• Chrsistine_1979

    älskarinna - ok att avslöja?

    lite trist att skriva om ett sådant här ämne där de flesta räknar dagarna inför kanske sin största dag i livet..men det finns så många vettiga människor här som jag skulle vilja rådfråga..

    Jag har under fyra månaders tid varit "älskarinna" åt en kille som har ett långvarit förhållande och dessutom barn. Jag är ångtifrån den enda, han har själv hävdat att det ligger runt tiotalet (och då kan man säkert dubbla, desvärre). Av någon märklig anledning har jag iallafall valt att gå in i detta, trots att jag kanske inte är så vansinnigt förälskad i honom. Det har mer varit ett behov av bekräftelse, och känslan av att jag (om än för ett par timmar) varit "utvald". Kan ju låta märkligt, men så är det. Han är inte särskilt schysst, ALLT är på hans villkor (vilket kanske ingår i hela älskerinne-konceptet i o f). Han påpekade sist att han "utnytttjar mig" vilket vi sedan skrattade bort. Men det är ju ack så sant, och jag låter ig utnyttjas. Tackar jag för en kväll vi haft ihop (på sms) svarar han inte vilket jag såklart blir ledsen över. Är vi ute tillsammans kan han utan problem flörta hejvilt med andra tjejer brevid. Men som sagt, det här är självvalt från min sida-jag skulle ju bara kunna skippa det hela. Men trots allt har detta påverkat mig nått oerhört. Jag blir sårad när han inte svarar på mina mail, sms och när han påpekar vad jävla lite jag betyder osv. Så till saken. jag har god jäkla lust att berätta för hans tjej (vilken jag vet precis vem det är) exakt vad han gjort. Att hon blivit bedragen under 13 år (så länge har de varit ihop) och att hon borde veta det - för hon har defenitivt ingen susning om det hela. Nu låter det som jag försöker göra en "god gärning" och rädda henne från att leva ytterligare en dag med den här skitstöveln. Och det stämmer ju på ett vis. Men såklart så har det med mig egen stolthet att göra. Jag vill på något sätt att han ska känna att han kan bannemej inte vara hur respektös som helst. Vad tycker ni? Kan jag "ta mig" den rätten att kontakta tjejen? jag vet ju att jag inte vinner något på det, det enda jag kan vara säker påär att vårt lilla sidan-av förhållande kommer ta slut - vilket jag skiter i, det tär mer än det ger ändå. Snälla gulliga ni, skriv gärna vad ni tycker om det här! Kram

  • Svar på tråden älskarinna - ok att avslöja?
  • Mrs. Robinson

    Christine.

    Som du sjalva sa sa handlar detta inte om honom utan om dig. Vi ar manniskor, vi gor misstag - av den anledningen att vi ska lara oss nagonting

    Som Joleen sa; lat han och hans fru vara ifred. What goes around comes around.

    Koncentrera dig pa dig sjalv istallet.

  • Soya

    Håller med silverdrake och Mrs. Robinson,

    Chrsistine_1979: Ditt senaste inlägg lät väldigt insiktsfullt och hoppfullt. Kram och lycka till med ditt fortsatta liv!

  • Chrsistine_1979

    Liten lägerapport...Idag frågade Han om vi skulle äta lunch. Jag tackade nej. Sen frågade han om vi inte kunde "ta ett glas vin" i morgon. Jag tackade nej. Be strong...

  • c_t

    Kämpa på! Han förtjänar inte dig.*peppar järnet*

  • LaLuna001

    Berätta för henne. Kanske bäst att göra det anonymt, så att han inte får för sig att hämnas. Eller HON! Men ge henne en chans att hitta en BRA kille hon kan leva resten av sitt liv med. Strunta ett tag i dina egna känslor. (Berätta något som bara hans älskarinnor kan veta, så att flickvännen fattar att du talar SANNING och inte bara är en svartsjuk trånande tjej.)

  • Lisa 81

    Hej!

    Tänk på att det kommer även vara dig hon blir arg på, vet inte vart du bor, men hon kommer säkert att smutskasta dig, kanske med all rätt, men det kommer inte göra dig lyckligare.

    Som LaLuna001 sa är det bäst om du gör det anonymt, samtidigt kanske det är bättre att låta det vara, det är ju inte ditt problem och det är ju barn med i bilden.

    Om det var jag som var flickvännen skulle jag nog hells vilja veta det är klart. Även om det är anonymt, hon kan ju fråga killen vem du är, men om han har haft 10-20 st så kan han ju inte annat än trassla in sig i det.

    Hoppas att du kan släppa det, starkt att tacka nej när han vill träffas, bra gjort.

  • Buslinna

    Flickvännen har rätt att få veta och jag tycker att det rentav är lite av en medmänsklig plikt att berätta sådana saker som det här. Osympatiskt att inte berätta för en person att denna blir lurad, bedragen och lever i en lögn som andra personer vet inte är sann! Vad är det för civilkurage att fördöma en i sammanhanget oskyldig person - och hennes barn - att fortsätta leva så, med en sådan skitstövel till karl?!

    Hon har dock, såvitt jag vet, inte gjort sig förtjänt att få höra det från någon vars syfte är hämnd. Men det verkar ju som att TS har kommit över det behovet.

  • Soya

    Chrsistine_1979

    Har du uttryckligen sagt till honom att du vill bryta, inte träffas mer eller säger du bara nej när han frågar?

  • c_t

    Buslinna

    Jag hade "vänner" som berättade att min pojkbvän varit otrogen mot mig vid vissa tillfällen och som senare visade sig vara helt osant. Det höll på kosta mig mitt förhållande och det gjorde definitivt slut på min vänskap med dessa vänner. Så om någon skulle säga något liknande till mig idag så skulle jag aldrig tro på det.

  • Chrsistine_1979

    Soya: Än så länge vågar jag inte slå näven i bordet och säga att jag aldrig vill se honom något mer. Jag är nöjd med mina små framsteg att säga nej när han frågar.

    Skulle jag berätta för hans flickvän tror jag faktiskt inte att jag skulle göra det anonymt. Det känns ärligare (nu på står jag inte att jag betett mig ärligt..) att berätta vem jag är - om hon nu skulle vilja söka upp mig. Buslinna, ju mer tiden går desto mer gå det från patetiskt "han-ska-f*n-lida-lika-mycket-som-jag till mer stackars-flickvän-som-är-ihop-med-den-tragiska-j*veln... Men som någo skrev i början: spelar det egentligen någon roll villket syfte man har om man bestämmer sig för att berätta? Ganska intressant fråga...

Svar på tråden älskarinna - ok att avslöja?