• ina3

    uddevalla med omnejd

    Hej

    Finns det någon mer än jag som ska stå brud i maj i uddevalla trakten? Vore kul att träffas o dela idéer över en fika!

  • Svar på tråden uddevalla med omnejd
  • Merlin

    ina3
    Jag har en cadritning på ringen, men inget som ligger ute på nätet. Beställer den från guldsmeden Anders Fors i Stockholm. Den är i alla fall i vitguld, 2.8 mm bred och det blir 15 0.03 ct briljant eller princesslipade stenar.

    Resan går till Tanzania och Zanzibar-safari i tio dagar och nio dagar på Zanzibar.

    Vad gäller herrkläder- att hyra kostym med väst och plastrong (inga skor) kostar 2000 kr på Dreamnette. Frågade då vad enbart väst och plastrong kostar att hyra-350 kr!
    Så nu har min blivande provat ut en skitsnygg kostym på Esprite som ser ut som den vi tänkt hyra. Kostnad-1495 plus skjorta och skor... som man då kan behålla istället.

  • ina3

    Hur har du gjort för att få honom o kolla kostym då?? Nu är det 1 mån kvar och han har inte ens brytt sig om kläder. Har bestämt mig för att inte tjata mer, han får väl få panik utan mig...

    Ringen låter fin! Jag har inga tveksamheter om min ring, den är jättefin och jag längtar efter att få den. MEN..jag har börjat tänka om på min brudbukett...hmmm...jag tror jag tänker byta. Har valt en i rosa typ droppbukett men min absoluta favorit är champangefärgade rosor. Och nu börjar jag vända o vill ha en kort bukett...PUH! (Mer än en gång har jag känt att det här är ljuvliga problem! )

  • Merlin

    Det har inte varit några större problem att få honom att prova. Gjorde klart för honom redan från början att antingen engagerar han sig i bröllopet eller så blir det inget alls. Har ingen lust att gifta mig med ngn som säger "ja ja, det blir nog bra".
    Däremot har han inte hittat några bra skor, det blir nog värre. En vit skjorta är väl inga större problem och vi har sett ut väst, plastrong och näsduk på nätet men inte kollat på det i verkligheten än, men det är nog inga problem det heller.

    Själv ska jag ha enbart mörka kallor i en bukett. Floristerna tycker jag ska ha så långa stjälkar som möjligt hängandes eftersom jag är så lång, men jag vill nog hellre ha den lite hopbuntad.

    Inbjudningskorten blev jättebra och ska postas idag. Har även gjort i ordning burkarna som gästerna ska få på bröllopet. Tänkte ta fram digitalkameran idag och plåta så är någon nyfiken på bilder så skriv er mailadress så skickar jag ett gäng... Finns även bilder på ring, bukett mm så skriv vad ni vill se.

  • ina3

    Har du gjort festprogram el vigseprogram? Dom skulle jag gärna vilja se!

  • Kabo

    Sorterar bara om så att Vi hamnar i rätt ordning...

    25 maj-Ina3 Flatö kyrka, Flatö skola
    3 juni- Malin A- Uddevalla kyrka, Societetsalongen, Gustafsberg
    15 jul- Olise, Hunnebostrands kyrka, SFS lokal
    5 aug- Orustbrud, Bokenäs nya kyrka, Kärlingesundsgård
    5 aug- Linslus, Morlanda kyrka, Hälleviksstrands "Havslokal"
    19 aug- Merlin, Villa Elfhög
    26 aug- Bohuslän06, Hamburgö kyrka
    26 aug Linda&Magnus, Lane-Ryrs Kyrka, Villa Lindesnäs
    9 sep- Kabo, Herrestads kyrka, Herrestads församlingshem
    11 nov- Jalf, Ljungs k:a, Ljungkilegården

  • Merlin

    Nej, i och med att vi skickade ut inbjudningarna igår så är det rätt svårt att veta vilka som kommer (med tanke på bordsplacering), så något festprogram har vi inte gjort. Vigselprogram blir nog inkluderat i festprogrammet.

  • ina3

    Inte nog med att 2 st har bett att få sina "respektive" inbjudna (visste inte om att dom hade sällskap, dom är typ 16 år och hur länge kommer det att hålla?!) En tredje har bett att få ta med sällskap om hon hinner hitta någon till bröllopet..puh att man ens kan med. MEN nu har en 4 person som inte är inbjuden bett att få komma (som är kompis med min sambo, jag känner honom knappt) och då svarar min sambo ja innan han ens frågar mig! Jag känner att jag inte vill ha med honom! Hur kan man med o fråga sånt???!! Otroligt! Nästan 5 pers mer och det kostar mer än det smakar, hade kunnat tänkt mig att bjuda 5 andra roliga personer istället...

  • ina3

    Jo, något som är mycket roligare är att det förmodligen vankas möhippa.. min m2b skulle åka till Puttgarden för att inhandla vätska till lördag men ringer o säger idag att dom planerar torsdag istället. Då reagerade jag inte men när jag föreslog att vi skulle bjuda hem vänner på valborg så blev han full i skratt och hummade något ohörsamt!! Åhh vad jag blir nervös...!! Eller så luras han bara..

  • Merlin

    Men vad irriterande! Fattar inte folk vad det kostar att anordna ett bröllop? De borde väl begripa att man vänt och vridit på gästlistan fram och tillbaka många varv för att bestämma vilka som ska vara med.

    Desto roligare med möhippan! Du får rapportera...

  • Linslus

    Hej tjejer!

    Har jag frågar er om Coverband/DJ i vårt område? *förvirrad* Börjar bli stressad över detta

    Tips, tips, tips, någon?

Svar på tråden uddevalla med omnejd