• ina3

    uddevalla med omnejd

    Hej

    Finns det någon mer än jag som ska stå brud i maj i uddevalla trakten? Vore kul att träffas o dela idéer över en fika!

  • Svar på tråden uddevalla med omnejd
  • Bohuslän06

    Ina3-jag gifter mig i Hamburgö kyrka på Hamburgö...har inte tänkt på att skriva upp mig på listan....men här kommer det:

    25 maj-Ina3 Flatö kyrka, Flatö skola
    3 juni- Malin A - Uddevalla Kyrka, Societetssalongen, Gustafsberg
    5aug-orustbrud, bokenäs nya kyrka, kärlingesundsgård
    5 augusti-Linslus, Morlanda kyrka, Hälleviksstrands "Havslokal"
    19 aug-Merlin, Villa Elfhög
    26 aug- Bohuslän06, Hamburgö Kyrka
    9 September - Kabo - Herrestads Kyrka, Herrestads församlingshem
    11 nov- Jalf, Ljungs k:a, Ljungskilegården

  • ina3

    Härligt, hamburgsund är en pärla på kusten. Ang prästen så ska jag ta o ringa han snart för en genomgång. Sen ska man väl öva oxå innan stora dagen. Kontakta prästen 1-1½ mån innan så har du lite tid på dig.

  • Merlin

    Åhhh. Jag måste bara få jubla lite!
    Jag är nog en av de mest kräsna människor som vandrar på jordklotet. Oavsett vad det gäller. Men! Jag fick idag mitt halsband och örhängen som jag beställde från USA efter en lång konversation med hon som designar smyckena. Och det är det finaste jag sett! Det är så fint så jag kan inte ta av mig det. Det verkligen lyser och gnistrar. Och jag rekommenderar er verkligen att gå in på hennes hemsida om ni inte bestämt er för vad ni ska ha på er för smycken.

    Det här är det som jag beställde:
    redotdesigns.com/product_info.php&products_id=153

    Fast med vita pärlor och ofärgade kristaller. Betalade 10 dollar i frakt så det var inte så farligt dyrt.

  • Briderella

    Merlin..

    jättefint smycke, betalade du 72 + 10 dollar allt som allt? lite nyfiken bara eftersom jag gör mycket av pärlor själv.

  • ina3

    Merlin, det såg jättefint ut! Hmm har redan köpt men nu ångrar jag mig lite..får fundera på detta!

  • ina3

    Nu är jag nyfiken, vad har ni valt för klänningar? Själv har jag valt en från Alicja Ekelöw men läser man här på BT verkar Nixa och Maggie Sotero vara mest attraktiva. Min är 2 delad med löstagbart släp, bara axlar. Skall ha slöja till. Hur har ni andra valt? Med utan slöja, handskar, sjal, väska?? Berätta!

  • Bohuslän06

    Jag har valt en klänning från Agnes, tvådelad med korsettsnörning i ryggen, bara axlar och ett lite "lättare" tyg (vet inte vad det heter). Den e typ champangefärgad, fast inte riktigt. Jag ska nog bara ha klänningen, inga handskar eller någon slöja, den lyser nog själv i sin enkelhet....

    När det gäller sjal och väska har jag nog inte kommit så långt än....

  • ina3

    Låter som min, den har också korsettsnörning. Men min är i ivory. Vad har du valt för färg på blommor och typ av bukett (om du har valt ännu)

  • Bohuslän06

    min blivande ska göra min bukett (nervöst)....men det ska bara vara tre vita kallor med ett mörkblått band runt, så det kan ju inte vara så svårt. Själv dekorationen i festlokalen ska gå i blått o vitt...lite havs tema hade vi tänkt oss.

    Hur ser din bukett ut? o en fråga till, vad ska du ha under din klänning...för mig lutar det åt att inte har ngnting....eftersom det är korsettrygg

  • ina3

    Jag har köpt tejp som ska hålla brösten på plats och lyfta upp dom. Eftersom det är just korsett i ryggen så går den långt ner. Men jag fick bra tips på Madame Glamour, antingen en torslette eller sy knappar i bh och i klänning som man knäpper fast. Då syns ju inte bh banden bak. Men lat som jag är så tog jag det enklaste, många använder den här tejpen enl hon på Elizette i uddevalla.

    Fint med havstema, kommer att ha blåmusselskal och skriva med vit penna på som bordsplacering. Min bukett går i rosa (inte den allra ljusaste utan lite mer färg är det)och små vita söta blommor som jag inte kommer ihåg. Den är droppformad. Ska försöka länka en bild på den sen. Det går inte nu av någon anledning jag inte förstår.

    Ska ni ha någon live musik?

Svar på tråden uddevalla med omnejd