duktiga på att sjunga samt att få igång ett kalas.

    Har inte bestämt mig för buketten än. Vart har ni beställt eran?

  • Kabo

    Linda&Magnus - vilka är det som ska spela? Får man fråga vad de tar och hur länge de är med under kvällen?

  • Kabo

    Hur har Ni gjort eller vad planerar Ni inför tårtvalet? Jag har kollat lite på bröllopsguiden.se och har sett några fina, men vet inte riktigt var jag ska vända mig för att få den gjord....vet inte om vi vågar chansa på att göra egen.

    Linda&Magnus - du sa att NI trodde Ni låg bra till i planeringen med efter att ha pratat igenom det så kom Ni fram till att det kanske inte låg så bra till i alla fall.... får man fråga vad det är som är färdigplanerat och vad som är kvar? Skriv gärna var Ni beställt de olika "tjänsterna" också!

  • Linda&Magnus

    Vi har hyrt en grupp som består av två personer. Vi blev rek dem och sedan var och lyssnade när de spelade i Lysekil på en klubb. De heter Smile och tar 5000:- för tre timmars speltid (dessa timmars får vi själva fördela). De har spelat på många bröllop förut samt på andra stora kalas.

    Ang Bröllopstårtan skall vi troligen beställa den på Centralens I UA. Har inte smakat ngt bröllopstårta de har gjort men deras "vanliga" tårtor tycker vi är jätte goda. Vi skall ha tårtorna formade som hjärtan. Vet dock inte riktigt hur de skall se ut för övrigt.

    Kyrkan är bokad, kläderna är fixade, bröllopsresan är bokad (håller bara på att bestämma hotell) Inbjudningskorten är ute, mina smycken är beställda (de på bokströms i stan binder ett halsband då jag ej hittade ngt jag ville ha, solisten, Martina, som skall sjunga i kyrkan är bokad (dock ej vilka sånger)osv. Men det är alla detaljer kvar. Tex vi har inte pratat med prästen, festprogrammet är inte gjort, bordsplaceringen (kan ju i och för sig inte göras klar förren vi fått in svaren), frisören är ej bokad, Sedan har vi det stora dilemmat -TIDEN räcker inte till, förstår de som har bröllop i tre dagar.

    Hur går det för er?

    Merlin: vilket underbart vackert halsband!!!

  • Merlin

    Jag gav totalt 72+10 dollar för halsband, örhängen och frakt.

    Jag kommer baka min tårta själv. Kostar en spottstyver och är inte alls svårt.

  • Merlin

    Linda&Magnus
    Tack! Det är otroligt mycket finare i verkligheten än på bild. Det verkligen gnistrar om det.

  • Bohuslän06

    Ina3-nej, det blir nog ingen live musik.....vi ska ha DJ istället...men det e inte riktigt bestämt. Har också tänkt att ha tejp istället för BH för att lyfta upp lite. Ni då? Hur blir det för er med musiken?

    Nu lämnar jag er alla i för påsken....så ha en trevlig påsk allesamman!

  • ina3

    Jag har bokat en solist som sjunger i kyrkan och sen underhåller under middagen och drar igång lite sånger ur sånghäftet och även underhåller själv. Hon ska bla göra en duett med brudgummen utan hans vetskap . Sen när baren öppnar så laddar jag stereon med musik som jag har blandat ihop själv som snurrar på resten av kvällen.

    Jag fick klart det med serveringspersonal igår, bordsplacering klart, sånghäfte klart...ALLT är snart klart utan kläderna till min m2b som sagt.. Köpte faktiskt kostym med skjorta väst o slips till min son här igenom annons på BT för endast 300,- FÖR ALLT! Allt satt jättebra
    Jo..caketoppern är kvar, den jag vill ha är så dyr. Någon som vill dela? www.tartdecor.se/product.asp&sub=3&page=1

  • ina3

    Har redan fått mitt påskägg av min chef (tradition) men det är mitt sista. Slutar idag och börjar nytt jobb på tisdag! Det är mycket nu men mest positiva saker!
    Glad påsk på Er, Ha en riktigt skön helg!

Svar på tråden uddevalla med omnejd